Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Τελος τα παραμύθια!!!


Χάνουμε τη Μακεδονία,χάσαμε τα Ιμια,ε κάπου εδώ σταματά οριστικά το παραμύθι πως ο Αλέξης είναι ο δεύτερος Αντρέας.
Χίλια στραβά είχε ο μακαρίτης, τέτοιες παπαριές ομως δε σήκωνε...

ΥΠ.ΕΘΝ.ΑΜ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ


Η σκληρή εκπαίδευση των Ελλήνων φαντάρων έχει δημιουργήσει τις απόλυτες πολεμικές μηχανές, και κατ επέκταση τρόμο στους Τούρκους.
Απλά φανταστείτε τη στιγμή που κοινοι τυφεκιοφόροι των δύο χωρών έρχονται αντιμέτωποι.
Οι Τούρκοι επιτίθενται με τις κάννες στραμμένες προς τους Έλληνες. Εκείνοι ξαφνικά σκύβουν κι αρχίζουν να μαζεύουν γόπες καθως και οτι ξερό κλαδι εχει η περιοχη,κανοντας αποψιλωση.... Οι επιδοξοι κατακτητες,παγώνουν.
Το τρελό θέαμα τους γεμίζει τρόμο και ανασφάλεια.... Ξέρουν καλά πως με τρελούς δεν τα βάζεις.... Υποχωρούν άτακτα για να σώσουν το τομάρι τους....

Μακριά τα ξερά σας


Τα Ίμια ανήκουν λέει στην τουρκια

Η Θεσσαλονίκη στα σκοπια

Η Ήπειρος στους τσαμηδες

Δόξα το Θεο που δεν διεκδικεί ακόμα
η Λιβύη την Κρητη, μα εκεί θα είναι το ύστερο τους

ΓΟΥΟΡΝΤΕΝ : Αμφίβολη η συμμετοχή του


Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του επιθετικού της ομάδας της Σπάρτης, Γουόρντεν, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα.
Σε ερώτηση που έκανε ο δημοσιογράφος μας στο Ιατρικό επιτελείο της ομάδας σχετικά με το τράβηγμα του Γουόρντεν , μας έστειλαν την παρακάτω φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το τράβηγμα, και την οποία σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα.

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ


Τρόμος επικράτησε τις πρώτες Πρωινές ώρες σήμερα στη Βέροια όταν στην αγροτικη περιοχή "Καρυπίδια" , μερικά χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Βέροιας, αγρότης κάτοικος της περιοχής βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα φάντασμα(!!!) το οποίο καθόταν στην πλαγιά ενός βουνού και κοίταζε το γήπεδο της Βέροιας.
Έντρομος ο Κ.Ι. του οποίου τα στοιχεία για ευνόητους λόγους δεν θέλουμε να δημοσιοποιηθούν, ειδοποίησε το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα όπου συνέλαβαν του συγκεκριμένου φάντασμα και μετά από ανάκριση κατέληξαν ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας που μέχρι σήμερα αποκαλούσαν όλοι αφανής ιδιοκτήτης!!

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ: Αυτός είναι ο αδερφός του προπονητή


Όλοι γνωρίζουμε τον Κώστα Νικολαΐδη , τον προπονητή του αιγινιακού ,που πριν από λίγες ημέρες τάραξε τα νερά της Football League, αφού σε γνωστή τηλεοπτική η οποία ασχολείται με τα κυκλώματα του ποδοσφαίρου ,αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε κάποια συνομιλία του κυρίου Νικολαΐδη με στοιχηματικό περιεχόμενο...
Παρόλο που στην αρχή μας φάνηκε παράδοξο το γεγονός ένας προπονητής να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, και ψάχνοντας λίγο περισσότερο την υπόθεση, είδαμε ότι ο Κώστας Νικολαΐδης είναι εξ αγχιστείας αδερφός του γνωστού σε όλους μας κυρίου Ατκινς.
Όπως μπορείτε και μόνοι σας να διαπιστώσετε οι ομοιότητες είναι πάρα πολύ μεγάλες και αυτό δίνει και μία λογική εξήγηση στη συμπεριφορά του προπονητή.

Ο λάκκος που εσκαψαν στον Γ.Παράσχο


"Εγώ φταίω στο θέμα των συνεργατών. Δύο φορές στην ποδοσφαιρική μου καριέρα έχω κάνει λάθος σε συνεργάτες. Η μία έγινε στον Πλατανιά που μου έσκαψε το λάκκο,τον οποίο ευτυχώς βρήκα,μπορείτε να το δειτε με τα μάτια σας,κρίμα που τους εμπιστεύτηκα" ειπε κλείνοντας ο κ. Παρασχος

(Στη φώτο διακρινεται ο λάκκος)

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ : ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΝΤΙΑ


Δεν εχει τέλος η κατρακύλα της χώρας,αφού μετα το Μακεδονικό και την κρίση των Ιμίων, ερχεται κι αλλο "νεο" να ταραξει τα νερά,αυτή τη φορα στην Κρήτη,στο Ηρακλειο.
Με απόφαση της Κυβέρνησης,η μεχρι σήμερα νησος "Ντια" που βρισκεται απεναντι απο την πολη του Ηρακλείου, μετονομαζεται σε "Νοβα Καρντάκ"!!
"Επιτέλους,ειχαμε βαρεθεί με αυτό το "άηχο" ονομα τοσα χρόνια", λενε οι κατοικοι του Ηρακλείου,υποστηρικτες της κυβερνησης!++

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!!!


Μια Παγκόσμια Συνωμοσία με εμπλεκόμενες τη Γαλλία και την Ισπανία, με Δούρεια Ιππο,το Champions League, ανακαλύψαμε...
Εαν θυμάστε, πέρυσι του Αγιου Βαλεντινου ειχε Μπαρτσελονα-Παρι? Σωστά?
Φετος είχε Ρεαλ-Παρι....
και μετα θετε να βγαλετε και γκομενα τρομάρα σας ναπουμε.