Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Έκοψαν το ρεύμα στο κολυμβητήριο Ηρακλείου!




Απίστευτο και όμως αληθινό! Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο κολυμβητήριο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να κλείσει οριστικά.

Και ενώ την ίδια ώρα το κράτος και η ΓΓΑ έχει κλείσει την κάνουλα με αποτέλεσμα να μην χρηματοδοτεί καθόλου για την κάλυψη αυτών των εξόδων. Το ΕΑΚΗ οφείλει 56.000 ευρώ στην ...
ΔΕΗ που είχε προχωρήσει σε προειδοποιητική διακοπή του ρεύματος την προηγούμενη εβδομάδα(!!) και η οποία διήρκεσε για 48 ώρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η είσοδος στις πισίνες των ανήλικων παιδιών ενώ οι ενήλικες κολυμπούσαν με δική τους ευθύνη καθώς τίθεται και θέμα υγιεινής λόγω της διακοπής του ρεύματος.

Πάντως αποτελεί πραγματικά ντροπή για την ελληνική πολιτεία που δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει τον αθλητισμό καθώς αυτά τα χρήματα οφείλονται εδώ και αρκετό καιρό. Την ίδια ώρα μπορεί η ΔΕΗ να έχει δίκιο λόγω των χρημάτων που της οφείλονται όμως μπαίνει στην μέση και ένα ηθικό ζήτημα.

Πως δηλαδή η υπηρεσία παίρνει την απόφαση να κόψει οριστικά το ρεύμα στο κολυμβητήριο Ηράκλειου διώχνοντας ουσιαστικά τον κόσμο αλλά και τους αθλητές που προπονούνται;

http://www.athleticradio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου