Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Σας ενοχλούν Τράπεζες, Εισπρακτικές, Τηλεφωνίες…Δείτε τις οδηγίες της Αστυνομίας



1- Σε κάποιον άγνωστο που σας ενοχλεί ή σας απειλεί τηλεφωνικά μην απαντάτε και μάλιστα επιθετικά. Αυτό που επιζητεί για να συνεχίσει είναι η έντονη αντίδρασή σας.

«Ναυμαχία» ετοιμάζουν οι Κρητικοί για να σταματήσουν την καταστροφή των χημικών



Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους οι φορείς της Κρήτης στο θέμα της καταστροφής των χημικών της Συρίας με την πειραματική μέθοδο της υδρόλυσης εν πλω στη Μεσόγειο.

Κοίτα μαμά, μοιάζω με εσένα: Ένα βίντεο που συγκλονίζει



Μια  πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους, της Γερμανίδας Julia Peters, «Weiss» δίνει με πολύ απλό αλλά δυνατό τρόπο απαντήσεις στα ερωτήματα .
Τι συμβαίνει όταν στην οικογένεια επικρατεί βία; Ποιο είναι το αντίκτυπο στα παιδιά;
Ένα κοριτσάκι ψαχουλεύει στα πράγματα της μαμάς της.
Προσπαθεί να βρει τα καλλυντικά και να φτάσει στον καθρέφτη. Ξεκινά να βάφεται με συγκεκριμένο τρόπο που, όπως φαίνεται, της είναι πολύ οικείος. Το αποτέλεσμα απλά σοκάρει.

Τρίτη – Πέμπτη μακαρόνια.. Προφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης



Στη φυλακή βρίσκονται, πλέον, όλα σχεδόν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, έπειτα από την απόφαση του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου και των ανακριτριών Ιωάννα Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου να προφυλακιστεί και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο πιτσιρικάς Βουλευτής που τα είπε χύμα!!!Μπράβο του!!!!


Ο Κώστας Χρυσικόπουλος είναι ένας από τους έφηβους βουλευτές αυτής της περιόδου. Βγήκε στο βήμα της βουλής, παρόντος του προέδρου του κοινοβουλίου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και είπε ό,τι θα έπρεπε να πει ο καθένας μας προς τους κυβερνώντες: μας οδηγείτε στην εξαθλίωση, υποθηκεύσατε το μέλλον μας. Μας στερήσατε την αξιοπρέπεια. Μας γυρίσατε 50 χρόνια, είπε ο έφηβος, κάνατε τη χώρα μου, χώρα της απραξίας.

«χυλόπιτα» Θεοδωράκη σε Κουβέλη



Τι απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην πρόταση του Φώτη Κουβέλη να καθίσουν μαζί στο τραπέζι του διαλόγου. Αιχμές του επικεφαλής του “Ποταμιού” κάνοντας λόγο για κάστα προνομιούχων. 

Εξι πισίνες που βρίσκονται στην Ελλάδα και θα σας καραφλιάσουν!!!

Μπορεί τα καλοκαίρια να αναζητούμε καταγάλανες θάλασσες και αμμώδεις ακτές για τα μπάνια μας όμως οι φυσικές πισίνες κερδίζουν τις εντυπώσεις με την ειδυλλιακή ομορφιά τους αλλά και με το τοπίο που δημιουργούν όπου βρίσκονται. Γαλάζια ή καταπράσινα νερά περιμένουν τους τυχερούς επισκέπτες για να τα απολαύσουν, αποκτώντας μια μοναδική εμπειρία κατάδυσης. Κι όταν μάλιστα οι φυσικές αυτές πισίνες είναι ελληνικές τότε το αποτέλεσμα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Για ποιο λόγο; Μα γιατί η προσέγγισή τους είναι εύκολη…

Αυτά είναι οι νέοι Τσάροι της Γ Εθνικής!!!!



Είναι και οι δύο του πολύ επιτυχημένοι επιχειρηματίες στο Ηράκλειο Κρήτης και λάτρεις του ποδοσφαίρου....μάλιστα ενας εξ αυτών έχει διατελέσει με τεράστια επιτυχία Αντιπρόεδρος

ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΓΝΟΙ... ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΟΙ...


Ο ψυχοσωματικός βιασμός των παιδιών από γονείς, γιατρούς, κοινωνία...
Ζούμε σε μια εποχή μόλυνσης τής ατμόσφαιρας, τής γης, των ωκεανών, τής χλωρίδας και τής πανίδας. Η ανθρώπινη υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο περνάει μεγάλη κρίση.
Εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από τις ανίατες εκφυλιστικές ασθένειες, παρά τις υποσχέσεις τής Ιατρικής για ίαση και θεραπεία. Οι βάσεις τής νοσηρότητας