Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ετοιμάστείτε για τα χειρότερα.

Ακριβώς στις 6 Ιουλίου, την ημέρα που τα .gif έκλεισαν 25 χρόνια από την ανακάλυψή τους

αυτό:

Οι 18 Πιο Καταθλιπτικές Αγγελίες Για Δουλειά Αυτή Τη Στιγμή Στη "Χρυσή Ευκαιρία".



Για τρία πράγματα ευχαριστώ το Θεό κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο. Που δεν είμαι σε φυλακή, που δεν είμαι γαύρος και που δεν έχω να ξυπνήσω νωρίς την επόμενη για να ψάξω δουλειά στη Χρυσή Ευκαιρία. 

Αν Ο Κων/νος Μητσοτάκης Είχε Facebook Από Πάντα.

Αυτά τα τρία είναι πραγματικές φωτό και σχόλια από την επίσημη Facebook page του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη


"Σύγκριτικό βύσματων"



Ει, εσείς που λέγατε πως δεν πρέπει να κάνουμε πορείες επειδή αυτές ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! 

Επίσης: εσείς που λέγατε πως έπρεπε πάση θυσία να βγάλουμε πρωθυπουργό τον Τόνυ, επειδη η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

Ναι, εσείς. Ξέρετε ποιοι είστε. Εσείς που υποστηρίζατε στα σοβαρά πως οι κλασμένοι 17χρονοι Άγγλοι, οι σαπιοκοιλιάδες Ρώσοι με τις trophy wives και οι αξύριστες Ιταλίδες, αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα για τουρισμό δηλαδή, ξενυχτάνε κάθε βράδυ πάνω από γεωπολιτικές αναλύσεις για να επιλέξουν σε ποια χώρα θα πάνε να λιαστούν. Εσείς, λοιπόν, είστε κουλ με το πρόσωπο το οποίο κουμαντάρει πλέον τη Μεγαλύτερη Βιομηχανία Της Χώρας;

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι τελείως ειδική περίπτωση υπουργού που αν και τα χει καταφέρει αριστα για την ωρα(να λεμε και του στραβού το δίκιο) πρέπει να της τα "χώσουμε" λίγο να μη μας πούνε και τίποτα Κυβερνητικούς....άρα...θα πιαστούμε και θα αποδείξουμε οτι η Ολγάρα είναι βίσμα!!!


Για να αποδειχτεί αυτό, ιδού ένα συγκριτικό κρας τεστ της Όλγας με 13 άλλους ανθρώπους που γιουχαρίστηκαν επειδή θεωρήθηκε πως έκαναν καριέρα μόνο λόγω συγγένειας ή άνωθεν επεμβάσεων. Τα αποτελέσματα, στο λέω από τώρα, είναι θεαματικά! 

Snacks… on the beach: Τα καλύτερα σνακ με χαμηλά λιπαρά για να πάρεις μαζί σου στην παραλία

Snacks… on the beach: Τα καλύτερα σνακ με χαμηλά λιπαρά για να πάρεις μαζί σου στην παραλία

Προορισμός, εισιτήρια, βαλίτσα… check! Όλα είναι έτοιμα για τη φετινή σου απόδραση! Αυτό το καλοκαίρι, δε θέλεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση και έχεις βάλει σκοπό να αφήσεις για λίγες μέρες τις υποχρεώσεις και τα άγχη της καθημερινότητας και να περάσεις αρκετές ώρες της ημέρας πλάι στο κύμα!

Η ανατροπή έχει γίνει ήδη, ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή!

του Σταύρου Κατσούλη

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχει επιβιώσει ΤΙΠΟΤΑ από τα παλαιά... 

ΜΑΘΕΤΕ ότι ήδη η "προοπτική" που είχαμε μέχρι χθες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον.
"Αυτοί" έκαναν την αρχή... Δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο!
Μένει απλά το να επιβιώσουμε εμείς και να προχωρήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
Διαβάστε ΟΛΗ την αλήθεια παρακάτω...

Όταν η Σταμάτη «μπινελίκωνε» τον Τσοχατζόπουλο

Κωλόγερε!, άχρηστε, Τρία εκατομμύρια δεν είπαμε πως χρειάζομαι;

Ένα «όργιο» διαφθοράς εκατομμυρίων με σκοπό τον πλουτισμό του Άκη Τσοχατζόπουλου, περιγράφει στο βιβλίο του, ο εξάδελφος και άλλοτε στενός του συνεργάτης, Νίκος Ζήγρας. Το «πόνημα» αναλύει την ανέλιξή του Άκη στην πολιτική ζωή, ενώ…
ασχολείται και με τη Βίκη Σταμάτη, την οποία χαρακτηρίζει γυναίκα-αράχνη.

Ουστ....! Κοπρίτη Ψαριανέ....

Ακούστε τι είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός,.. ο αριστερός,... ο αγωνιστής του λαού,... ο Δημοκράτης που δεν θέλει να αποφασίζει ο λαός,.... μα πόσο κοπριά είσαι τελικά ; ; ; ;

Τυφλός ξαναβρίσκει το φως του έπειτα από 42 χρόνια, αφού σταμάτησε τον καθημερινό αυνανισμό

happy-guy
Ένα φαινόμενο που παρατηρείται για πρώτη φορά στα επιστημονικά χρονικά, μετά από βιβλικού τύπου θαύματα, σημειώθηκε στην Κατερίνη στα τέλη Ιουνίου.  Συγκερκριμένα, ένας τυφλός 42χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους, ξαναβρήκε το φως του όταν για άγνωστους λόγους έκοψε τον καθημερινό αυνανισμό.

Πως επηρεάζoυν τον Έλληνα τα πηδήματα των "celebrities"


Ντάξει στο πρώτο άκουσμα του τίτλου θα πείτε "αυτός ήταν όλη μερα στην παραλία,τον βάρεσε ο ήλιος και δεν ξέρει τι λεει"...΄΄ομως έχει για την ωρα μια αλληλουχία η σκέψη μου...ΝΑΙ!!!Θα πληρώσεις ακριβά το διαζύγιο Κωστόπουλου-Μπαλατσινού !!!

Σαμαράς για ΔΕΗ ....Μα είμαστε εντελώς μ@λ@κες ρε Αντώνη?

Δεν είμαστε «ίσα κι όμοια»



Είναι «ίσα κι όμοια» ο εργαζόμενος με τον εργοδότη του;
Είναι «ισα κι όμοια» οι δικαστικοί και οι στρατιωτικοί με τις καθαρίστριες;
Είναι «ισα κι όμοια» η πλούσια Γερμανία με την χρεοκοπημένη Ελλάδα;
Είναι «ισα κι όμοια» ο Έλληνας με τον....Μετανάστη;;
Δεν είμαστε ίσα κι όμοια.

Χωρισμός-ΣΟΚ Κωστόπουλου-Μπαλατσινού!!!



Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.

Ο πρώτος που τους εδωσε τ @@ του

Ένας 50χρονος άνδρας από τη Μηλιά της Ορεινής Ναυπακτίας ηταν ο πρωτος που εκανε αυτο που πολλοι Ελληνες εχουν σκεφτει τον τελευταιο καιρο και απασχόλησε σήμερα το πρωί την Π.Υ. Ναυπάκτου και την αστυνομία αφού αποφάσισε να κάψει το σπίτι του πριν να του το κατασχέσουν.

Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, ο 50χρονος έβαλε φωτιά στην ξύλινη εξοχική κατοικία του και στη συνέχεια πέταξε το αυτοκίνητό του σε γκρεμό. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και όταν έφθασαν στο χωριό, βρήκαν τον άνδρα να κάθεται και να κοιτάζει το φλεγόμενο σπίτι.
Ήδη έχει συλληφθεί από την πυροσβεστική για εμπρησμό και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει.
Ο ίδιος είπε ότι δεν θα πάρουν τίποτα....

Ο Κομπότης και οι 8 φίλαθλοι!!



Aπο τα ενδιαφέροντα που διαβάσαμε για την πρώτη συγκέντρωση του Λεβαδειακού ήταν οι 8 φίλαθλοι (!) που βρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας!

Tρέλα στο «Γεντί Κουλέ!

218472

Περισσότεροι από 2 χιλιάδες φίλαθλοι του ΟΦΗ βρέθηκαν στο "Γεντί Κουλέ" παρακολουθώντας από κοντά την πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς χειροκροτώντας τον Γκατούζο και τους ποδοσφαιριστές.

Ήρωας ο Κρουλ, έπος ο Νάβας!



Η Ολλανδία ξόρκισε την κατάρα των πέναλτι επικρατώντας με 4-3 (κ.α. και παρ. 0-0) την Κόστα Ρίκα του ανίκητου Κέιλορ Νάβας! Μυθικός ο γκολκίπερ των Κοσταρικανών, αλλά ο Κρουλ, που μπήκε αλλαγή του Σίλεσεν, έπιασε δύο πέναλτι! 

Να την φοβάστε... όταν ξυπνήσει!




Η Αργεντινή σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της, αυτή την φορά μπήκε... φουριόζα και αποφασισμένη να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς οπαδούς της, οι οποίοι είχαν στήσει ένα τρελό πάρτι στην εξέδρα.

Σοκ με Τζιμπρίλ Σισέ!

Σοκ με Τζιμπρίλ Σισέ!


Άδοξο τέλος είναι πολύ πιθανό να έχει η σπουδαία καριέρα του Γάλλου επιθετικού.