Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Άρση ακινησίας αυτοκινήτου?

Τι θα συμβεί με τ ασφαλιστήρια αυτοκινήτου

Έρχεται ο ΕΝΦΙΑ...

Είπαμε ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας της βαζελίνης .... Το καλό είναι οτι ο ΕΝΦΙΑ θα είναι σε ΠΕΝΤΕ ολόκληρες δόσεις παρακαλώ..... Το κακό είναι οτι ποιος ζει και πχοιος πεθαίνει μέχρι το 2019 που θα ξαναγίνουν εκλογές να τον καταργήσει ο Αλέξης.....

Μα να είναι κι ο άντρας άντρας....

Ναι για σένα το λέω φίλε, που κοκορεύεσαι όταν ακούς τη γκομενα σου να μιλάει για Τσάμπιονς Λιγκ και για το ποσο "μαλάκια έκανε ο Τουντορ που δεν έβαλε μέσα τον Πέλκα"... Μη μας φαίνεται μετά παράξενο γιατί έχουμε γεμίσει "ντεμι" άντρες .... Σε λίγο που θ αναγκαστείς να μάθεις τα πάντα για το υαλουρονικο και το μποτοξ, θα καταλάβεις για τι σου λέω... Κρατάτε γερά μωρέ.... Όσοι μείνουνε θα ειμαστε περιζήτητοι....

Κακό που μας βρήκε....

Όλα τα χαμε, το νερό στον Άρη μας έλλειπε.... Δεν είμαι και πολύ σίγουρος οτι αυτό το πραμα θα μας βγει σε καλό.... Με τους κυβερνώντες μας, είναι ικανοί να δούμε καμμία "έξτρα χρέωση" στο λογαριασμό του νερού "υπέρ Άρη"... Πως μας καθιζουνε την ΕΡΤ τόσα χρόνια δηλαδή....

ΑΜΕΡΙΚΗ

Δέκα νεκροί και επτά τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός του μακελειού που σημειώθηκε την Πέμπτη σε πανεπιστήμιο του Όρεγκον στις ΗΠΑ, αν και νωρίτερα τα αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για 13 νεκρούς και 20 τραυματίες.
«Προς το παρόν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τον αριθμό των δέκα νεκρών» και επτά τραυματιών δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Τζον Χάνλιν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χωρίς να διευκρινίσει εάν ο δράστης της επίθεσης περιλαμβάνεται στους δέκα νεκρούς.
Ο δράστης, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ονομαζόταν Κρις Χάρπερ Μέρσερ, ήταν 26 ετών, δεν ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο και ήταν κάτοικος της περιοχής. Τα κίνητρα του δράστη δεν είναι γνωστά, αλλά η πρόχειρη έρευνα στο blog που διατηρούσε δείχνει ενδιαφέρον για τις λεπτομέρειες αντίστοιχων επιθέσεων σε σχολεία και πανεπιστήμια των ΗΠΑ.
Επιπλέον, μία 18χρονη αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε τοπική εφημερίδα του Πόρτλαντ ότι προτού ο δράστης σκοτώσει τα θύματά του, ρωτούσε να μάθει τη θρησκεία τους.

Γίνε αισιόδοξος

Μιλάμε για την εποχή της απόλυτης απαισιοδοξίας....η κατάθλιψη στα φορτε της .... Παρά όλα αυτά υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων που σκέφτεται αισιόδοξα.... Να πχ αισιοδοξία δεν είναι να αυξάνεις το ΦΠΑ και τις εισφορές, να διατηρείς τον ΕΝΦΙΑ ,να κόβεις συντάξεις, και παρόλα αυτά να περιμένεις οτι ο κόσμος θα συνεχίσει να πληρώνει .... Ποσό μ@λ@κ@ς πχια.?