Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

1 δις.625 εκατ.ευρώ από τα έντοκα γραμμάτια


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δημοπρασία των εντόκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου 6μηνης διάρκειας, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται στο 4,65%.
Συνολικά υποβλήθηκαν προσφορές ύψους 4,5 δισ. ευρώ και το ελληνικό ...
δημόσιο άντλησε 1 δισεκατομμύριο 625 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συντριπτικό ποσοστό η δημοπρασία καλύφθηκε από ελληνικές τράπεζες.
Στο μεταξύ, τα εύσημα των Βρυξελλών απέσπασε η Αθήνα για την περιοριστική πολιτική που ακολουθεί.«Τα αποτελέσματα από τη μέχρι σήμερα εφαρμογή του προγράμματος εξυγίανσης της Ελληνικής οικονομίας ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του Εurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Από την πλευρά του ο φινλανδός επίτροπος είπε πως το πρόγραμμα εφαρμόζεται απαρέγκλιτα και τα αποτελέσματα του πρώτου εξάμηνου έχουν ξεπεράσει τους στόχους σε σχέση με τη μείωση του ελλείμματος.
Ο κ. Ρεν επεσήμανε ότι στο τέλος του μήνα με αρχές Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη επίσκεψη στην Αθήνα εμπειρογνωμόνων της επιτροπής της τρόικας προκειμένου να πραγματοποιήσει μια πλήρη αξιολόγηση σχετικά με την πορεία του προγράμματος και την τήρηση των στόχων που απαιτούνται για τη χορήγηση της δεύτερης δόσης των δανείων.

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΗΚΑΜΕ ΣΕ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ 5,5ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ...ΕΝΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου