Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αγιος Τίτος...."ωραία φάση"

Πολιτική παρέμβαση Κουράκη: «Σημαντική μορφή ο Άγιος Τίτος»!Όταν κάνεις 165 προεκλογικά εγκαίνια και 365 δηλώσεις κάθε μέρα,λογικό να σου φεύγουν και "κοτσάνες"...Για την συμπλήρωση των 48 χρόνων  από την  επανακομιδή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση "Σημαντική μορφή ο Άγιος Τίτος για την χριστιανοσύνη το Ηράκλειο, την Κρήτη"...και συνεχίζει "Με λαμπρότητα εορτάστηκε η συμπλήρωση 48 χρόνων από την  επανακομιδή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις εορτασμού, οι οποίες ολοκληρώθηκαν  πρωί με την με την Λιτάνευση  της Τιμίας Κάρας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ενώ παραβρέθηκε όπως κάθε χρόνο ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι κ.α
Τιμούμε σήμερα δήλωσε ο Δήμαρχος τον Άγιο Τίτο ,πρώτο Επίσκοπο της Εκκλησίας της Κρήτης σημαντική μορφή της Χριστιανοσύνης ,του Ηρακλείου και του νησιού μας αλλά και τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Ευγένιο στις πολλές προσπάθειες του οποίου οφείλεται η επιστροφή του ιερού λειψάνου.Χρόνια πολλά σε όλους».
Ακου εκεί "σημαντική μορφή" ο Αγιος Τίτος....πλάκα μας κάνεις Δήμαρχε?

Πιασ τ αυγό και κούρευτο!!!

Δεν έχουν αφήσει γωνιά του Νομού να μην την πατήσουν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης με τους υποψηφίους του Συνδυασμού "Κρήτη Μπορούμε" του Σεραφείμ Τσόκα....Πάνω απο 12.000 χλμ καταγεγραμμένα ακούγοντας τους προβληματισμούς του κόσμου...η υποδοχή είναι θερμή παντού και τα μυνήματα λένε οτι επιτέλους ο κόσμος θέλει να δώσει δύναμη σε νέα μυαλά,νέες ιδέες,νέες προοπτικές.
"αν κάνεις οτι εκανες πάντα,θα παίρνεις το ίδιο αποτέλεσμα που έπαιρνες πάντα"....είμαστε ευχαριστημένοι άραγε με αυτούς που κυβερνούν το νησί μας? 
Δέ νομίζω...και δεν νομίζετε κι εσείς...μένει να το δείξουμε και την Κυριακή...
Αν περιμένουμε με τις ίδιες συνταγές να βγάλουμε άλλη γευση...πιασ τ αυγο και κούρευτο!!!

Γκοφρέτα φονιάς στα ΑΒ Βασιλοπουλου?

Γκοφρέτα καλαμποκιού βιολογικής καλλιέργειας της  εταιρείας ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ανακαλεί ο ΕΦΕΤ.
 
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Φορέα, «ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (RASFF), ενημερώθηκε για τη διακίνηση γκοφρέτας καλαμποκιού στην οποία διαπιστώθηκε η παρουσία μυκοτοξίνης DON (Deoxynivalenol) πάνω από το νομοθετημένο όριο.
 
Πρόκειται για το προϊόν βιολογικής γεωργίας "AB Bio καλαμποκο-γκοφρέτα", Βελγικής προέλευσης, σε συσκευασία των 120g, με ημερομηνία λήξης 27/01/15 και αριθμούς παρτίδας LOT 29 & 30 , το οποίο διακινήθηκε από την επιχείρηση "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ".
 
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των εν λόγω παρτίδων του ανωτέρω προϊόντος από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
 
Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους το προϊόν, το οποίο απεικονίζεται κάτωθι, να μην το καταναλώσουν.»

Φοβάται ο Γιάννης το Θεριό...

Σερ.Τσόκας:»Τι επιδιώκει να επιτύχει ή να αποφύγει κρυπτόμενος, o κ. Αρναουτάκης;»Μετά από την ανακοίνωση σχετικά με την νέα ακύρωση της συμμετοχής του κ. Αρναουτάκη σε δύο προγραμματισμένες δημόσιες συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών Κρήτης, ο συνδυασμός “ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με μεγάλη μας λύπη πληροφορούμαστε ότι ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Αρναουτάκης εξακολουθεί να αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο με τους υπόλοιπους υποψηφίους, σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια. Έχει ακυρώσει τη συμμέτοχη του σε τρεις προγραμματισμένες συζητήσεις, στις οποίες θα λάμβαναν μέρος οι επικεφαλής των συνδυασμών για την Περιφέρεια, με αποτέλεσμα την ματαίωση των debates.
Από τη μεριά μας θέτουμε το εξής ερώτημα στον κ. Αρναουτάκη: Τι επιδιώκει να επιτύχει ή να αποφύγει κρυπτόμενος;
Για τον συνδυασμό μας η δημόσια αντιπαράθεση στη βάση των επιχειρημάτων, ο ανοικτός διάλογος μεταξύ των υποψηφίων, αποτελούν θεμελιώδεις αρχές, πάνω στις οποίες στηρίζεται η Δημοκρατία. Κατανοούμε ότι για τον κ. Αρναουτάκη αυτή η διαδικασία είναι επίπονη, ωστόσο η τακτική του να αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο δεν ζημιώνει εμάς, τους ανθυποψηφίους του, αλλά την κοινωνία της Κρήτης, τους πολίτες, από τους οποίους στερεί το δικαίωμα στην πληροφόρηση».

Και εγένετο φώς!!!

Και ΝΑΙ,μετά απο 17 χρόνια σκότους,ήρθε το φώς!!! Σε γειτονιά του Ηρακλείου στην οποία αναγνώστης μας διαμένει τα τελευταία 17 χρόνια και όπως χαρακτηριστικά είπε "17 χρόνια ο στύλος της ΔΕΗ έξω απο το σπίτι μου δεν είχε λάμπα,και ξαφνικά 3 μέρες πρίν τις εκλογές φώτισε ο κόσμος"...όλα φτιάχνουν σ αυτήν την πόλη....17 χρόνια η λάμπα...45 η λακκούβα....υπομονή να χεί κανείς και όλα θα φτιάξουν...

Καφέ με τον Βαγγέλη!!!

Ένας ... χαλαρός καφές για το ΒαγγέληΣτο Ηράκλειο βρίσκεται ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης που επιστρατεύτηκε για την ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα του Σεραφείμ Τσόκα. 
Πριν από την κομματική εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχει και είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Galaxy ο πρόεδρος της Βουλής που συνοδεύεται απο την Περιφερειάρχη του κόμματος κ.Μαρία Σπινθάκη είχε επαφές και συναντήσεις με παλιούς καλούς φίλους(Δ.Γιαννουλάκη) ενώ ήπιε και το απαραίτητο ... χαλαρό καφεδάκι συνομιλώντας με πολίτες στο κέντρο της πόλης. 
Λίγο νωρίτερα στο αεροδρόμιο για να τον παραλάβουν βρέθηκαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σεραφείμ Τσόκας και ο βουλετής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης

«Δείγμα πολιτισμού η κοινωνική μέριμνα»

«Μια από τις πρώτες προτεραιότητες μου ήταν να περάσω από το τμήμα αλλοδαπών και να ενημερωθώ για την πολιτική του τόπου μας, σε αυτόν τον τόσο ευαίσθητο τομέα. Όλοι μας λίγο ως πολύ γνωρίζουμε την μοίρα ορισμένων ανθρώπων να ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας, να βιώνουν κάθε μέρα το φόβο και την απειλή. Είναι ξεκάθαρα άδικο. Οι περισσότεροι ξένοι εργάζονται στις δικές μας δουλειές: στις καλλιέργειες, στον τουρισμό, στο εμπόριο, στην καθαριότητα.
Δεν τους αξίζει μία άδικη συμπεριφορά όταν προσφέρουν σε μία κοινωνία και δεν προκαλούν προβλήματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλοί από εμάς βρεθήκαμε σε μία άλλη χώρα για να εργαστούμε και να σπουδάσουμε και σήμερα το ίδιο συμβαίνει με τα παιδιά μας. Είναι δείγμα πολιτισμού και ανθρωπισμού μίας κοινωνίας να μεριμνά ακόμη και για όσους δεν έχουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα και είναι ασθενέστεροι. Άλλωστε, η κοινωνία διαμορφώνει την έννοια του ξένου.
Σε μία ανοικτή Ευρώπη, αλλά και σε μία εξωστρεφή και τουριστική Κρήτη, ποιος άραγε διανοείται να θεωρήσει ξένο τον Γερμανό ή τον Άγγλο. Ελπίζω η κοινωνία μας να ωριμάσει, να μην βρίσκει στο πρόσωπο του οποιουδήποτε ξένου έναν αποδιοπομπαίο τράγο. Ας αναγνωρίσουμε την αξιοπρέπεια που αξίζει κάθε άνθρωπος. Γιατί σε τελική ανάλυση θα ωφεληθούμε ως κοινωνία και ως οικονομία. Χωρίς όμως να φτάνει να γίνεται ο τόπος μας ξέφραγο αμπέλι και γι΄αυτό υπάρχουν πολιτικές που εφαρμόζονται σίγουρα με μεγάλες δυσκολίες εξαιτίας των συνόρων μας και που εκεί θα πρέπει να επαινέσουμε, πριν από οποιαδήποτε κριτική τον δύσκολο ρόλο της Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Φάνης  Ζαμπετάκης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» 

Υ.Σ.Οκ...δεχόμαστε οτι δεν είναι "ξένος" ο Γερμανός και ο Άγγλος γιατρέ...το θέμα μας είναι ο Πακιστανός που έιναι παράνομα στη Χώρα και νοσηλεύεται οταν χρειαστεί(και καλώς νοσηλευεται,δεν θα τον αφήσουμε τον άνθρωπο να πεθάνει φυσικά) όμως ο Ελληνας που δεν έχει πληρώσει την ίδια στιγμή τις εισφορές του στο ασφαλιστικό του ταμείο ΔΕΝ γίνεται δεκτός...εκεί διαφωνούμε μονο

"Ο κόσμος είναι γεμάτος απο έξυπνους φτωχούς"

 

Αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω αλλά "τζάμπα είναι"...εγώ το έκανα...δοκιμάστε το ΕΔΩ

Ο πιτσιρικάς Ζούνκερμπεργκ την έβγαλε λάδι ...έβγαλε τα δισεκατομμύρια του και εμάς μας άφησε απέξω....
 Για σκεφτείτε το που οφείλει το facebook κατά κύριο λόγο την τεράστια επιτυχία που γνώρισε μέσα σe τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ;Στα διαφημιστικά κεφάλαια που δαπανήθηκαν για την προωθήσή του ή μήπως σε όλους εμάς τους χρήστες που το διαδίδαμε ο ένας στον άλλον, γιατί τότε βέβαια ήταν κάτι πρωτοπόρο ,κάτι καινοτόμο που άλλαζε τα δεδομένα και εξυπηρετούσε και διάφορα άλλα πράγματα παράλληλα με την ανάπτυξη του ίντερνετ π.χ. ήταν ο πιο εύκολος τρόπος να βρούμε παλιούς φίλους και συμμαθητές!

 Το Facebook εξαπλώθηκε και γιγαντώθηκε τόσο γρήγορα διεθνώς ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ διότι είχε το χαρακτηριστικό της καινοτομίας.

 Πλέον η αγορά είναι κλεισμένη, όποια εταιρεία θέλει να χτυπήσει το Facebook και δεν έχει να δώσει κάτι το πολύ καινοτόμο και πρωτοποριακό για να του πάρει τον κόσμο θα πρέπει να δώσει λεφτά ...αρκετά λεφτά ...

Και το GlobalShare κάνει το πιο σωστό που θα μπορούσε να κάνει!Επιλέγει να δίνει λεφτά στα ίδια του τα μέλη προκειμένου να το διαφημίζουν, αντί  να επενδύσει λεφτά σε διαφημιστικές καμπάνιες με αμφίβολα αποτέλέσματα

Εμείς λοιπόν είμαστε αυτοί που θα πάμε άμεσα το GloballShare στην κορυφή όπως κάποτε πήγαμε το facebook στην κορυφή χωρίς να βάλουμε όύτε ένα ευρώ στην τσέπη.


Κάποιο λένε ότι πίσω από το gas βρίσκεται η Google ...για αυτό σας λέω πάμε να το εκμεταλλευτούμε και ότι βγειΜου το έστειλε ενας φίλος πριν καμία εβδομάδα άλλα είχα πήξει με τα τεχνικά θέματα , σήμερα το διάβασα και το είδα αρκετά έξυπνο και ελπιδοφόρο! Βασικός κανόνας μου στο ιντερνέτ είναι να μην εχω απώλεια χρόνου και το συγκεκριμένο είναι άνευ χρόνου και απόλυτα ιντερνετικο !
Έκανα εγγραφη είναι ΔΩΡΕΑΝ και σου το δίνω να το δεις ! Ει ναι έξυπνο να σε βάζει η εταιρία μέτοχο της μιας και όλες οι εταιρίες σαν το facebook -κοινωνικής δικτύωσης δηλαδή κερδίζουν χρήματα από τον δικό μας κόπο... Γιατί λοιπόν να μην κερδίζεις όσο κανεις ότι κάνεις ετσι και αλλιως ... Διάβασε να δεις ...
Γϊνεται ιδιοκτήτης
Οι μεγαλύτεροι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης του κόσμου ρευστοποιούν εισόδημα της τάξεως αρκετών δισεκατομμυρίων δολλαρίων ετησίως ενεργοποιώντας δωρεάν χρήση των ιστοτόπων τους για τους χρήστες των.
Ο σκοπός του GlobAllShare δεν είναι απλώς να υλοποιήσει δωρεάν χρήση για τους χρήστες του, αλλά να τους κάνει να αισθανθούν την παγκόσμια κοινότητα ως δική τους και τοιουτοτρόπως να την διαμορφώσουν όπως καλύτερα νομίζουν. Γι' αυτό το GlobAllShare διασφαλίζει ιδιοκτησιακή κατάσταση σε κάθε χρήστη με την μορφή ελευθέρων μετοχών κατά την διάρκεια του σταδίου προοργανογράφησης.
Κάθε μέλος του GlobAllShare, που συμμετέχει στην κοινότητα κατά την διάρκεια του σταδίου προοργανογράφησης και συμβάλλει στην παγκόσμια ανάπυτξή του, μπορεί να λαμβάνει μετοχές του GlobAllShare συνεχώς και αδαπάνως και κάθε μήνα να λαμβάνει μερίσματα από το παγκόσμιο κέρδος κατ' αναλογία με τις μετοχές που έχει μετά που η παρούσα επιχείρηση ξεκινήσει.
Πάρτε την συμμετοχή σας από το παγκόσμιο κέρδος
Το GlobAllShare διαμοιράζεται το παγκόσμιο κέρδος του με τους χρήστες του, που έχουν συμβάλλει στην παγκόσμια ανάπτυξη και διάδοσή του κατά την διάρκεια του σταδίου της προοργανογραφήσεως.
Μόλις η επιχείρηση ξεκινήσει οι μέτοχοι του GlobAllShare θα λαμβάνουν κάθε μήνα τα μερίσματά τους από το 70% του παγκοσμίου κέρδους αναλόγως με τις μετοχές που κατέχουν, δηλαδή ο κάθε μέτοχος θα έχει πάγιο μηνιαίο κέρδος.
Όμως οι μέτοχοι του GlobAllShare δεν θα έχουν μόνο μηνιαίο μέρισμα αλλά θα μπορούν επίσης να πωλούν τις μετοχές των σε μια ονομαστική αξία, κερδίζοντας ένα άμεσο και μεγάλο ποσό με αυτόν τον τρόπο.
Αποκτήστε τις δικές σας μετοχές
Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τις δικές σας μετοχές στην κοινότητα του GlobAllShare απλώς κατά την διάρκεια του σταδίου της προοργανογράφησης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσκαλείτε φίλους και γνωστούς στον ιστότοπο του GlobAllShare.
Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας με επιτυχία, θα πάρετε 1 μετοχή GlobAllShare αμέσως. Αλλά δεν μπορείτε απλώς να πάρετε μετοχές αφού καλέσει καποιος δικός σας γνωστούς, αλλά και μετά από κάθε περαιτέρω χρήστη που έχει προσκληθεί από τους φίλους σας, καθώς, άλλωστε μετά από γνωστούς φίλους σας πάρα πολύ, γιατί μέσα από 7 επόμενα επίπεδα μετά από κάθε ενας απο τους φίλους σας, ο οποίος συνειδητοποιεί 5 επιτυχημένες προσκλήσεις σας θα πάρετε επίσης 1 περισσότερο μερίδιο GlobAllShare.
Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας με επιτυχία, θα πάρετε 1 μετοχή GlobAllShare αμέσως. Αλλά δεν μπορείτε απλώς να πάρετε μετοχές αφού καλέσει καποιος δικός σας γνωστούς, αλλά και μετά από κάθε περαιτέρω χρήστη που έχει προσκληθεί από τους φίλους σας, καθώς, άλλωστε μετά από γνωστούς φίλους σας πάρα πολύ, γιατί μέσα από 7 επόμενα επίπεδα μετά από κάθε ενας απο τους φίλους σας, ο οποίος συνειδητοποιεί 5 επιτυχημένες προσκλήσεις σας θα πάρετε επίσης 1 περισσότερο μερίδιο GlobAllShare.
συνεχές εισόδημα
Μετά τα συμφέροντά σας στην παγκόσμια κοινότητα του GlobAllShare μπορείτε να έχετε μια συνεχή μηνιαίο εισόδημα, από τη στιγμή που καταβάλλεται μέρισμα από την παγκόσμια κέρδη κάθε μήνα, κατ 'αναλογία του αριθμού των μετοχών που κατέχετε.
Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας στην κοινότητα GlobAllShare με επιτυχία και ειπες τους φίλους σας να καλέσουν επίσης 5 από τους φίλους τους σε 7 επόμενα επίπεδα μετά από εσάς, τότε μπορεί να έχετε δικαίωμα στο μέρισμα εξής κάθε μήνα.
Επίπεδο 1 5 Προσκεκλημενοι 1 GAS Μετοχές
Επίπεδο 2 25 Προσκεκλημενοι 5 GAS Μετοχές
Επίπεδο 3 125 Προσκεκλημενοι 25 GAS Μετοχές
Επίπεδο 4 625 Προσκεκλημενοι 125 GAS Μετοχές
Επίπεδο 5 3 125 Προσκεκλημενοι 625 GAS Μετοχές
Επίπεδο 6 15 625 Προσκεκλημενοι 3 125 GAS Μετοχές
Επίπεδο 7 78 125 Προσκεκλημενοι 15 625 GAS Μετοχές
Σύνολο 19.531 GAS Μετοχές
Σύμφωνα με το παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε συνολικά 19.531 GlobAllShare χαριστικών μετοχών, μετά την οποία θα πρέπει να καταβληθεί ένα μηνιαίο μέρισμα μετά την παγκόσμια έναρξη του εγχειρήματος. Αν, για παράδειγμα, θα καταβάλλονται μόνο $ 0.25 μερίσματος από την παγκόσμια κέρδη από ένα μήνα, θα πάρετε $ 5.000 το μήνα. Μπορείτε να πάρετε ακόμα και ένα μέρισμα μηνιαίο $ 0,5 ή 1,0 δολάρια μετά από κάθε μετοχές σας, έτσι μια μηνιαία κέρδη των $ 10.000 ή $ 20,000 μπορεί να παραχθεί εύκολα.
Μπορείτε να παρακολουθείτε τον αριθμό και την αξία των μετοχών, καθώς και το ποσό της μηνιαίας μερίσματος σας στο WebOffice μόνιμα.
Άμεσα χρήματα
Ως μέλος της κοινότητας GlobAllShare μπορείτε να πάρετε όχι μόνο ένα μηνιαίο εισόδημα, με τη μορφή μερισμάτων, αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς και από τη στιγμή που μπορεί να πωλήσετε τις μετοχές σας αμέσως
Μετά την παγκόσμια έναρξη του εγχειρήματος μπορείτε να πουλήσετε τις μετοχές σας στην ονομαστική τους αξία, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο ποσό από τα χρήματα αμέσως. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα: αν η ονομαστική αξία των μετοχών είναι $ 10 μετά την έναρξη της επιχείρησης και σύμφωνα με το παραπάνω παράδειγμα είστε ιδιοκτήτης 19.531 μετοχές GlobAllShare, μπορείτε να τα πουλήσει για συνολικά 195.531 αμερικανικά δολάρια, έτσι ώστε να κερδίσουν ένα μεγάλο ποσό αμέσως. Προφανώς, η ονομαστική αξία των μετοχών μπορεί εύκολα να φτάσει τα $ 20 ή $ 40 ανά μετοχή, ανάλογα με τον αριθμό των προσώπων που χρησιμοποιούν την κοινότητα portal GlobAllShare σε όλο τον κόσμο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν μετοχές GlobAllShare μόνο κατά τη διάρκεια της προ-οργάνωσης, σύμφωνα με την απόδοσή τους, ως εκ τούτου, σε παγκόσμιο έναρξη του εγχειρήματος μόνο αυτές θα έχουν τις μετοχές που συνέβαλαν στην ανάπτυξη του GlobAllShare.
Μετά την έναρξη της επιχείρησης θα εκδοθεί όχι οποιεσδήποτε άλλες μετοχές, έτσι μετοχές μπορούν να αγοραστούν από εκείνους αποκλειστικά οι οποίοι εμπλέκονται στην παγκόσμια δημιουργία του δικτύου και έλαβε μετοχών για τη συμβολή τους.


Αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω αλλά "τζάμπα είναι"...εγώ το έκανα...δοκιμάστε το ΕΔΩ

Aποχή της Γαύδου από τις Ευρωεκλογές!!!

Το γύρο της Ευρώπης κάνει το άρθρο του Γιώργου Λεκάκη, μέλους του ΔΣ της Εταιρείας Μελέτης Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας (ΕΜΑΕΜ) και μέλους του ΔΣ της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων με τίτλο " Η Γαύδος λέει όχι σε μια Ευρώπη με χημικά του πολέμου και αποφασίζει αποχή από τις κάλπες για Ευρωεκλογές"
Μετά την δημοσίευση του στο φύλλο 8.5.2014 της ελληνικής εφημερίδος «Ελευθερία» του Λονδίνου το άρθρο μεταφράστηκε στα γαλλικά και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα  http://www.afh-mp.fr/FR/

Κυκλοφόρησε το εμβόλιο «ασπίδα» για την «φονική» μηνιγγιτιδα των φτωχών???

ΕΜΒΟΛΙΟΔιαθέσιμο στα φαρμακεία όλης της χώρας είναι πλέον το εμβόλιο για την μηνιγγίτιδα τύπου Β.
Ωστόσο, το εν λόγο εμβόλιο «ασπίδα» απέναντι στην νόσο που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο, βρέφη και παιδιά, δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ, καθώς το υπουργείο Υγείας δεν έχει προχωρήσει στις αναγκαίες διαδικασίες για την ένταξη του στο σύστημα συνταγογράφησης.
Έτσι το κόστος για τον εμβολιασμό (το κάθε εμβόλιο κοστίζει 115,7 €) καλούνται να καλύψουν οι ίδιοι οι γονείς. Σημειώνεται ότι για τα νεογνά από 2 έως 6 μηνών απαιτούνται 4 δόσεις του εν λόγο εμβολίου, για τα παιδιά από 6 μηνών έως 2 χρονών 3 δόσεις, ενώ για τα παιδιά από δύο ετών και άνω απαιτούνται δύο δόσεις του εμβολίου.
«Δύο είναι οι αφετηρίες όταν αναφερόμαστε στον εμβολιασμό και κυρίως στον εμβολιασμό των παιδιών. Η μία είναι η επιστημονική και η άλλη η δημόσια υγεία. Η επιστημονική άποψη αναφέρει ότι το εν λόγο εμβόλιο δουλεύει, άρα είναι αναγκαίο. Η άποψη της δημόσιας υγείας που εκφράζεται από το Υπουργείο Υγείας μπορεί να αποδέχεται την ικανότητα του φαρμάκου, αλλά θέτει το ερώτημα αν είναι πράγματι αναγκαίο για την δημόσια υγεία. Ακόμα οι κυβερνήσεις δεν έχουν πάρει θέση, ισχυριζόμενες ότι η νόσος είναι σπάνια και δεν αξίζει το κόπο, υπογραμμίζει ο  Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης , Μανόλης Γαλανάκης μιλώντας για το θέμα στο CandiaNews.
Ο κ.Γαλανάκης ως παιδίατρος με την ειδικότητα και του λοιμωξιολόγου συστήνει στους γονείς τον εμβολιασμό των παιδιών τους. Ωστόσο υπογραμμίζει ότι το υπουργείο δεν έχει ακόμη εντάξει το εμβόλιο στην λίστα με τα εγκεκριμένα και χορηγούμενα εμβόλια, γεγονός που αναγκάζει τους γονείς να πληρώσουν εξ’ ολοκλήρου το αντίτιμο για τον εμβολιασμό των παιδιών τους.
Ο ίδιος στην ερώτηση, αν θα πρέπει να σπεύσουν ή όχι οι γονείς για τον εμβολιασμό των παιδιών τους, για το συγκεκριμένο πάντα εμβόλιο σημειώνει ότι όντος,  η προσβολή από μηνιγγίτιδα τύπου Β, μπορεί να θεωρείται σπάνια, ωστόσο αν ένα βρέφος ή παιδί νοσήσει, οι επιπτώσεις είναι πολύ δυσάρεστες.
Στην ιατρική βιβλιογραφία εξάλλου αναφέρεται ότι η μόλυνση με μηνιγγίτιδα Β, προκαλεί φλεγμονή των μεμβρανών που περιβάλλουν τον νωτιαίο μυελό και τον εγκέφαλο. Η μηνιγγίτιδα Β μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο μέσα σε διάστημα 24 ωρών και περισσότερο ευάλωτα είναι τα νεογνά και τα μικρά παιδιά. Σύμφωνα πάντα με τους γιατρούς η συγκεκριμένη μόλυνση ακόμα και αν δεν οδηγήσει στο θάνατο, θεωρείται βέβαιο ότι αφήνει μόνιμες, μη αναστρέψιμες βλάβες στην υγεία του νεογνού ή του παιδιού.
«Αυτό λοιπόν είναι το ρίσκο. Αν η οικογένεια θέλει να είναι το παιδί τους καλυμμένο για ένα σπάνιο, ναι, αλλά κακό νόσημα, να κάνει το εμβόλιο. Θα το πληρώσει όμως και δυστυχώς είναι ένα ακριβό εμβόλιο», υπογραμμίζει ο αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Μανόλης Γαλανάκης.

Τον πέταξαν εξω από το χειρουργείο επειδή ήταν ανασφάλιστος!!!

Έντονο προβληματισμό προκαλεί καταγγελία των υπευθύνων του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, σύμφωνα με την οποία, ανασφάλιστος ασθενής βγήκε από το χειρουργείο έπειτα από απαίτηση του υπεύθυνου λογιστηρίου, καθώς δεν υπήρχε βιβλιάριο από την Πρόνοια!
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Ιατρείου Ελληνικού, η καταγγελία είναι επώνυμη και επιβεβαιώνεται και από κοινωνική λειτουργό.
Καταγγελία – σοκ: Τον έβγαλαν από το χειρουργείο επειδή ήταν ανασφάλιστοςΣυγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα 54χρονος άνεργος και ανασφάλιστος πολίτης με βαριάς μορφής καρδιοπάθεια, που απαιτεί άμεση τοποθέτηση απιδινωτή, γιατί κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή η ζωή του, εισήχθη μετά από μεγάλη προσπάθεια στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.
Το νοσοκομείο αρχικά αρνούνταν να δεχτεί υπεύθυνη δήλωση ότι θα τους προσκομίσει ο ασθενής βιβλιάριο της Πρόνοιας, όταν αυτό εκδοθεί, προκειμένου να προχωρήσουν στην επέμβαση τοποθέτησης.
Στη συνέχεια, μετά την επιμονή των θεραπόντων γιατρών του ασθενή, το νοσοκομείο δέχτηκε να προχωρήσουν στην επέμβαση διότι κινδύνευε η ζωή του.
Ενώ ο ασθενής έχει εισαχθεί στο χειρουργείο, μπαίνει μέσα ο υπεύθυνος λογιστηρίου του νοσοκομείου και υποχρεώνει τους γιατρούς να διακόψουν την διαδικασία, που δεν είχε ξεκινήσει ακόμα, γιατί έπρεπε ο ασθενής να προσκομίσει πρώτα βιβλιάριο της πρόνοιας. Ο ασθενής ήταν ήδη με τον ορό στο χέρι και τον είχαν ξυρίσει!
Βιβλιάριο
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Ιατρείου Ελληνικού, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου που έχει απευθυνθεί ο συγκεκριμένος ασθενής έχει κάνει ότι είναι δυνατόν για να μπορέσει να βγάλει άμεσα ο ασθενής βιβλιάριο της πρόνοιας.
Μέχρι τότε, όμως, ο ασθενής τι θα κάνει;
Ρε λαμόγια δεν έχετε τσίπα πια καθόλου??

Οτι του φανεί του Λωλοστεφανή

Τ ακούσαμε κ αυτό!!! Κριτσωτάκης κ Λυγερός θα είναι λέει οι Νέοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι απο την Κυριακή...ούτε καν 2ο γύρο δεν βλέπουν εκεί στο Σύριζα....Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη ο κ.Λυγερός :"Θα τρίβουν τα μάτια τους κάποιοι με το αποτέλεσμα των εκλογών".  Ο κ. Λυγερός εκτίμησε ότι ο συνδυασμός του οποίου ηγείται για το Δήμο Ηρακλείου θα "τερματίσει" πρώτος στην κούρσα της ερχόμενης Κυριακής, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Βασιλείου απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα κάνει η παράταξη αν είναι στην τρίτη θέση την πρώτη Κυριακή των εκλογών για την Περιφέρεια, επεσήμανε πως τα μηνύματα που λαμβάνουν όλοι αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο . Όπως είπε " σε Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι ο συνδυασμός έρχεται πρώτη δύναμη και μόνο στο νομό Ηρακλείου, όπου υπάρχουν ακόμα κάποιοι θύλακες κατεστημένου εμφανίζεται πρωτιά του κ. Αρναουτάκη" ....οτι του φανεί του Λωλοστεφανή...