Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ρε δέστε τον αυτό το μ@λ@κ@ το Θεοχάρη!!!

Η Γενική Γραμματεία Εσόδων ζητά διευθυντές μέσω αγγελιών !

Τέσσερις γενικούς διευθυντές που να γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και να έχουν επικοινωνιακές και ηγετικές ικανότητες αναζητά ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.



Οι ενδιαφερόμενοι

Οταν τις τρώτε πειράζει...όταν τις τρώμε....χαμογελούν?

Ένα βίντεο δείχνει το πόσο διαφορετικά αντιδρά ο κόσμος, σε δυο εξίσου σοβαρές περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας

Τελείωσαν οι εκλογές...τι θα γίνει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης?


Εδώ και ένα σχεδόν μήνα είναι ακέφαλη η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης μετά την παραίτηση Δεικτάκη (πήγε στη θέση Κεφαλογιάννη στη Βουλή). Τέλειωσαν και οι εκλογές και ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί ο νέος γραμματέας ο οποίος σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές θα είναι

Γιατι βρε αγοράκι μου....γιατί?

Εξέπνευσε ο μαθητής στα Γιαννιτσά…- Δεν άντεξε το βάρος των Πανελληνίων και αυτοκτόνησε…
Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωί έξω από 1ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών, όταν ένας 18χρονος μαθητής έκανε βουτιά στο κενό από τον έκτο όροφο οικοδομής που βρισκόταν δίπλα από το σχολείο.
Ο μαθητής έφυγε για να πάει να γράψει εξετάσεις,

Παραιτήθηκε ο "κωλοτούμπας"

Παραιτήθηκε ο Φώτης Κουβέλης από την ΔΗΜΑΡ
Αφου δεν άφησε κωλοτούμπα που να μην κάνει ο ευγενέστατος κατα τ άλλα κυρ Φώτης,παραιτήθηκε

Τι Νέο συμβαίνει στο Πέστα Χρυσόστομε?



Χαμογελάστε!!!!Δύο νέες υπηρεσίες στο Πέστα Χρυσόστομε!!!!....Μπαίνοντας στην Κεντρική σελίδα απο τον υπολογιστή σας,μπορείτε να δείτε δύο ΝΕΕΣ ΜΠΑΡΕΣ....την "Κάνε

Έτσι γλιτώνουμε τις κατασχέσεις απο το Δημόσιο!!!

Με τον διαρκή φόβο της κατάσχεσης μισθών και καταθέσεων σε τράπεζες, ζουν καθημερινά πλέον περισσότερα από 3,4 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, επειδή έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στο δημόσιο και σε ασφαλιστικά Ταμεία. Εξαιρέσεις και προστατευτικές ρυθμίσεις ίσχυαν και ισχύουν, αλλά πολλές καταστρατηγούνται, ακόμα και από λάθη ή «κεκτημένη ταχύτητα» του φοροεισπρακτικού μηχανισμού του κράτους ή και των πιστωτικών ιδρυμάτων.
Τέτοια λάθη ή υπερβολές οδήγησαν στη λήψη διορθωτικών μέτρων προστασίας των μικροφειλετών, που κρύβουν όμως και νέες παγίδες ή απαιτούν αυξημένη προσοχή και συγκεκριμένες ενέργειες

Να κατουράνε στην ύπαιθρο?

Μία απίστευτη κατάσταση επικρατεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.
Σε ώρα αιχμής για το αεροδρόμιο χάλασαν οι ανδρικές τουαλέτες. Τι πιο φυσιολογικό από τους υπεύθυνους να φωνάξουν έναν τεχνικό για να τις επιδιορθώσει και να μπορούν οι εκατοντάδες τουρίστες να τις χρησιμοποιήσουν.
Δυστυχώς όμως, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου δεν αντέδρασαν με… φυσιολογικό τρόπο. Πήραν μαύρες σκουπιδοσακούλες – όπως βλέπετε και στην φωτογραφία – και έφραξαν τις τουαλέτες.
Κι όλα αυτά, ενώ βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής σεζόν με το αεροδρόμιο Ηρακλείου να είναι μία από τις βασικότερες πύλες εισόδου του νησιού. Τα σχόλια δικά σας.

Η Άση Μπίλιου μιλάει για έρωτες του καλοκαιριού...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ: Ποια ζώδια θα ζήσουν ΚΑUTΟUΣ έpωτες το καλοκαίρι;;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ: Ποια ζώδια θα ζήσουν ΚΑUTΟUΣ έpωτες το καλοκαίρι...


Ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα συναντήσουν τον έρωτα της ζωής τους και ποιοι θα ζήσουν μια μεγάλη αγάπη αυτό το καλοκαίρι; Η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου παρουσίασε στην πρωινή εκπομπή «Happy day στον Alpha» της Σταματίνας Τσιμτσιλή το ερωτικό ωροσκόπιο των ζωδίων και το Πέστα Χρυσόστομε σάς το παρουσιάζει. Για να προετοιμαστείς κατάλληλα και να μη βρεθείτε προ… εκπλήξεων!

Τίποτα δεν σταματά τους διαρρήκτες πια....

Σε ...ημερήσια διάταξη βρίσκονται οι κλοπές και οι διαρρήξεις στην πόλη του Ηρακλείου. Είναι μάλιστα εντυπωσιακό ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι δράστες έχουν τόσο αποθρασυνθεί που δεν πτοούνται ακόμα και αν έχουν ...παρατηρητές από παρακείμενα μπαλκόνια.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που συνέβη σε

Συμβαίνουν και στους καλύτερους του κόσμου

Της φρουράς παθήματα

«Κανείς μόνος. Ελάτε όλοι»

«Κανείς μόνος. Ελάτε όλοι»

Μέλη και φίλοι της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, θα μοιράσουν έντυπο υλικό στην πλατεία Συντάγματος στις 11.30, στην πλατεία Πικερμίου (Αγ.Χριστόφορος) στις 7 το πρωί, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας από τις 10 το πρωί, στην Κόρινθο στην πλατεία (Περιβολάκια) στις 11.30, στην πλατεία Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη), στη Λάρισα στη Στέγη Αλληλεγγύης Μανδηλαρά και Παναγούλη από 10:00-13:00 και από 18:00-21:00, στην Πλατεία Κατερίνης, και στο Ηράκλειο Κρήτης έξω από τη Νομαρχία στις 4 απόγευμα.

Γυναικείο σκεπτικό,,,....

Γυναικείο σκεπτικό

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα ηθοποιός: "Δοκίμασα με γυναίκα, για να σιγουρευτώ ότι μου αρέσουν οι άντρες"

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα ηθοποιός: "Δοκίμασα με γυναίκα, για να σιγουρευτώ ότι μου αρέσουν οι άντρες"
ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα ηθοποιός: "Δοκίμασα με γυναίκα, για να σιγουρευτώ ότι μου αρέσουν οι άντρες"

Τους... πειραματισμούς της στο κpεβάτι εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως δοκίμασε να πάει με γυναίκα για να σιγουρευτεί ότι της αρέσουν οι άνδρες!

Ο Πούτιν απειλεί Ερντογάν: “Θα κατέβω και θα σε γ@μήσω αν πειράξεις την Αγιά Σοφιά …”

Tο προχθεσινό πρωτοσέλιδο της πασίγνωστης ελληνικής εφημερίδας δίνει το στίγμα για τις προθέσεις του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος διαμηνύει προς τον Ερντογάν ότι θα…
κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία εφόσον κάνει τζαμί την Αγία Σοφία.    Στη χώρα μας, οι δικοί μας εθελοντές ραγιάδες, όχι μόνο δεν λένε λέξη σε βάρος της γείτονας χώρας αλλά επισπεύδουν τις διαδικασίες για τη δημιουργία τεμένους στην καρδιά της Αθήνας!!