Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ενα βήμα πίσω...δυο μπροστά για τον Σεραφείμ

stamatakis_manolisΛίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας, φαίνεται να αλλάζει το πρόσωπο που θα ηγηθεί του συνδυασμού στα Χανιά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του  κ. Μανώλη  Σταματάκη(!!!), ο οποίος  παίρνει τη θέση του κ. Κώστα Κτενιουδάκη, ως επικεφαλής στην αντιπεριφέρεια Χανίων.
Η υποψηφιότητα του κ. Κτενιουδάκη, παρόλο που δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα, ήταν δεδομένη, καθώς εδώ ένα περίπου μήνα, το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αντινομάρχης Χανίων, είχε συμφωνήσει να συμμετέχει στον συνδυασμό, ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων κάτι που λεγόταν και από τον ίδιο τον κ. Τσόκα, στις επαφές του για το “κλείσιμο” του ψηφοδελτίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σταματάκης ανήκε στην δημοτική παράταξη “Χανιά: Ανοικτή Πολιτεία” που καταργείται μετά την προσχώρηση του επικεφαλής της κ. Τσαπάκου, στον συνδυασμό του νυν δημάρχου κ. Σκουλάκη.
Η επίσημη  παρουσίαση του συνδυασμού του κ. Τσόκα θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 19:30 στον κινηματογράφο Αστόρια στο Ηράκλειο.