Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός με δυο τραυματίες



Δεν το χωράει ανθρώπου νους πως ένας άνθρωπος 47 ετών που πήγε να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική του Βενιζέλειου. Πως ένας άνθρωπος που επέλεξε να περάσει το μεσημέρι της Κυριακής του στο γήπεδο, έφυγε από εκεί με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις απλά και μόνο γιατί κάποιοι αποφάσισαν πως είχαν όρεξη να παίξουν ξύλο.

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι η απατηλή λάμψη των πανηγυρισμών της πρόκρισης της Εθνικής στους 16 του Μουντιάλ ούτε το σεντόνι του Champions League: είναι η μιζέρια, η βία, η αναρχία και η ανικανότητα των υπευθύνων να βάλουν τέλος σε αυτό τον φαύλο κύκλο.

Όλα έγιναν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, έδρα του Ηροδότου. Σε παιχνίδι που λίγοι θα έδιναν σημασία. Κι όμως, οι ανεγκέφαλοι ζουν ανάμεσά μας. Υπάρχουν παντού και είναι ικανοί για το χειρότερο.
ΦΩΤΟ cretapost.gr

Οι δυο τραυματίες ήταν ανάμεσα στους οπαδούς του Εθνικού. Που να φανταστούν όμως ότι στο 75ο λεπτό και με το παιχνίδι στο 0-0, οι οπαδοί των γηπεδούχων θα έκαναν... ντου στην εξέδρα που φιλοξενούνταν εκείνοι του Εθνικού και το ξύλο θα είχε τραγικές συνέπειες. 

Απίστευτο λάθος από την Google: «Βάπτισε» την Κρήτη Οθωμανική (Φωτο)



Γκάφα, μεγάλο λάθος ή κάτι άλλο κρύβεται από πίσω; - Πάντως οι αρμόδιοι του υπουργείου Εξωτερικών μέχρι στιγμής δεν έχουν ευαισθητοποιηθεί για το συγκεκριμένο θέμα..
Για τρίτη ημέρα η σελίδα της google στην οποία φιλοξενούνται οι κυριότερες ειδήσεις (news.google.gr) στην στήλη των προγνώσεων καιρού συνεχίζει να εμφανίζει τον τίτλο «Οθωμανική» για την Κρήτη.

Ξεφτίλα! Ο ΟΗΕ δικαίωσε την Αργεντινή για την μονομερή αναδιάρθρωση χρέους και η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία!



Την ίδια στιγμή που ο ΟΗΕ δικαίωσε την Αργεντινή για την αναδιάρθρωση του χρέους της και την μη πληρωμή των απίστευτων τοκοχρεωλυσίων που ζητούσαν τα κοράκια-
"επενδυτές" με ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης,η Ελλάδα ως άμεσα ενδιαφερόμενη και έχουσα έννομο συμφέρον απείχε της ψηφοφορίας για να μην θυμώσουν οι δανειστές και ειδικότερα οι Γερμανοί.

Τηλεφωνικές συνομιλίες Χρυσής Αυγής για Φύσσα: «Τραγούδα τώρα π…στη απο εκεί που είσαι»



Δυο ακόμη τηλεφωνικές συνομιλίες, που συμπεριλαμβάνονται στην δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έρχονται στο φως.

Διάσημος «οικονομικός εκτελεστής» αποκαλύπτει πως ΔΝΤ και τρόικα «χτύπησαν» την Ελλάδα!



Ο John Perkins, συγγραφέας του βιβλίου «Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» καιδιάσημος «οικονομικός εκτελεστής» ο ίδιος, περιγράφει αναλυτικά πώς η Ελλάδα, όπως και άλλες χώρες, έγιναν «σκλάβοι των επιχειρήσεων, του ΔΝΤ και των υπόλοιπων οργανισμών, που ουσιαστικά είναι εργαλεία των μεγάλων εταιρειών» και πώς «ο κόσμος της δεν έκανε λάθη, αλλά τώρα του ζητούν να πληρώσει για τα λάθη των ηγετών».

Μπήκαν στο νεκρικό θάλαμο



Εισήλθαν χθες στον τρίτο νεκρικό θάλαμο του τάφου της Αμφίπολης από την τρύπα τουτυμβωρύχου, για να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο θόλος που στεγάζει το μνημείο, ώστε να αρχίσει τη Δευτέρα η αποχωμάτωση του χώρου με ασφάλεια για τους εργαζομένους και το μνημείο.

«Απείλησαν τη ζωή μου όταν μίλησα για φορολόγηση πλούσιων Ελλήνων»



Απειλές για την ζωή της από πλούσιους Έλληνες φορολογούμενους δέχθηκε η Κριστίν Λαγκάρντ όταν κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να πατάξει την φοροδιαφυγή.