Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Μην ξαναπληρώσετε διόδια!!!


Σύμφωνα με την ΕΚΠΟΙΖΩ η πράξη σας δεν τιμωρείται

Με σημερινή ανακοίνωσή της η «Ένωση Καταναλωτών- Ποιότητα Ζωής» υποστηρίζει ότι η τροχαία δεν έχει καμία απολύτως δικαιοδοσία παρέμβασης στις περιπτώσεις που οδηγοί αρνούνται να πληρώσουν διόδια ενώ η πράξη αυτή δεν τιμωρείται ούτε ποινικά ούτε διοικητικά από το ελληνικό δημόσιο.

Ποιός έχει το....μεγαλύτερο???


Δείτε μόνοι σας...

περί ανωνυμίας των blogs..


Τι θα καταφέρει η κυβέρνηση με την κατάργηση της ανωνυμίας των blogs;

Μόνο ένα πράγμα θα καταφέρει:

Να κλείσει τα τελευταία ελεύθερα στόματα που προσπαθούν να αλλάξουν κάτι σε αυτή την ριμάδα χώρα. Νέοι στόχοι για το κεφάλαιο και νέα συμβόλαια θανάτου.

Εμείς οφείλουμε να προειδοποιήσουμε την κυβέρνηση πως και επώνυμα τα ίδια θα σας γράφουμε και για εσάς και στους επιχειρηματίες σας, απλά θα γεμίσουμε οι πυλωτές των πολυκατοικιών με νεκρά κορμιά ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων. Όπως ακριβώς του Σωκράτη Γκιόλια.

Το καταλαβαίνουμε πως οι κυβερνώντες φοβάστε μην ξυπνήσει ο κόσμος και...


σαν χείμαρρος σας ισοπεδώσει αλλά δείξτε πως αλλάζετε. Καταργήστε την ασυλία σας εισπράξετε τα πρόστιμα και τους φόρους απο τους μεγαλοοφειλέτες.


Δείξτε πως κάτι αλλάζει... σε αυτό το διαλυμένο κράτος

Oποιος φταίει να πληρώσει!!!!


Μετά την κατάθεση Αγγέλου

Πληροφορίες λένε ότι ανοίγει ο δρόμος για κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, αναμένεται η Επιτροπή να καλέσει τον πρώην πρωθυπουργό για εξέταση το Σεπτέμβριο, λίγο καιρό πριν τις περιφερειακές εκλογές. Εν τω μεταξύ, έκπληξη έχει προκαλέσει στη Ρηγίλλης το αίτημα του Βουλγαράκη να δώσει εξηγήσεις και ο νυν πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς.

Για σκεφτείτε το...


4 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ??

Μια πολύ καλή επιχειρηματική ιδέα είχε ο Andrei Matishewitz απο την Ουκρανία και πάει πραγματικά πολύ καλά. Ολα ξεκίνησαν οταν ο Andrei...

περίμενε στην ουρά για να κάνει μια δουλειά. Περιμένοντας σκέφτηκε "γιατί να μην περιμένει κάποιος άλλος για μένα και να τον πληρώνω"; Ετσι λοιπόν ξεκίνησε το γραφείο του που στέλνει ανθρώπους για να κάθονται σε ουρές. Τιμή; 4 ευρώ την ωρα. Προς το παρόν έχει πολύ πέραση και λογικό ειναι, ολοι μας έχουμε περιμένει στην ουρά και ξέρουμε πως ειναι

Αντίο Ελλάδα Χώρα του Φωτός....


"Πλησιάζει η μέρα, 15 Σεμπτέβρη φεύγω για τον Καναδά. Δυστυχώς η πατρίδα μου δεν μπόρεσε να με κρατήσει.19 ετών μόλις με όλο το μέλλον μπροστά μου και την διάθεση να κάνω κάτι σημαντικό σε αυτή την χωρα. Δυστυχώς όμως η πατρίδα μου δεν χρειάζεται εμενα ούτε τους νέους τις ηλικίας μου. Τουλάχιστον έτσι νομίζει όμως στο μέλλον η δήθεν πολιτική που μας κυβερνούν και περνούν τις απόφασις θα το μετανιώσουν αλλα θα είναι αργά. Νιώθω ευλογημένος που μου δίδεται η ευκαιρία να φύγω στο εξωτερικό, είμαι από τους τυχερούς βλέπετε όμως άλλη συνομήλικοι μου δεν είναι και μένουν εδώ να τους πνίξει η ίδια του η χωρα.
Ελλάδα μου αντίο και καληνύχτα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

«Η κατάσταση με τους ναρκομανείς είναι αφόρητη»


Διαβάστε τα λόγια του ιδιοκτήτη αναψυκτηρίου στο κέντρο της Αθήνας, που βλέπει τους ναρκομανείς και τους έμπορους να κάνουν τις συναλλαγές τους μπροστά στα μάτια του. «Είμαι 16 χρόνια στην περιοχή και τα τελευταία 4 χρόνια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Υπάρχουν κλέφτες, ναρκομανείς και έμποροι που κάνουν τις συναλλαγές τους εδώ, μπροστά στα μαγαζιά μας. Αν δεν υπάρξει οργανωμένη πολιτική βούληση, το ιστορικό κέντρο της Αθήνας δε θα σωθεί. Ανοίγω το αναψυκτήριο στις 5 το πρωί. Μέχρι να χαράξει, δεν τολμώ να βγω έξω. Κλείνω στις 6 το απόγευμα. Φοβάμαι να μείνω μέχρι αργά. Υπάρχουν φορές που ακόμη και με κίνδυνο της ζωής μου, έχω σώσει 3-4 άτομα. Για παράδειγμα, τις προάλλες ναρκομανείς χτυπούσαν μια κυρία στο κεφάλι, για να της αποσπάσουν την τσάντα. Η κατάσταση με τους ναρκομανείς είναι αφόρητη».

Με εκτίμηση Φίλιππος Πατσάκης-

ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου στο κέντρο της Αθήνας


Τον αναγνωρίζετε?

Ελάτε, είναι πολύ εύκολο


Αν δεν το βρήκατε μόνο από την φωτογραφία, βοηθάμε λίγο ακόμα: έχει ράστα μαλλιά, είναι από την Τζαμάικα, τραγουδά ρέγκε. Αν ακόμα δεν το βρήκατε τότε μάλλον είστε κάτω των 20 ετών, αν κι αυτό πάλι δεν μπορεί να αποτελεί ελαφρυντικό...

Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Damian Marley και είναι γιος του θρυλικού Bob Marley. Κι όπως μπορείτε να δείτε είναι φτυστός ο πατέρας του.
Δείτε το και μόνοι σας παρακάτω



φάρσα.!!!


Η προηγούμενη απογραφή στους Δημοσίους Υπαλλήλους έγινε 1ην Οκτωβρίου 1956. Και τότε έλεγαν δεν θα πληρωθούν αν δεν ...
απογραφούν. Η ιστορία επαναλαμβάνεται μάλλον σαν φάρσα.....

Ντροπή σου κύριε Υπουργέ


"Και το κύριε πολύ σου είναι. Είμαι μία αγανακτισμένη συνταξιούχος 60 χρονών. Πήγα σήμερα στην τράπεζα να μάθω πόσα χρήματα θα είναι η σύνταξή μου.

Είμαι κορόιδο...


Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω το μικρό μπουκάλι νερό 50 λεπτά (τόσο κάνει και το μισό λίτρο βενζίνη) ενώ αγοράζεται 5-7 λεπτά (περίπου 1000% αισχροκέρδεια). Από 50 δραχμές (17 λεπτά) αυξήθηκε στις 170 δραχμές (50 λεπτά) με την αλλαγή του νομίσματος από δραχμή σε ευρώ και δεν πήρα χαμπάρι...

Ο Μέσι ροκ σταρ ????


Σας παρουσιάζουμε το σωσία του Μέσι! Είναι ο Steve Perry, τραγουδιστής των Journey. Παρακάτω τον βλέπουμε στο βίντεο κλιπ του "Seperate Ways".



















Ακούσαμε....


Ακούσαμε οτι στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Γούρνες όπου οι καταστηματάρχες κάνουν μια απόπειρα να κρατήσουν τα καταστήματα τους ανοικτά...να μην βάλουν λουκέτο....κάνοντας εξέδρες στην παραλία στην οποία πληρώνουν ενοίκιο στον Δήμο φυσικά.....Ακούσαμε λοιπον....οτι ετοιμάζονται λέει (περίπου τέλος του μήνα αυτού εδω)να τις γκρεμίσουν γιατί λέει στον αιγιαλό δεν μπορεί κανεις να κάνει τέτοια....

Ερώτηση απο ενα βλάκα πολίτη αυτής της Μπανανίας....

Στη Χερσόνησο Ηρακλείου γιατί δεν διαμαρτύρεται κανένας?
Αν γκρεμίσουν τις εξέδρες στις Γουβες Ηρακλείου....θα κάνουν το ίδιο και στη Χερσόνησο που είναι όλη χτισμένη πάνω στην θάλλασα, ή εκέι δεν τολμούν να πατήσουν για....."άλλους λόγους"?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Χρυσόστομος Telemarketing!!!


Είσαι μάστορας και σε έχουν "πρήξει" οι διαφημίσεις για εργαλεία?
Όλοι προσπαθούν να σε πείσουν οτι το καλό είναιο το δικό τους....όλα πλαστικά....

Τρελλανέ τους όλους με το 100% φυσικό εργαλείο κοπής PIRANHA...

δείτε το!!!



Τελικά....ΝΑΙ!!! Ελλάδα έχεις ταλέντο!!!

Δείτε το απόλυτο αδικημένο ταλέντο


Που είναι ένα Greek Idol ή ένα X-Factor όταν χρειάζεται; Μιλάμε αυτό το ταλέντο τσακίζει κόκαλα. Τα... remix του και η διασκευές του μπορούν να αφήσουν εποχή...

Βρε Δεν πας καλά!!!


Αισιόδοξος ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την οικονομία

«Πάμε καλά»


Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας σε εκδήλωση στο κτίριο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για την επίσημη τοποθέτηση του νέου προεδρείου της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο υπουργός επισήμανε ότι εκτός από τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, η Ελλάδα αποκαθιστά και το έλλειμμα αξιοπιστίας της, μέσω της νέας στατιστικής αρχής, και πλέον δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση για τα στατιστικά στοιχεία που παρέχονται στους διεθνείς οργανισμούς.

ποια είναι η πιο κοσμική παραλία στην Ελλάδα??


"Μπορεί πολύ να τρέχουν στην Μύκονο με την ελπίδα να πετύχουν κάποιον
επώνυμο όμως το ποιό κοσμικό μέρος της χώρας αυτήν την εποχή είναι το

...πως καθαρίζει η πετρελαιοκηλίδα στο Μεξικό????με photoshop!!!!!!



Χθες έγινε μεγάλο θέμα σε όλο τον κόσμο η αποκάλυψη του ελληνα blogger πίσω απο το americablog πως μια φωτογραφία που χρησιμοποίησε η BP για να δείξει τις επιχειρήσεις της στον κόλπο του Μεξικού για τον καθαρισμό του έχει περάσει απο Photoshop. Τελικά δεν ειναι η μόνη. Και άλλη φωτογραφία ήρθε στο φως και...

σίγουρα αν ψάξουμε θα βρούμε και αλλες. Στη νέα αυτή φωτογραφία υποτίθεται οτι ενα ελικόπτερο πετά πάνω απο τον κόλπο και παρακολουθεί τις εργασίες καθαρισμού. Οπως ομως φαίνεται το ελικόπτερο μάλλον δεν πετάει καν αφού μαζί με τα καράβια και τη θάλασσα βλέπουμε και πολλά ξεκάρφωτα pixels

είστε για γέλοια κύριοι του Σκάί!


Ρε δημοσιογραφάρες του Σκάι, τι πάθατε πάλι με την Εκκλησία; Τόσο σας μπαίνει η Ορθοδοξία στο μάτι; Σας χαλάει τόσο πολύ ο Χριστιανισμός; Το είπαμε και θα το λέμε μέχρι να το καταλάβετε. Όταν εσείς θα κάνετε τις διακοπούλες σας, κάποιοι θα μαζεύουν τις προσφορές των πιστών προς την Εκκλήσία, για να κάνουν συσσίτια και να βοηθήσουν αυτούς που δεν έχουν ένα πιάτο φαΐ, αυτούς που εσείς δεν κοιτάτε καν...



...Αυτός είναι ο λόγος που η Εκκλήσία αντιδρά στη φορολογία των εσόδων που δεν είναι έσοδα, είναι προσφορές των πιστών!

Ήμαρτον πια!

56 δομημένα ομόλογα για... αμυντικούς λόγους


Με έκδοση δομημένων ομολόγων πλήρωναν και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τα εξοπλιστικά προγράμματα. Τα "τυφλά' F16, τα άχρηστα άρματα μάχης κι όλα αυτά τα ακριβά -με μεγάλη μίζα- «παιχνιδάκια».

...Χωρίς λόγια...


«Ήταν τρελός κι αυτοί χαράμισαν μια σφαίρα, γιατί οι δειλοί πάντα τους άοπλους χτυπούν...» στίχοι από το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη για έναν άλλο αδικοχαμένο, τον Σολομώντα Σολωμού που έπεσε νεκρός από τουρκικά πυρά πριν από 14 περίπου χρόνια.
Πριν από τρία 24ωρα μια ακόμη δολοφονία... όχι από μία αλλά δεκάδες σφαίρες.

Ακούστε το τραγούδι που γράφτηκε απο τον Χρήστο Κρετσόβαλη, έγκλειστο στις Κλειστές Φυλακές Τρικάλων και παραμένει επίκαιρο...


Ερχονται τέλη κυκλοφορίας που....καίνε...

ΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΛΗ

Τις αλλαγές συζήτησαν σε συνεδρίαση που κράτησε πολύ ώρα ο Παπακωνσταντίνου με την Μπιρμπίλη. Και λέμε εμείς τώρα ρε παιδιά...δεν τους έφτασαν τόσα που άρπαξαν από τον κόσμο με τα περσινά τέλη; Θέλουν κι άλλα; Καλά δε μπορούν να καταλάβουν πως ο κόσμος δεν αντέχει άλλο;;Ξέχασαν οτι μετά τα περσινά άφησαν να διαρέυσει οτι "απο του χρονου δεν θα πληρώνουμε γιατί πραγματικά ήταν πολλά αυτά που πλήρωσε ο ¨Ελληνας"???????

Δειτε πως υπολογίζονται...

Κυβισμός Τέλη 2008 Τέλη 2011
έως 300 κ.εκ. 15 ευρώ 18 ευρώ
301-785 κ.εκ. 38 ευρώ 40 ευρώ
786-1.357 κ.εκ. 93 ευρώ 100 ευρώ
1.358-1.928 κ.εκ. 168 ευρώ 180 ευρώ
1.929-2.357 κ.εκ. 372 ευρώ 400 ευρώ
2.358 και άνω 483 ευρώ 550 ευρώ

Θέλετε να μας κάνετε να τα κλειδώσουμε η να τα κάψουμε να τελειώνει το θέμα?