Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Παροιμίες..

Υπαρχει μια παλια παροιμια, που εχει τις ριζες της στην αρχαια Αθηνα και λεει "Οσοι περισσοτεροι πολιτικοι φερονται να μπλεκονται σε σκανδαλο, τοσο λιγοτερες πιθανοτητες υπαρχουν για να αποδοθει δικαιοσυνη"

Πράσινη συνείδηση


Διαβάζω σε "πράσινο περιοδικό" οτι οι πλαστικές οδοντόβουρτσες σας,λέει, επιβαρύνουν το περιβάλλον.
Ναι καλά διαβάζετε, οι δικές σας!!
Οχι η δική μου που την έχω από την πέμπτη του δημοτικού...

Βρε τον Κοντομηνά...

Ο ΚΑΠ τους έκοψε το σάλιο


Μεγάλες αλλαγές φαίνεται ότι φέρνει ο νέος κανονισμός αγώνων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν φτάσει για την ώρα στο Πες τα χρυσόστομε, ο νέος κανονισμός αγώνων ποδοσφαίρου προβλέπει ότι "Φτύσιμο τέλος για τους ποδοσφαιριστές" τουλάχιστον στην Ελλάδα..
Λόγω της έξαρσης διαφόρων λοιμώξεων του αναπνευστικού οι οποίες μεταδίδονται αποκλειστικά και μόνο μέσω του σάλιου, και η συνήθεια των ποδοσφαιριστών να φτύνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των αγώνων, και σε συνδυασμό με τους ανέμους που κατά καιρούς πνέουν και είναι δυνατόν να πάρουν μικρόβια από το σάλιο τους και να το μεταφέρουν στους ανυποψίαστους θεατές, πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε Πανδημία γρίπης, η ΕΠΟ μετά από παράκληση του γενικού οργανισμού υγείας , αποφάσισε την απαγόρευση αυτού του φαινομένου του φτυσίματος, το οποίο μάλιστα ο νέος κανονισμός, προβλέπει να τιμωρείται ο ποδοσφαιριστής με απευθείας κίτρινη κάρτα.

Ο δάσκαλος δεν είχε νοκ άουτ


Συνέβη και αυτό στην Ελλάδα!
Eκπαιδευτής πολεμικών Τεχνών τιμωρείται με ανάκληση της άδειας λειτουργίας της σχολής του, γιατί δεν είπε στους μαθητές του ότι κάποτε ήταν πρωταθλητής.
Σε αντίθεση με ότι μας έχουν συνηθίσει μέχρι σήμερα οι καθηγητές - εκπαιδευτές πολεμικών Τεχνών, ο συγκεκριμενος Δάσκαλος,δεν είπε στους μαθητές του για τα κατορθώματά του και για το πόσες φορές είχε θέσει νοκ άουτ τον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να του κατασχέσει την άδεια λειτουργίας.
Θα παρακολουθήσουμε από κοντά το συγκεκριμένο συμβάν και ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε μέσα από αυτή τη στήλη

Έτσι ήταν το Ηράκλειο πριν από 70 εκατομμύρια χρόνια

Η πλατεία Ελευθερίας, με σαφώς περισσότερο πράσινο σε σχέση με σήμερα.



Η περιοχή της Αμμουδάρας



Μία άποψη από την γνωστή μας λίμνη του Ζαρού



Και για το τέλος ενα ηλιοβασίλεμα, από την περιοχή της Αγίας Πελαγίας ,εκεί ακριβώς που βρίσκεται σήμερα το Αλμύρα

Στα δύο ενα δώρο...


Συλλαλητήριο στη Σαλονίκη, συλλαλητήριο στην Αθήνα....στα δύο δώρο ένα μεγάλο σκάνδαλο...

Ή στραβός ειν ο γυαλός...


Ο Ερντογάν λέει "αδερφια μας τα Σκόπια,οι Μακεδόνες", οι Αλβανοί θελουν τη σημαία τους στην Πρεβεζα μεχρι το Νοέμβριο του 2018, κι εμείς βλέπουμε Survivor...ok!!!