Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

"Για τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου"


"Στην Λίστα των μεγάλοφειλετών και συγκεκριμένα στην δεύτερη σελίδα θα βρείτε την εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ με μία μη ευκαταφρόνητη οφειλή του ποσού περίπου 3.400.000 ευρώ, όχι και λίγα!τα γεγονότα,η εταιρεία αυτή ανήκει σε μπροστινό άτομο του Γ. Βουλγαράκη και της Αικ Πελέκη-Βουλγαράκη και αποτελεί μέρος του Δικτύου...



ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και το οποίο και έχω καταγγείλει σχετικά όπως θα δείτε από το πληροφοριακό υλικό συ.ν στο παρόν.

Το άτομο αυτό που κρύβεται πίσω από την εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ
είναι ο Ιωάννης Αβραντίνης,
σημειωτέο δε είναι το εξής, ο Ιωάννης Αβραντίνης είναι καταδικασμένος από Αμερικανικό Δικαστήριο της Πολιτείας της Πενσυλβάνιας για σωρεία από απάτες μαζί με τον αδελφό του Χαράλαμπο Αβραντίνη, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και διευθυντής των ιδιοκτησίας και μισθωμένων ξενοδοχείων της ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ συν. πληροφορίες σχετικά στο παρόν.

Ο απατεώνας λοιπόν (καθότι φέρει και την Βούλα) Ιωάννης Αβραντίνης είναι και ο CEOεντεταλμένος Σύμβουλος της Διοίκησης της εισηγμένης εταιρεία Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου-ΝΕΛ-μαζί με το άλλο μαργαριτάρι-
τον Μιλτιάδη Βάγγερ
(πρώην υπάλληλο του τ. Περιφερειάρχη ΑΜΘ επί Κυβέρνησης Καραμανλή) και σημερινό ιδιοκτήτη της ΝΕΛ αφού κατέβαλε 15.000.000 ευρώ στον κ. Βεντούρη για την απόκτηση των μετοχών που κατείχε στην ΝΕΛ ποσοστού περίπου 20%,
προσέξτε πώς,
μέσα από μία νεοσύστατη υπεράκτια εταιρεία με την επωνυμία ANTILOPE SHIPPING Inc.
–ξέπλυμα- του βρωμιάρη- αυτός ήταν ο υπάλληλος του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, γαμώ τους εκατομμυριούχους υπαλλήλους είχε το λοιπόν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ επί Καραμανλή- συν. στοιχεία σχετικά στο παρόν

λίγα λόγια για την ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ
ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ
ιδιοκτήτρια εταιρεία του Ξενοδοχείου Πλαζα Βουλιαγμένης επί της οδού Λητούς 14 Βουλιαγμένηςτου οποίου Δ/ντης είναι ο αδελφός του Ιωάννη Αβραντίνη ο Χαράλαμπος ή αλλιώς Χάρης Αβραντίνης -ο οποίος έχει καταδικαστεί στην Αμερική για απάτες μαζί με τον αδελφό του Ιωάννη Αβραντίνη- Ακόμα η ίδια εταιρεία έχει μισθωμένο το ξενοδοχείο πρώην Ακτή Απόλλων σήμεραPLAZA RESORT στην Ανάβυσσο από την Κοινότητα Παλαιάς Φώακιας. Η εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ με μετόχους την γυναίκα του Ιωάννη Αβραντίνη, 1) Ευαγγελία Μαρτίνου με ποσοστό 3%, (την αρχική ιδιοκτήτρια ΦΕΚ 8129/15.10.1998 και μοναδική μέτοχο της εταιρείας) την 2) κα Μαρία Αρνή με ποσοστό 40% και την 3) υπεράκτια-offshore εταιρεία MORGANDIGITAL INVESTMENTS SA με ποσοστό 57% ΟΛΑ ΑΥΤΑ με βάση το υπ’ αριθμ 1530/30.12.2003 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 14064 /31.12.2003)στην συνέχεια Τροποποιήθηκε με βάση το υπ’ αριθμ. 1585/22.03.2004 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη μεταβάλλοντας τα ποσοστά των μετόχων, συνέχεια της μεταβίβασης της υπεράκτια-offshore εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA η οποία κατέχει ποσοστό 57% μεταβιβάζοντας στην σύζυγο του Ιωάννη Αβραντίνη, Ευαγγελία Μαρτίνου της οποίας το ποσοστό της αυξάνεται σε 60%, και της κα Μαρία Αρνή το ποσοστό 40% το οποίο μένει αμετάβλητο. Διαχειριστής στην εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕεξακολουθεί και παραμένει ο «βαφτισιμιός» του Ιωάννη Αβραντίνη, ο Ανδρέας Ολύμπιος (βλ. ΦΕΚ 2567/26.03.2004) Το κεφάλαιο της εταιρείας 45.000Ευρώ ενώ, τα κτίρια και έπιπλα-εξοπλισμοί ξεπερνούν σε αξία τα 8.000.000 ΕΥΡΩ με βάση τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας Ισολογισμό 2004 (βλ. ΦΕΚ 1393/20.02.2006) αν και έχει υπαχθεί σε αναπτυξιακά προγράμματα εκσυγχρονισμού μεταβάλλοντας την αξία των επίπλων και έργων στο Ξενοδοχείο με περισσότερα από 2.500.000 ΕΥΡΩ η εταιρεία παραμένει ζημιογόνα (δηλ. δηλώνει ζημιές 1..280.718 ΕΥΡΩ μόνο για το 2004).

Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου – ΝΕΛ –
Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος ο Μηλτιάδης Βαγγερ & Εντεταλμένος Σύμβουλος και Διαχειριστής ο Αβραντίνης Ιωάννης.Σημείωση, Ο Μιλτιάδης Βάγγερ ήταν υπάλληλος του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου συγκεκριμένα ήταν ο Διευθυντής του γραφείου του Περιφερειάρχη στην Κομοτηνή, και τον Σεπτ 2009 εμφανίζεται μπροστά από μία υπεράκτια-offshore εταιρεία, όπως δηλώνει δικών του συμφερόντων την εταιρεία με την επωνυμία ANTILOPE SHIPPINGInc., με έδρα τα Νησιά Μάρσαλ και καταβάλει περίπου 15.000.000 ευρώ στον Βεντούρη προκειμένου να αγοράσει τις «υποθηκευμένες» στην Millennium Bank μετοχές του Βεντούρη ποσοστού περίπου 20%.
Το ίδιο δίδυμο Αβραντίνης – Βάγγερ εμφανίζεται με αντιστραμμένους όρους/σχέσεις στην εταιρεία Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------
"ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΄΄΄ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ΄΄ ΤΑΔΕ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 3.400.000 ΕΥΡΩ.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ 15.000.0000 ΚΑΙ ΔΕΝ
ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΄΄ΕΡΓΟΛΗΨΙΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Α. ΦΩΤΑΚΗ Κ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Α.Ε.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΙΚ. ΦΩΤΑΚΗ- Κ.ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ---Γ.ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ. ΣΤΑΓΚΟΥΔΗ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ
ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΑΙΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ΄΄ΦΥΣΙΚΟ΄΄΄ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ
ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΜΕΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΩΣ ΄΄ΓΕΛΙΟ΄΄

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Η ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

ΑΠΟ ΤΟ 2003 Η ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ.

Η ΛΥΣΗ ΕΥΚΟΛΗ .΄΄ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΄΄ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟ ΛΕΝΕ,ΙΔΡΥΟΥΝ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΄΄ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΒΕΕ΄΄ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΓΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΦΟΡΤΗΓΑ Κ.Λ.Π ΑΞΙΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ,
ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 1.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΟΥ
ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Η ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ απο troktiko

"Top 10: 10 παραλίες στην Ελλάδα μόνο για δυο"

"Έχεις ποτέ αναλογιστεί ότι οι τρεις βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους κινούνται οι καλοκαιρινές διακοπές ένος ζευγαριού είναι:
α) Το καλό φαγητό.
β) Ένα καθαρό δωμάτιο με διπλό κρεβάτι για να μη ¨μαγκωθείτε¨ ανάμεσα στις δύο κλίνες.
γ) Ερωτιάρες παραλίες και τουλάχιστον μια που θα σε στείλει αδιάβαστο. Μία την οποία θα θυμάσαι για πάντα και για χάρη της...οποίας θα τάξεις πράγματα στο ταίρι σου για τα οποία ίσως μετά μετανιώσεις!

Τέτοιες παραλίες θα βρεις πολλές στην Ελλάδα. Αν υπήρχε όμως και η σχετική λίστα με τις top 10 ίσως γλίτωνες λίγο χρόνο και αναδεικνυόσουν νικητής στην κατηγορία ¨Έλληνας ταξιδιώτης, μόνος ξέρει¨.

Δες όλη τη λίστα εδώ
http://www.menslounge.gr/top10/t10_travel/10_paralies_stin_ellada_mono_gia_duo.html

πηγη:http://troktiko.blogspot.com/2010/07/top-10-10_16.html

και όπως ήταν αναμενόμενο....Το βάρος στους καταναλωτές...πάλι

Τέσσερα επιπλέον κύματα αύξησης ΦΠΑ έρχονται να χτυπήσουν την ελληνική οικονομία μέχρι το 2012, μειώνοντας δραματικά την αγοραστική δύναμη.

Η δεύτερη μάλιστα αύξηση του ΦΠΑ από 10% σε 11% και από 21%σε 23% προκαλεί πληθωριστικά φαινόμενα, παρά το φρενάρισμα στην κατανάλωση που ήδη προκαλεί η ύφεση.

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αποφασίζουν να μην απορροφήσουν και τη δεύτερη αύξηση του ΦΠΑ και να την μετακυλίσουν στην κατανάλωση και τα νοικοκυριά. Πάνω από το 30% του ΦΠΑ εισπράττεται από επιχειρήσεις που δεν κάνουν εκπτώσεις στο ποσοστό τους. Στις επιχειρήσεις αυτές ανήκουν ΔΕΚΟ, επιχειρήσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, σούπερ μάρκετ και άλλα.

Την πρώτη φορά που ο ΦΠΑ αυξήθηκε κατά μία μονάδα, διευκόλυνε τις επιχειρήσεις να απορροφήσουν την αύξηση. Από την 1η Ιουλίου όμως, η αύξηση είναι διπλή και πιθανόν να αποτελέσει νέο κύμα αισχροκέρδειας που θα διαρκέσει όλο τη σεζόν του τουριστικού καλοκαιριού.

Το 30% των προϊόντων που σήμερα ανήκουν στην κατηγορία του 11% θα μεταταγούν στο 23%. Να σημειωθεί ότι στον συντελεστή αυτό υπάγονται προϊόντα, όπως φάρμακα, τρόφιμα, αναψυκτικά, καθώς και το φυσικό αέριο.

Τα προϊόντα που επηρεάζονται

Καπέλο 10,8% σε προϊόντα και υπηρεσίες

*Τρόφιμα ντελικατέσεν

*Αναψυκτικά, χυμοί, ξηροί καρποί

*Διαμονή σε ξενοδοχεία και κάμπινγκ

*Σερβιριζόμενα προϊόντα σε μπαρ, εστιατόρια

*Επιδιορθώσεις ένδυσης και υπόδησης

*Υπηρεσίες γραφείων τελετών

*Αθλητικές εγκαταστάσεις

*Εισιτήρια σε θέατρο σινεμά, αθλητικές εκδηλώσεις

*Λουλούδια

*Είδη ζαχαροπλαστικής

*Ιατρικές υπηρεσίες

*Υπηρεσίες κατ' οίκον φροντίδας σε παιδιά και ηλικιωμένους

Φεύγουν οι πρώτοι....με ελαφρά πηδηματάκια

Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει αποχωρήσει από τη χώρα, η γερμανική αλυσίδα λιανεμπορίου Aldi Hellas, καθώς όπως ανακοινώθηκε στο προσωπικό της, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τα σούπερ μάρκετ, με σημερινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι "ήδη διεξάγονται συνομιλίες με ενδιαφερομένους για την εξαγορά και τη συνέχιση των δραστηριοτήτων".

"Ο όμιλος επιχειρήσεων ALDI Sued θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου του στις υπόλοιπες εννέα χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, ΗΠΑ, Αυστραλία), όπου δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία, με συνολικά 4.200 καταστήματα", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της γενικής διεύθυνσης του ομίλου.

Πέρα από τη μείωση της κατανάλωσης, η εταιρεία δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τα Lidl στον τομέα των σούπερ μάρκετ χαμηλού κόστους. Η Aldi συνεργάζεται για την παραγωγή προϊόντων με περισσότερες από 130 βιομηχανίες στην Ελλάδα και έχει 38 καταστήματα.

Μέχρι στιγμής οι 700 εργαζόμενοι της εταιρείας είναι στον αέρα, καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν τα καταστήματά της θα εξαγοραστούν από άλλη εταιρεία ή αν θα μπει λουκέτο.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας δε θέλησε να προβεί σε περαιτέρω διευκρινίσεις, όσον αφορά στο τι εννοεί με τον όρο "συνέχιση δραστηριοτήτων" ή για το τι θα απογίνουν οι περισσότεροι από 700 εργαζόμενοι του ομίλου επί ελληνικού εδάφους.

Κύκλοι της αγοράς σημειώνουν ότι το κλείσιμο των καταστημάτων θα γίνει σταδιακά μέχρι το τέλος του 2010. Υπενθυμίζεται ότι, το 2008, η Aldi είχε ανακοινώσει συνολικό επενδυτικό πρόγραμμα 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για την ελληνική αγορά, σε χρονικό ορίζοντα δεκαετίας, εντός της οποίας στόχος ήταν να λειτουργήσουν 400 καταστήματα ανά τη χώρα.

Μόνο στη Θεσσαλονίκη, προβλεπόταν να δημιουργηθούν 80-100 καταστήματα, ενώ στο επενδυτικό πρόγραμμα περιλαμβανόταν και η δημιουργία πέντε κέντρων logistics (σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα, Λάρισα και Κρήτη), τα οποία θα τροφοδοτούσαν τα καταστήματα της γερμανικής αλυσίδας.

Η απόφαση της Aldi Hellas, έρχεται μετά την αποχώρηση της Plus το 2009, αλλά και την είδηση για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ και είναι ενδεικτική του οικονομικού τοπίου που έχει διαμορφωθεί στη χώρα.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΞΑΝΑ...ΚΑΙ ΞΑΝΑ....


Η είδηση δεν είναι ότι στην Ιεράπετρα Κρήτης εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης.Είδηση αποτελεί το γεγονός ότι ο άνθρωπος που συνελήφθη, ήταν ο προστατευόμενος του πρώην συμβούλου του πρωθυπουργού.

Είναι ο άνθρωπος για τον οποίο καταδικάστηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, διότι παρενέβη στο έργο της Αστυνομίας.

Τότε τον συνέλαβαν για χασισοκαλλιέργεια, αλλά ο σύμβουλος του πρωθυπουργού τον υπερασπίστηκε, ζητώντας από τους αστυνομικούς να κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τον άνθρωπο που έπιασαν.

Σήμερα, ο προστατευόμενος, όπως αποδεικνύεται, συνεχίζει ακάθεκτος την αγροτική του ενασχόληση.

Ο Κωνσταντίνος Βασσάλος είναι 31 ετών. Συνελήφθη με την κατηγορία ότι κατέχει φυτεία 200 δενδρυλλίων, που εντοπίστηκε στην τοποθεσία Κεφάλα του Δήμου Ιεράπετρας.

Στις αρχές της εβδομάδας, με μια μικτή συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν δίπλα σε θερμοκήπιο τη φυτεία κάνναβης και να συλλάβουν –εκτός από έναν 33χρονο Αλβανό, ο οποίος φρόντιζε τη φυτεία– κι έναν ακόμη άνδρα ελληνικής καταγωγής.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Βασσάλο, μόνιμο κάτοικο Ρεθύμνου, ο οποίος έχει, ήδη, βεβαρημένο παρελθόν και «λερωμένο» ποινικό μητρώο, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές.

Η απόπειρα συγκάλυψης δεν ήταν η πρώτη για τον πρώην σύμβουλο του Κ. Καραμανλή. Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», ο Σάββας Κεφαλογιάννης, ξάδελφος του Γιάννη Κεφαλογιάννη, νοίκιαζε το 2005 ένα χωράφι, όπου εντοπίστηκαν 800 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης.

Στην υπόθεση χρησιμοποιήθηκε ως εξιλαστήριο θύμα ένας χρήστης ναρκωτικών, ενώ ο Σάββας Κεφαλογιάννης, όχι μόνο δεν κατηγορήθηκε, αλλά και η κατάθεσή του –μυστηριωδώς- εξαφανίστηκε από τη δικογραφία.

πηγή ΕΡΤ

Λυπάμαι κύριε...δεν υπάρχουν θέσεις!!!


"Την Τρίτη 13/06/2010 η λύπη μας χτύπησε την πόρτα με τον χαμό του αγαπημένου μας πατέρα. Μέχρι σήμερα εκκρεμεί η κηδεία του στο 2ο νεκροταφείο με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν θέσεις! Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη περιμένουμε την ταφή για να εκτονωθεί η λύπη μας πριν αδειάσει και η τσέπη μας καθώς η καθυστέρηση της κηδείας σημαίνει ψυγείο/νεκροτομείο που είναι επιπλέον κόστος στην κηδεία. Υπάρχει ...
λίστα αναμονής στο νεκροταφείο στην οποία κατέχουμε την 1η θέση (ιεραρχικά βάσει ημερομηνίας θανάτου) και ενώ υπάρχει θέση δεν γίνετε η ταφή. Υπάρχει θέση για επώνυμους VIP καθώς πρέπει να εξυπηρετηθούν γρηγορότερα από εμάς τους απλούς πολίτες ή ύστερα από εντολή Δημάρχου. Παρόλα αυτά σήμερα στην Ελλάδα του καραγκιόζη όπως πραγματικά μας αποκαλούν υπάρχουν καραγκιόζηδες Χατζηαβάτηδες που με ρουσφέτια προσπαθούν να ανέβουν στην ιεραρχία της λίστας. Τέτοιοι Χατζηαβάτηδες δεν είναι άλλοι από τους τοπικούς μας άρχοντες και συγκεκριμένα ο Δημάρχου των Αθηνών. Κάποιοι σπεύδουν να κλείσουν θέση στον Αγ. Πέτρο. Ακόμα και στο ταφή δεν υπάρχει αξιοκρατία και διαφάνεια. Ζητώ παράκληση μέσα από τον ιστόχωρο σας να δημοσιευτεί το παρόν μήπως και υπάρξει λύση. Συγκεκριμένα σήμερα υπήρξε καταχώρηση θανάτου σημερινή (νούμερο 6 στην λίστα) και ημερομηνία ταφής αύριο ύστερα από εντολή της πολιτείας!!!!! Με λυπεί το γεγονός ότι οι ίδιοι άρχοντες θα ζητήσουν την ψήφο μας ξανά σε 3 μήνες. Από οικογένεια που τον έχει ήδη υποστηρίξει αυτή την φορά θα τον υποστηρίξουμε ξανά, αλλά όχι για δημαρχία αλλά για επιστάτη!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

φωτιά στο Σελάκανο- Εκκενώθηκε προληπτικά κατασκήνωση


Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Σελάκανο Ιεράπετρας το μεσημέρι της Πέμπτης και σήμανε συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις της Κρήτης। Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδιναν οι πυροσβέστες ενώ προληπτικά εκκενώθηκε κατασκήνωση της περιοχής.

πηγή : http://www.cretalive.gr/posts/view/3064

...ο φόβος του μεσημεριού και τής απόκρυψης (καμμιά φορά)


" Τις τελευταίες δυο μέρες ζω μια απίστευτη κατάσταση και πραγματικά θα ήθελα να ξέρω αν έχουν περάσει και άλλοι αντίστοιχες πιέσεις και ενοχλήσεις.

Θεωρώ τον εαυτό μου ήρεμο ανθρωπο και δεν πολυδίνω βάση σε τηλεφωνήτριες και απειλές, έχω μάθει απο την δουλειά μου να δουλευω γραπτώς με εξώδικα και δικαστικούς επιμελητές, αλλα αυτό που μου συμβαίνει έχει ξεπεράσει τα όρια.

Προχτες το πρωί λοιπόν μια κυρία απο εισπρατική εταιρία της Eubobank καλεί στο σπίτι των γονιών μου. Αφου συστήνετε (λέγοντας οτι καλεί απο την ......) λεει στην μητέρα μου "οτι ο γιός σας εχει εξαφανιστεί, έχει αφήσει ενα μεγάλο ανεξόφλητο ποσό στην τράπεζα μας και πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί του άμεσα για να μην προχωρήσει το θέμα δικαστικά". Η μητέρα μου λοιπόν αφου ενημέρωσε την κυρία οτι απουσιάζω εκτός πόλης ακουει το πρώτο τρελό... "α ναι ε? διακοπές είναι ε? τα χρεη του όμως δεν τα τακτοποιεί, έτσι του μάθατε? καλή είστε και εσείς". Η μητέρα μου της λεει οτι δεν της επιτρέπει να της μιλάει έτσι και ζήτησε να τελειώνουν την συνομιλία τους (αφου πρώτα τις έδωσε φυσικά το κινητό μου). Αμέσως χτυπάει το κινητό μου και μιλάω με την κυρία αυτή (φυσικά ακόμα δεν γνώριζα οτι είχε μιλήσει με την μητέρα μου και οτι τις είχε μιλήσει με τέτοιο τρόπο) η οποία ήταν ευγενικότατη και μου είπε να βάλω 150 ευρώ στην κάρτα μου για να σταματήσουν απο το να προχωρήσει νομικά η υπόθεση. Την διαβεβαίωσα λοιπον οτι θα βρώ αυτά τα 150 μεχρι την επόμενη μέρα και κλείσαμε σαν να μην τρέχει τίποτα.

Ακολουθεί τηλέφωνημα απο την μητέρα μου που με ενημερώνει για το τί πέχτηκε.

Φορτώνω λοιπον εγώ ανάποδες οπότε περιμένω την επόμενη τηλέφωνο της.

- Τί κάναμε με την Mastercard κύριε ...?

- Τίποτα δεν κάναμε... Αλλά εσείς κάνατε!

- Τί έκανα εγώ? - Καλέσατε στο σπίτι των γονιών μου (δεν ζω μαζί τους εδώ και 8 χρόνια btw) και εκτός οτι τους κοινοποιήσατε στοιχεία για τις οφειλές μου, ήσασταν και πολύ απότομη και ειρωνική. Συνεχίζει λοιπον να μου λεει "εγώ? όχι.. και κάνετε λάθος και το ένα και το άλλο" τελειώνει η ιστορία εκεί οπότε ξεκινάει το παραμύθι:

- Τι κάνουμε λοιπον?

- Τίποτα δεν κάνουμε. Ακολουθήστε την όποια νόμιμη διαδικασία πρέπει να ακολουθήσετε. Εγώ αδυνατώ να πληρώσω λόγω του οτι η εταιρία μου πρακτικά έχει κλείσει μετά απο ένα φέσι που μας άφησε πελάτης μας, και σαν εταιρία έχουμε προχωρήσει σε παυση πληρωμών απο τον Απρίλιο. Ώς εκ τουτου δεν υπάρχει ευρώ.

- Και πως ζείτε?

- Ορίστε?? Θα σας δώσω λογαριασμό για το πως ζώ?

- Φυσικά! Χρωστάτε και ειστε υποχρεωμένος! Αποδείξτε μου οτι δεν εχετε να πληρώσετε.

- Πλάκα μου κάνετε? Πως να σας το αποδείξω αυτό και γιατί?

- Απο την φορολογική σας δήλωση*. Λεει η φορολογική σας δήλωση οτι δεν έχετε εισόδημα?

- Κυρία μου γνωρίζετε οτι η φορολογική δήλωση του καθενός είναι απόρρητο έγγραφο? Ποια είστε εσείς που θα σας την κοινοποιήσω? Άλλωστε η φορολογική δήλωση γράφει τα εισοδήματα του προηγούμενου έτους. Εγώ το πρόβλημα απο τον Απρίλιο φέτος το απέκτησα!

- Δεν με νοιάζει να δανιστείτε απο την μητέρα σας!

- Δεν θα δανιστώ απο κανέναν. Εσείς θα κλείσετε τώρα το τηλέφωνο, θα ενημερώσετε την τράπεζα την οποία εκπροσωπείτε οτι αδυνατώ αυτή τη στιγμή να πληρώσω και θα τους πείτε οτι γνωρίζω όλες της συνέπειες του νόμου και ας κάνουν ότι θέλουν. Ας κάνουν καταγγελία σύμβασης, ας βγάλουν διαταγή πληρωμής, ας κάνουν ότι τελοσπαντων είναι νόμιμο! Γιατι τα τηλεφωνήματα σας είναι στα όρια της νομιμότητας κυρία μου.

- Δεν θα μου πείτε την δουλειά μου. Λοιπον ακούω, θα πληρώσετε σήμερα 150 ευρώ? Ή αυριο 1200 που θα ειναι τα δικαστικά έξοδα? Τι προτιμάτε?

- Αντε πάλι... ΔΕΝ ΕΧΩ!

Το παραμύθι συνεχίστηκε για περίπου 30 λεπτά. Συνολικά:

- Απειλήθηκα με φυλάκιση (οτι τα χρεη μου θα μεταβιβαστούν στην εφορία, και η εφορία θα ζητήσει της προσωποκράτηση μου - μπούρδες!)

- Απειλήθηκα οτι θα συνεχίσει να με ενοχλεί καθημερινά μεχρι να πληρώσω ("Ενοχλείστε? Πληρώστε τότε για να σταματήσω να σας ενοχλώ! Αλλιως θα σας ενοχλω κάθε μέρα, όλη μέρα. Μέχρι τις 20.30 δουλευώ").

- Ζητήθηκαν παρανόμως απόρρητα έγγραφα (φορολογική δήλωση)

- Ενημέρωθηκαν τρίτοι (εστω και αν αυτοί είναι οι γονείς μου) για προσωπικό μου ζήτημα (μπορώ να καταθέσω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση για αυτό)

Και φυσικά κανείς δεν μου πληρώνει τον χαμένο χρόνο μου στο τηλέφωνο με την κυρία αυτή.

Σε δυο μέρες μου έφαγε 2 ώρες που αλλιώς θα είχα κάνει και καμιά δουλειά... Καταλλήξαμε λοιπον στο τέλος να μου λεει να πάω ΤΩΡΑ (την ώρα που μιλάμε, και χωρις να κλείσουμε το τηλέφωνο - γιατί ούτως ή άλλως θα με ξαναέπερνε, ή εμένα ή τους γονείς μου αν δεν απαντούσα) στην τράπεζα - θα μου κρατούσε παρέα στον δρόμο είπε χαρακτηριστικά- για να δωσω μια υπευθυνη δήλωση οτι ΑΔΙΑΦΟΡΩ για τα χρεη μου!

Της λεω κοπέλα μου είσαι με τα καλά σου? Που την είδες την αδιαφορία? Αδυναμία πληρωμής υπάρχει, οχι αδιαφορία!

- Δεν το δέχομαι! Να κηρύξετε πτώχευση κύριε τότε, αλλιως τα λεγόμενα σας δεν μου λένε τίποτα

Τελικά μετά απο μισή ώρα κλείσαμε και θα με ξαναέπαιρνε στις 14.00 να δεί αν πήγα στην τράπεζα... Ακόμα δεν με πήρε... Μάλλον θα είναι απασχολημένη να κάνει παρέα σε κάποιον άλλο κακομοίρη που έστειλε να πάει στην τράπεζα ΤΩΡΑ. Ελεος...

Φυσικά η επόμενη μου κίνηση ήταν να συμβουλευτώ τον δικηγόρο μου, ο οποίος μου είπε πως απο Δευτέρα θα ετοιμάσουμε μια ενα εξώδικο όπου θα ζητάμε την παυση κάθε όχλησης προς εμένα ή τρίτους λόγω αδυναμίας πληρωμής λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η εταιρία μου (και φυσικά αποδεικνύεται απο τα δυσμενή στοιχεία που υπάρχουν ήδη στον Τειρεσία).

Ουφ... το εβγαλα απο μέσα μου


¨Ενας αναγνώστης που χρωστάει...ίσως ο μοναδικός?

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε άντρες να αυτοκτονήσετε όλοι.


"Θα ηθελα ως γυναίκα να καταθέσω την άποψή μου σχετικά με το φαιόμενο των αυτοκτονιών που θίξατε.
Είμαι 36 και όπως καταλαβαίνετε οι περισσότεροι συνομήλικοί μου έχουν παιδιά και χρωστάνε επίσης τα μαλλιά της κεφαλής τους.
Παιδιά ας το αποδεχτούμε, ΄ετσι είναι η κατάσταση...
Πρσωπικά δε χρωστάω αλλά ζορίζομαι απίστευτα να τα βγάλω πέρα.
Ο αρραβωνιαστικός μου χρωστάει στο ΤΕΒΕ, εξαψήφιο ποσό και έβαλε λουκέτο στην επιχείρησή του όπως χλιάδες συνάνθρωποί μας।
Ούτε τον εαυτό σας βοηθάτε, ούτε κανέναν τιμωρείτε και αφήνετε πίσω σας και άλλους "νεκρούς", τους ανθρώπους που σας αγαπάνε.
Στην Ελλάδα ένα καλό που μας έχει μείνει είναι η συμπαράσταση από φίλους και συγγενείς.
Ζητήστε τη, μη ντρέπεστε.
Οι μισοί τουλάχιστον Ελληνες έχουμε ένα πατρικό, έστω σε χωριό, πηγαίντε, μείνετε εκεί, κάντε δέκα μεροκάμματα σε διαφορετικές δουλειές, οι αλλοδαποί πως στο καλό τα καταφέρνουν και δεν αυτοκτονούν για χρέη που δεν έχουν στον ηλιο μοίρα και έχουν και 4 παιδιά?
Καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να νιώθει τη θηλιά στο λαιμό του όλο και να σφίγγει αλλά δεν είναι λύση, όχι ρε σεις.
Εμείς σα χαζοχαρούμενοι τον άλλο μήνα παντευόμαστε.
Λέμε να κάνουμε και παιδί σύντομα.
Και ας το ξέρουμε πως σε όλη μας τη ζωη θα μας κυνηγάει το ΤΕΒΕ.
Λες και είμαστε μόνο εμείς....
Και φυλακή για χρέη που λέει ο λόγος να πάει ο άντρας μου εγώ έξω θα είμαι, θα μεγαλώνω το παιδί μας και θα τον περιμένω.Που δε θα πάει γιατί ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να πάει φυλακή η μισή χώρα.

ΥΓ: Εχασα τον πατέρα μου ξαφνικά πολύ μικρή
Δεν αυτοκτόνησε, η καρδιά του τον πρόδωσε.
Ενα παιδί δεν ξπερνάει ποτέ έναν τέτοιο ξαφνικό χαμό, ακόμα και στα 36 του.
Για το Θεό, μην αφηνετε ορφανά....για το Θεό...και όλα θα γίνουν।
Η μπορεί να μην γίνουν αλλά τουλάχιστον η οικογένειά σας θα σας έχει κοντά της।"

Μια αναγνώστρια

Αυτοκτονίες στην Κρήτη λόγω χρεών..


"Πάρτε μέτρα αλλιώς δεν θα μείνει κανένας"


Την δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι έμποροι του Ηρακλείου με τα απανωτά λουκέτα και τις....αυτοκτονίες απογοητευμένων επιχειρηματιών, συζήτησαν διεξοδικά οι εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου, στη συνάντηση που είχαν με τους αντιπροσώπους του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Οικονομικού Επιμελητηρίου, παρουσία και των βουλευτών του νομού.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Μανώλης Κουμαντάκης, εάν δεν ληφθούν μέτρα για την προστασία των συναλλασσομένων με τις τράπεζες και δεν διευθετηθεί το ζήτημα της ομαλής λειτουργίας της τραπεζικής αγοράς, τότε ο.... αυτοκτονίες απεγνωσμένων επιχειρηματιών θα είναι καθημερινό φαινόμενο!

Ακόμη, τονίστηκε ότι μεγαλοστελέχη τραπεζών και στην Κρήτη εφαρμόζουν με ιδιαίτερη σκληρότητα πρακτικές που οδηγούν σε απελπισία τον εμπορικό κόσμο.

Με απολυτήριο Λυκείου....γίνεσαι με μισθό 5.981 ευρώ??


Σάλο προκαλεί το δημοσίευμα του Ε.Τ. σύμφωνα με το οποίο η διευθύντρια της Κτηματολόγιο Α.Ε., που παίρνει μηνιαίο μισθό 5.981 ευρώ, δεν έχει καν πτυχία ΑΕΙ.
Η επιλεχθείσα είχε διετή επαγγελματική.... εμπειρία σε είδη υγιεινής και γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ ως δίπλωμα σπουδών παρουσίασε «πτυχίο» ιδιωτικού κολλεγίου, το οποίο μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν αναγνωρίζεται στο Δημόσιο ως ισότιμο με αυτό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Συνεπώς κ. Μπιρμπίλη προσέλαβε για διευθύντρια του κρατικού οργανισμού άτομο που έχει τελειώσει δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την ώρα που οι άνεργοι με πτυχία ανέρχονται σε εκατοντάδες.
Σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ., Νίκος Νικολόπουλος, η κ. Μπιρμπίλη απάντησε ότι η πρόσληψη έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια, καθώς η κ. Μ. Καρτελιά διέθετε εμπειρία σε υπεύθυνες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Σύμφωνα όμως με τον πίνακα των υποψηφίων, από τους 24, που είχαν υποβάλλει αίτηση, μόνο η συγκεκριμένη δεν είχε πτυχίο ΑΕΙ, ενώ εμπειρία σε διοικητικές θέσεις είχαν οι περισσότεροι!
Ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε πως μετά τις απαντήσεις της κ. Μπιρμπίλη θα μετατρέψει το θέμα σε επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή, προκειμένου η υπουργός Περιβάλλοντος να κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην Ολομέλεια της Βουλής.

Απόφοιτοι Λυκείου ετοιμαστείτε!!! Έρχονται άσπρες μέρες και για σας...

http://www.star.gr/index.php?ID=politics&Rec_ID=52844

5,3 το μέγεθος του σεισμού με επίκεντρο 25 χιλιόμετρα ΝΔ της Καλύμνου


5,3 ρίχτερ ήταν το μέγεθος του σεισμού που έγινε αισθητός κυρίως στη Ρόδο αλλά και στην Κρήτη!Το βάθος ήταν 175 χιλιόμετρα ενώ το ...
επίκεντρο ήταν 25 χιλιόμετρα ΝΔ της Καλύμνου

Κόμματα "λαμόγια"....Χρωστάνε της Μιχαλούς.. και του "Μιχάλη"..


Τεράστια χρέη στις ελληνικές τράπεζες φέρονται να έχουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών।
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα», τα κόμματα όχι μόνο έχουν ξοδέψει το σύνολο της κρατικής επιχορήγησης που τους δόθηκε, αλλά έχουν πάρει δάνεια ύψους 244,2 εκατ। ευρώ.

Μάλιστα, τη φετινή χρονιά, εν μέσω οικονομικής κρίσης, περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και δραματικής επιδείνωσης του βιοτικού επιπέδου των περισσοτέρων Ελλήνων τα κόμματα δικαιούνται κρατικής επιχορήγησης ύψους 48,8 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπ.Εσ. το ΠαΣοΚ οφείλει στην Αγροτική Τράπεζα 96,8 εκατ. ευρώ (λήξη σύμβασης 2013), στη Μarfin 10 εκατ. ευρώ (λήξη σύμβασης 2015) και στην Τράπεζα Πειραιώς 5 εκατ. ευρώ (λήξη σύμβασης 2015).

Η ΝΔ χρωστά 105 εκατ. ευρώ στην Αγροτική Τράπεζα (λήξη σύμβασης 2013) και 15 εκατ. στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης 2015).

Το ΚΚΕ χρωστά στην Εθνική Τράπεζα 4,4 εκατ. ευρώ (λήξη σύμβασης 2010), ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστά στην Εθνική Τράπεζα 6 εκατ. ευρώ (λήξη σύμβασης το 2014) και οι Οικολόγοι Πράσινοι χρωστούν 800.000 ευρώ (λήξη σύμβασης το 2010).

Το μοναδικό κόμμα που δεν χρωστά σε τράπεζες, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, είναι ο ΛΑΟΣ, το οποίο ζήτησε και τα παραπάνω στοιχεία από το υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» τα χρήματα που αναμένουν να εισπράξουν τα κόμματα- έστω και μειωμένα- από την κρατική επιχορήγηση, θα διατεθούν σχεδόν όλα στην εξυπηρέτηση παλαιότερων δανείων, υποθηκεύοντας και πάλι την κρατική τους επιχορήγηση.

Newslink

"Πρωταθλητής" το Χατζηκώστα!


Στη Δικαιοσύνη παραπέμπει η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά την υπόθεση Siemens, τα πορίσματα από τον έλεγχο 164 συμβάσεων που έχει υπογράψει η γερμανική εταιρεία τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια με ελληνικά νοσηλευτικά ιδρύματα.Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της επιτροπής Σήφης Βαλυράκης εστάλησαν τα ...
στοιχεία τα οποία «καθιστούν διάτρητες τις συμβάσεις αυτές» στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε και την ανακρίτρια Ελένη Ράϊκου για διερεύνηση τυχόν αξιοποίνων πράξεων.Eστάλησαν επίσης στο ΣΔΟΕ δύο πορισματικές εκθέσεις για έκδοση εικονικών τιμολογίων για προμήθεια μηχανημάτων της Siemens που εντοπίσθηκαν από τον έλεγχο στη Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων και το Λαϊκό Νοσοκομείο.Ζητεί ακόμη από τους Ελεγκτές Δημόσιας Υγείας την καταγραφή της δαπάνης ανά σύμβαση και νοσηλευτικό ίδρυμα από το 1995-2009 από όλες τις συμβάσεις που ελέγχονται.

"Πρωταθλητής" το Χατζηκώστα!
Το Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων,είναι από ο..."πρωταθλητής" της siemens στην Ήπειρο,μιας και τα περισσότερα ιατρικά μηχανήματα του Ιδρύματος,είναι της γερμανικής εταιρείας।Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το γενικό πόρισμα που συνοδεύει τον φάκελο του νοσοκομείου και αφορά προμήθειες ιατρικού εξοπλισμού, υλικά υψηλής τεχνολογίας, π।χ. αξονικοί τομογράφοι, Τriplex, μηχανήματα ΜΕΘ κ.ά., η Siemens έδινε χαμηλές τιμές προκειμένου ν΄ αναλάβει χωρίς ανταγωνιστή την προμήθεια και στη συνέχεια αύξανε τον προϋπολογισμό των νοσοκομείων για την επισκευή και τη συντήρηση των σχετικών μηχανημάτων αφού ήταν ο μοναδικός μειοδότης!!!

http://epirusgate.blogspot.com

5,3 ήταν το μέγεθος του σεισμού στα Δωδεκάνησα

5,3 ήταν το μέγεθος του σεισμού στα Δωδεκάνησα

Σεισμός στο Ηράκλειο ΤΩΡΑ!!!!

κουνάει το Ηράκλειο στούς ρυθμούς του Εγκέλαδου!!!
Θα σας ενημερώσουμε σε λίγο...

Τώρα που τα διόδια έφτασαν στα ύψη.....Να η λύση!!!

O μοναδικός τρόπος...κατά την Τσαπανίδου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO




ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προλαμβάνειν...τους ληστάς !!!


Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους. Όμως, αυτά που ακούς καθημερινά στις ειδήσεις για τις ολοένα και περισσότερες διαρρήξεις που γίνονται σε σπίτια σε όλη την Ελλάδα δεν χρειάζεται να σε τρομάζουν. Φρόντισε απλά με εύκολους και έξυπνους τρόπους να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη! Γιατί και σε αυτή την περίπτωση -όπως και στην υγεία- η πρόληψη είναι το μοναδικό σου όπλο...


Όχι στο σκοτάδι: Με τη λογική που αναφέραμε νωρίτερα, οι περισσότερες διαρρήξεις γίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Γι' αυτό καλό είναι να μη δώσεις στους επίδοξους εγκληματίες τη μπουκιά στο πιάτο. Άφησε ένα φως -τουλάχιστον- αναμμένο στα μπαλκόνια σου. Ένα φωτισμένο μπαλκόνι θα τους αποτρέψει γιατί θα υπάρχει ο φόβος να τους δει κανένα μάτι. Και για να μην ξεχνιόμαστε, κοίταξε οι λάμπες που θα χρησιμοποιήσεις να είναι οικονομίας. Δεν είναι καιρός για έξοδα!

Κάθε εμπόδιο για καλό: Με όλη τη σημασία της, η πραγματοποίηση αυτής της προτροπής μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την προστασία του σπιτιού σου. Ξεκίνα από τους εξωτερικούς χώρους. Αν έχεις αυλή, άφησε έξω σε διάφορα σημεία, μερικά πράγματα σα να τα ξέχασες "στη μέση του δρόμου". Το κουτί με τα κουβαδάκια των παιδιών, το πατίνι τους ή 1-2 μπάλες σκορπισμένες, ειδικά στα σημεία που δεν φωτίζονται επαρκώς. Το ίδιο κάνε και στα μπαλκόνια σου. Ο πρωταρχικός σκοπός είναι φυσικά να σκοντάψουν και να κάνουν θόρυβο, ενώ ο απώτερος είναι να τρομάξουν και να φύγουν μόνοι τους...
Ξέχνα τους ηρωισμούς: Σε συνέχεια της προηγούμενης συμβουλής, λοιπόν, έχε το νου σου γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Για να μη βρεθείς λοιπόν, αντιμέτωπη με κανέναν λοστό (στην καλύτερη περίπτωση) παίξ' το καλύτερα "Δεν ακούω τίποτα δεν βλέπω τίποτα". Θυμήσου ότι ο σκοπός είναι να τρομάξει ο εισβολέας και να φύγει και όχι να τον αντιμετωπίσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί απίστευτα επικίνδυνο. Έως και μοιραίο.

Θυμήσου ότι δεν γεννήθηκες σε βάρκα: Που σημαίνει, σε πιο απλά ελληνικά "μην ξεχνάς ανοιχτές τις πόρτες". Κυρίως αν έχεις γκαράζ ή αποθήκη στο υπόγειο του σπιτιού, ή αν μένεις στον πρώτο όροφο. Όχι μόνο θα προσφέρεις στους κακοποιούς εύκολη είσοδο, αλλά και την τέλεια κρυψώνα ώστε να βρουν τον κατάλληλο χρόνο για να χτυπήσουν.

Τετράποδος φύλακας: Ο σκύλος γαβγίζει όταν κάποιος ξένος πλησιάζει περισσότερο από όσο πρέπει άρα σίγουρα θα τρομάξει τον επίδοξο διαρρήκτη. Ακόμη όμως και αν δεν έχεις κατοικίδιο, όσο απλοϊκό και να ακούγεται, μια πινακίδα που να προειδοποιεί για την ύπαρξη σκύλου στην ιδιοκτησία σου, μπορεί να λειτουργήσει -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- αποτρεπτικά. Αν μάλιστα βάλεις σε εμφανές σημείο και μια αλυσίδα μαζί με ένα μπολάκι φαγητού, κάνεις πιο ολοκληρωμένη την... ψευδαίσθηση.

Βάλε στην πόρτα το κλειδί: Η αλήθεια είναι ότι οι κλέφτες σήμερα μπορούν να παραβιάσουν την κάθε πόρτα. Το θέμα όμως δεν είναι να δημιουργήσεις τις συνθήκες ώστε να μην τα καταφέρουν τελείως, αλλά να τους δυσκολέψεις τόσο ώστε να μην θελήσουν να χάσουν χρόνο και να ψάξουν κάτι πιο εύκολο. Ένας τέτοιος τρόπος είναι να κλειδώνεις την πόρτα ακόμη και αν είσαι μέσα στο σπίτι και μάλιστα να αφήνεις το κλειδί στην κλειδαριά. Καλό είναι, μάλιστα να γυρίζεις το κλειδί σε μονό αριθμό στροφών, όπως λένε οι ειδικοί.

Έξτρα ασφάλειες: Οι πιο σύγχρονες εξώπορτες είναι εφοδιασμένες με διπλές και τριπλές κλειδαριές ασφαλείας, αλλά ακόμη και έτσι, μία ακόμη δεν βλάπτει. Μπορεί να ταλαιπωρείσαι εσύ, λίγο, αλλά σκέψου πόσο θα ταλαιπωρηθεί ένας που θα επιχειρήσει να τις παραβιάσει.

Ο φόβος φυλάει τα έρμα: Ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού παρέχει σίγουρα μεγαλύτερη ασφάλεια. Κοστίζει όμως αρκετά. Αν το αντέχει η τσέπη σου "με γεια σου, με χαρά σου", αν όχι, μπορείς και σε αυτή την περίπτωση να καταφύγεις στον... αντικατοπτρισμό. Βρες από κάπου ένα αυτοκόλλητο που ενημερώνει για τη φύλαξη του σπιτιού σου από κάποια ιδιωτική εταιρεία security και τοποθέτησέ το σε όσο πιο περίοπτη θέση μπορείς. Άσε που αν θέλεις να το προχωρήσεις το πράγμα, μπορείς να προμηθευτείς μικρές κάμερες παρακολούθησης -υπάρχουν παντού στο εμπόριο και μάλιστα αρκετά φθηνές- και τοποθέτησέ τες για τον "φόβο των Ιουδαίων".

Η ώρα των διακοπών: Η αλήθεια είναι ότι οι διαρρήκτες προτιμούν τα σπίτια που είναι άδεια, γι' αυτό καλό είναι όταν λείπεις να έχεις κανονίσει με φίλους ή γείτονες, αν είναι δυνατόν, να επισκέπτονται το σπίτι για να δείχνουν ζωή αλλά και για να μαζεύουν την αλληλογραφία που πιθανότατα να μαζεύεται, μαρτυρώντας τη απουσία των ιδιοκτητών.

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=17400&subid=2&pubid=7606695

Προστατέψτε τη Χώρα μας....Μην κοιμάστε!!!


Θα μπούνε καμιά ώρα μέσα οι Τούρκοι και δεν θα προλάβουμε να πάρουμε ούτε τα πράγματα μας


Η Τουρκία έχει βρει το κενό που υπάρχει στην χώρα μας και προκαλεί κάθε μέρα και με διαφορετικό τρόπο. Την μια με τις φρεγάτες και την άλλη με τα μαχητικά. Η αντίδραση της χώρας μας είναι ανύπαρκτη. Θα μπούνε καμιά ώρα μέσα και δεν θα προλάβουμε να πάρουμε ούτε τα ρούχα μας μας. Τουλάχιστον κ.Δρούτσα αν γίνει κάτι τέτοιο αν μας ενημερώσει κάποιος να κάνουμε ένα μπανάκι πριν μπουκάρουν! Και είναι και υπουργός εξωτερικών ο Παπανδρέου και θέλει να μας εξευτελίζουν έτσι οι Τούρκοι; Mέχρι στο Καστελόριζο έχουν μπει...μπήκαν στην πόλη οι οχτροί.....και μεις γελούσαμε.....

Έρχεται ντόμινο στις Τράπεζες


Την πρώτη μεγάλη κίνηση σε μια σκληρή παρτίδα πόκερ ριζικών αλλαγών στο τραπεζικό σύστημα έκανε η Τράπεζα Πειραιώς υποβάλλοντας στο Δημόσιο πρόταση εξαγοράς του 77,31% της Αγροτικής Τράπεζας και του 33,04% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, έναντι 701 εκατ. ευρώ...
Η πρόταση της τράπεζας Πειραιώς, ακόμα και αν δεν τελεσφορήσει, δημιουργεί τις προϋποθέσεις επιτάχυνσης των αλλαγών στον τραπεζικό χάρτη για τις οποίες προτρέπουν κυβέρνηση και Τράπεζα της Ελλάδος το τελευταίο διάστημα, κάνοντας ήδη τους υπόλοιπους τραπεζίτες να σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Στην τραπεζική αγορά μάλιστα δεν θα θεωρηθεί έκπληξη αν τις επόμενες ημέρες... σκάσουν προτάσεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με πρώτους «υπόπτους» την Εθνική και τη Εurobank, οι οποίες ελέγχουν ήδη ποσοστό κοντά στο 6% έκαστη. Η πρώτη αντίδραση της χρηματιστηριακής αγοράς στα νέα ήταν θετική, με την τιμή της μετοχής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να καταγράφει εκρηκτική άνοδο 21,48%, την Πειραιώς να κερδίζει 12,66% και την Αγροτική να ακολουθεί με 6,54% συμβάλλοντας στην άνοδο του Γενικού Δείκτη κατά 2,22%.

tanea

Υψηλός είναι την Παρασκευή, ο κίνδυνος των πυρκαγιών


Υψηλός είναι την Παρασκευή, ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών στην Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την...

Γενική Γραμματεία Πολιτική Πολιτικής Προστασίας.

πηγη: http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_1756.html

Το νέο είδος μύγας που εμφανίστηκε και σαρώνει...


Η μύγα-μίσο είναι ένα σπάνιο είδος μύγας το οποίο έχει μία τρομερή ιδιότητα είναι νυμφομανής. Θέλει συνέχεια να ερωτοτροπεί αφού όλες οι φωτογραφίες που έχουμε από αυτό το είδος είναι ανά δύο (ενίοτε και παραπάνω) και σε ερωτική στάση.

Η ερωτογενής ζώνη αυτής της μύγας βρίσκεται στη θηλυκή στη περιοχή της πλάτης και στην αρσενική στη περιοχή της κοιλιάς. Γι’ αυτό και πάντα ερωτοτροπούν σε τέτοια στάση ώστε η κοιλιά του αρσενικού να βρίσκεται σε επαφή με του θηλυκού και να επιτυγχάνεται ο μεγαλύτερος δυνατός οργασμός. Βέβαια ο οργασμός εξαρτάται και από τη διατροφή της μύγας αν έχει προηγηθεί επίθεση σε κόπρανα αγελάδας τότε μιλάμε για πολλαπλό οργασμό αν το γεύμα περιελάμβανε κόπρανα σκύλου η γάτας έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Οι ανοργασμικές του είδους είναι αυτές που επισκέπτονται για γεύμα απλά και ταπεινά ανθρώπινα σκουπίδια.

Η μύγα-μίσο δεν έχει αισθήματα αντιμετωπίζει τις υπόλοιπες σαν ένα κομμάτι κρέας και προς εκμετάλλευση απολαμβάνει κάθε στιγμή της ερωτικής πράξης και σταματάει μόνο για να φάει και να κοιμηθεί λίγο.

Έχουμε ανακαλύψει και τη μυγα-μίσο στη πρώτη της ταινία και σας την παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα μόνο στο Πες τα Χρυσόστομε...

Δείτε απόσπασμα απο το επίμαχο DVD

πενία τέχνας κατεργάζεται...


Τι σκέφτηκε ένας ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου στη Θεσσαλονίκη

Εν μέσω οικονομικής κρίσης σκαρφίστηκε κάτι έξυπνο προκειμένου να στείλει τους πελάτες του διακοπές. Ο κ. Παντέλης κληρώνει ένα ταξίδι για όσους τρώνε από το σουβλατζίδικό του! Πώς θα κερδίσει το ταξίδι ο τυχερός; Για κάθε 3 ευρώ, κερδίζεται 1 πόντος! Συγκεντρώνοντας 450 πόντους ο πελάτης θα μπορεί να ταξιδέψει για ένα σαββατοκύριακο σε θέρετρο της Μακεδονίας! Και φυσικά με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Για να μην τρελαθούμε...


Ο Μίστερ Νίκος Κωνσταντόπουλος που είναι πλέον πρόεδρος του ΠΑΟ δεν είναι αυτός που πριν...λίγα χρόνια ζητούσε να μην γίνει το εμπορικό κέντρο στο γήπεδο του ΠΑΟ λόγω οικολογικών ανησυχιών; Τώρα δεν έχουμε τέτοιες ανησυχίες; Βρε Πως αλλάζουν οι καιροί....

Σε λίγο.....απόσπασμα απο Nέο ρόζ Dvd..

Να πας να ,,,,,,,,,, ν ασπρίσεις !!!


Εμμονή έχουν οι Ινδοί με το χρώμα της επιδερμίδας τους! Τα έξοδα για τη διαφήμιση προϊόντων λεύκανσης έχουν αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο κατά 35% στην Ινδία του ενός δισ. κατοίκων. Εταιρεία λάνσαρε λογισμικό με το οποίο οι Ινδοί χρήστες του Facebook μπορούν να έχουν αλαβάστρινο δέρμα στη φωτογραφία του προφίλ τους.


Μα δειτε το βίντεο

Την ίδια ώρα γίνεται προώθηση της σειράς λευκαντικών κρεμών για άνδρες μιας αγοράς που γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Κύριο πρόσωπο της καμπάνιας είναι ο γνωστός ηθοποιός του Μπόλιγουντ Σαχίντ Καπούρ, ο οποίος εμφανίζεται στη διαφήμιση με το μισό πρόσωπο σκούρο και το άλλο μισό στο πολυπόθητο πιο λευκό χρώμα.

Τιμωρείται άραγε κανένας σ αυτή τη χώρα?


Φαρμακευτική σπατάλη εις βάρος των ασφαλιστικών ταμείων εντόπισε η ΥΠΕΔΥΦΚΑ σε φαρμακείο του Λαυρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας. Σε ελέγχους που πραγματοποίησε η ΥΠΕΔΥΦΚΑ σε φαρμακεία της περιοχής του Λαυρίου, εντοπίστηκε φαρμακείο στο οποίο βρέθηκαν και αμέσως κατασχέθηκαν 1800 συσκευασίες φαρμάκων χωρίς κουπόνια, 418 τετράδια πάνω στα οποία ήταν κολλημένα από δύο έως σαράντα κουπόνια στο καθένα καθώς και 20 βιβλιάρια ασφαλισμένων. Στις επόμενες ημέρες αναμένεται το επίσημο πόρισμα και στη συνέχεια θα επιβληθούν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

newsbeast.gr

Έλεος πια αυτές οι εισπρακτικές ! ! !


Μα είναι δυνατόν? κάθε μεσημέρι στις 3-4,την ώρα που με ζαλίζει ο ύπνος.....ντρίιιιιιιιν το τηλέφωνο....και δεν φτάνει που είναι απαράδεκτοι οι τρόποι τους......κάνουν και "τσαμπουκά"....διαβάζω οτι είναι παράνομο αυτό αλλά δεν βλέπω έργα....συνηθισμένο φαινόμενο στην Ελλάδα.....ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.....ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΙΑ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣΣΣΣΣΣ


ΕΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.....(ΚΑΡΤΕΣ ΔΑΝΕΙΑ)