Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Πατριώτης-τρίχες!

Ούτε σκορδαλιά,ούτε μπακαλιάρο,ούτε παρέλαση,ούτε σημαία στο μπαλκόνι,για πάνω απο 20 χρόνια τώρα.Τρίχες πατριώτης!!

Το μυστήριο της αλλαγής ώρας!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους οδηγούς όλης της χώρας σήμερα 26 Μαρτίου,όταν ανοίγοντας το πρωΐ τα αυτοκίνητά τους,βρήκαν το ρολόϊ στο ταμπλό τους να δείχνει τη σωστή ώρα,καθώς για έξι ολόκληρους μήνες την υπολόγιζαν στην "τύχη",καθώς είναι ελάχιστοι Πανελλαδικά,που διαθέτουν τόσο προχωρημένες τεχνικές γνώσεις,προκειμένου να ρυθμιστεί το εν λόγω ρολόϊ.

Ανάλογα προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζουν και οι νοικοκυρές με τα ρολόγια της κουζίνας,ωστόσο εκεί φαίνεται να μην είναι ακόμη ανησυχητικό.

«Ούτε ξέρω πώς ρυθμίζεται αυτό το μαραφέτι» παραδέχεται η κυρία Μαρίνα, από το Γάζι. «Συνήθως λέω στο γιο μου που ξέρει από κομπιούτερ και ξέρει και ξένα και μου το ρυθμίζει, αλλά τώρα παντρεύτηκε και εφυγε απ το σπίτι και έτσι έμεινε με την παλιά ώρα το ρολόϊ.»

«Τουλάχιστον τώρα για τους επόμενους έξι μήνες θα λέει τη σωστή» συμπληρώνει.

Πολλοί κάτοικοι της χώρας παραδέχονται ότι η αλλαγή της ώρας παραμένει ένας άλυτος γρίφος, αφού ποτέ δεν ξέρουν "ποιά είναι η σωστή ώρα",μπερδεύονται με το αν την κάθε φορα που αλλάζει η ώρα πάμε μπροστά ή πίσω, αν κερδίζουν ή χάνουν μία ώρα ύπνου, ενώ εκνευριστικό παραμένει το γεγονός ότι η αλλαγή ΠΑΝΤΑ γίνεται Κυριακή γιατί χάνουν μια πολύ καλή δικαιολογία για να αργήσουν στη δουλειά....

Γιορτή για όλους?

Ειρωνία πάντως που σήμερα γιορτάζουν την Επανάσταση ακομη και κάτι φλώροι που έβαζαν βύσμα για να μην πάνε μετάθεση στον έβρο κ να πάνε αεροπορία....

Σιδεροκέφαλος

Σημαδιακή χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα για την Ελλάδα!
Ανημερα της 25ης Μαρτίου, η Ελλάδα,φεύγει με θετική εξέλιξη απ τις Βρυξέλλες!!!
Μιλάμε για την ποδοσφαιρική ομάδα της Εθνικής Ελλάδος βέβαια!!
Ήδη στο Μαξίμου σε έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικης Ομάδας,γίνονται συζητήσεις περι υπουργοποίησης του Σκίμπε!!!

Κόρνερ απο καλή θέση

Οταν λέμε "το Βέλγιο έχει κερδίσει ενα κόρνερ σε καλή θεση"....αυτό εννοούμε