Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Στις τρείς καιγόμαστε κύριε Δήμαρχε Αμαρουσίου?


Από πότε τα ΚΕΠ εξυπηρετούν με το... κομμάτι τους πολίτες; Κι όμως, συμβαίνει στα ΚΕΠ του Δήμου Αμαρουσίου, όπου έχει εκδοθεί... φιρμάνι από το δήμαρχο να μην διεκπεραιώνονται για κάθε πολίτη περισσότερες από τρεις επικυρώσεις, βεβαιώσεις γνησίου υπογραφής ή αιτήσεις! Δηλαδή, αν κάποιος έχει τέσσερα αντίγραφα προς επικύρωση ή τρία αντίγραφα και μία βεβαίωση γνησίου υπογραφής, πρέπει να κάνει τη δουλειά του σε... δόσεις. Επίσης, πρακτική των υπαλλήλων είναι να στέλνουν τους πολίτες που επιθυμούν να εκδώσουν πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης στο... δημοτολόγιο του Δήμου Αμαρουσίου, αντί να διεκπεραιώσουν το αίτημά τους. Σημειώνεται πως ούτε έλλειψη υπαλλήλων υπάρχει - αφού αυτοί είναι υπεράριθμοι, ειδικά στο Δήμο Αμαρουσίου - ούτε γι' αυτό φταίνε οι θερινές άδειες, αφού η ίδια πρακτική ακολουθείται και «νεκρές» ώρες, δηλαδή απογεύματα ή Σάββατα το πρωί. Είναι, άραγε, σε γνώση του Υπουργείου Εσωτερικών αυτή η πρακτική του Δήμου Αμαρουσίου; Και αν ναι, από ποιο νόμο, υπουργική απόφαση ή εγκύκλιο επιβάλλεται η εξυπηρέτηση των πολιτών με... δόσεις;

Προσοχή στα τακούνια…

Η δικαιοσύνη κάποιες φορές φαίνεται να μην αστειεύεται. Ο Άρειος Πάγος με την υπ΄ αριθμ. 1274/20101 απόφασή του επικύρωσε εφετειακή απόφαση με την οποία υποχρεώθηκαν ιδιοκτήτες διαμερίσματος να πληρώσουν χρηματικό πρόστιμό 2.000 ευρώ, επειδή έκαναν θόρυβο σε σχεδόν καθημερινή βάση τις βραδινές ώρες και τις ώρες κοινής ησυχίας. Παράλληλα, επιβλήθηκε και προσωπική κράτηση ενός μηνός στον καθέναν, από τους δυο ιδιόκτητες!

Βέβαια οι ένοικοι του πρώτου ορόφου που δεν άντεχαν την συνεχιζόμενη καθημερινή φασαρία και είχαν γίνει λαϊκιστή «τα νεύρα τους κρόσια» τελικά εγκατέλειψαν το διαμέρισμα καθώς ήταν πλέον «δυσχερής η χρήση του». Οι φασαριόζοι γείτονες του 2ου ορόφου δεν πήραν όμως σοβαρά την αρχική απαγόρευση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με αποτέλεσμα η απειλή να γίνει ποινή. Το πλήρωσαν ακριβά το τακουνάκι…

Σκληρή απάντηση Μαρκόπουλου


Σκληρή απάντηση σε Γερουλάνο και Νικητιάδη δίνει ο βουλευτής Ευβοίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος σχετικά με τις σπατάλες στον ΕΟΤ.

Ξεκινάει τα ξημερώματα η απεργία που θα γονατίσει τη χώρα


Απεργία διαρκείας των ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Βυτιοφόρων και Δημόσιας Χρήσης από τα ξημερώματα θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ομαλή τροφοδοσίας της αγοράς. Οι εν λόγω επαγγελματίες αντιδρούνε στις ρυθμίσεις που περιλαμβάνει για τον κλάδο τους, το σχέδιο νόμου που προωθεί το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο πλαίσιο της πολιτικής για την απελευθέρωση των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων. Τα πρώτα προβλήματα έχουν ήδη φανεί στο κομμάτι των υγρών καυσίμων με τους οδηγούς των ΙΧ να δημιουργούν ουρές λόγω της επικείμενης αναχώρησής τους για τις διακοπές είτε για να προετοιμαστούν για να καλύψουν τις ανάγκες των μετακινήσεών τους μέσα στην πόλη. Δυστυχώς ήδη, υπάρχουν καταγγελίες για αυθαίρετες αυξήσεις στη βενζίνη από ορισμένους πρατηριούχους. Επιπλέον, όλοι οι κλάδοι βρίσκονται σε απόγνωση, κυρίως ο τουριστικός, καθώς η απεργία αυτή έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή στις επιχειρήσεις τους, οι οποίες καταγράφουν πτώση του τζίρου σε σχέση με πέρυσι και περίμεναν αυτό το διάστημα, στην καρδιά του καλοκαιριού και στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου να αυξήσουν τα έσοδά τους. Αντίστοιχα προβλήματα θα προκληθούν με το φαινόμενο ντόμινο στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, ελλείψεις σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα -καθώς θα σταματήσει η ομαλή τροφοδοσία της αγοράς- Σημειώνεται ότι στους κόλπους των Ιδιοκτητών Φορτηγών ΔΧ εκδηλώνονται διαφωνίες ως προς τη σκοπιμότητα της κινητοποίησης. Σε όλα αυτά τα θέματα, τα οποία είναι αρμοδιότητας του υπουργείου ΥΜΔ αναμένεται να δώσει απαντήσεις ο αρμόδιος υπουργός κ. Δημήτρης Ρέππας, στη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου, αύριο το πρωί.

Ρε τσιγκούνηδες....υπάρχουν και φουσκωτές....


Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή του Ρίου. Ένα περιστατικό που φανερά ψυχικά άρρωστους δράστες και μάλιστα σε πολύ βαριά μορφή, αφού ξεπέρασαν κάθε όριο ανθρώπινης συμπεριφοράς κακοποιώντας σεξουαλικά δύο ανυπεράσπιστες… κατσίκες!

Κανείς δεν ξέρει πόσοι ήταν οι δράστες, αλλά σίγουρα ήταν τουλάχιστον δύο για να καταφέρουν να εκτονώσουν τα αρρωστημένα σεξουαλικά τους ένστικτα πάνω στα δύστυχα ζώα… Ο ιδιοκτήτης τους τα βρήκε σε άθλια κατάσταση με ακατάσχετη αιμορραγία και κάλεσε αμέσως κτηνίατρο, χωρίς να φαντάζεται τι θα άκουγε μετά την εξέταση. Ο γιατρός διέγνωσε ότι κάποιοι είχαν βιάσει κατ' εξακολούθηση με πρωτοφανή αγριότητα και τις δύο κατσίκες, προκαλώντας μάλιστα ρήξη μήτρας στην μια από αυτές σε βαθμό που να κινδυνεύει η ζωή της!

Για το απίστευτο κρούσμα κτηνοβασίας ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Πατρών που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τα ανθρωπόμορφα κτήνη που ξέσπασαν τις ζωώδεις ορμές τους πάνω στα άτυχα κατσίκια. Οι αστυνομικοί έχουν στην διάθεσή τους το γενετικό υλικό των δραστών και παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους για να εντοπίσουν όσους κινήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή τις επίμαχες ώρες.


εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι να τους προτείνουμε ΑΥΤΟ μήπως την γλυτώσουν οι γάτες της γειτονιάς..

Ελλάς το μεγαλείο σου......


53χρονος απατεώνας στην Χερσόνησσο Κρήτης

53χρονος προφασιζόταν τον υπάλληλο της ΔΕΗ και ρύθμιζε ληξιπρόθεσμες οφειλές από ανυποψίαστους καταναλωτές στην περιοχή της Χερσονήσου.

Τα «θύματα» του ήταν πολλά και μόνο από 2 είχε εισπράξει το ποσό των 9000 ευρώ.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, αντιποίηση και ψευδή βεβαίωση- νόθευση στοιχείων

Η επιδότηση του....Αρτέμη Μάτσα???


...λογικό......επιδοτέιται ο ρουφιάνος!!!!
το ακούσαμε κι αυτο....άκουσον άκουσον....

Σύμφωνα με το Βήμα, προσφέρουν στο Χριστοφοράκο ασυλία για να μιλήσει

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής για την υπόθεση της Siemens και τις δωροδοκίες πολιτικών. Υποστηρίζεται ότι εφέτες και βουλευτές προτείνουν στον πρώην πανίσχυρο άντρα της Siemens αναστολή εκτέλεσης της ποινής του αν μιλήσει και αποκαλύψει τα ονόματα των πολιτικών «που εισέπραξαν τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ σε μίζες».

Φυλάξτε τον Αλογοσκούφη!!!! Οσο πιο βαθιά.....τόσο πιο καλά


....στο κάτω κάτω το χρωστάτε στον τόοοοοοσο ταλαιπωρημένο Ελληνικό λαο...

Σε συνέντευξή του στο Έθνος λέει ότι οι μίζες είναι στα «γαλάζια ταμεία»

Νέες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο των ομολόγων με τη συνέντευξη του πρώην Προέδρου της Αρχής κατά του μαύρου χρήματος, Γιώργου Ζορμπά. Λίγες ημέρες μετά τις αιχμές που άφησε στην εξεταστική επιτροπή περί πολιτικών και δικαστικών λειτουργών που εμπόδισαν το έργο της Αρχής, ο κ. Ζορμπάς προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και δείχνει τον τότε υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη ως υπεύθυνο για τη μη ολοκλήρωση των ερευνών του. Παράλληλα, φωτογραφίζει το χώρο της Νέας Δημοκρατίας ως τον πολιτικό χώρο στον οποίο κατευθύνθηκαν χρηματικά ποσά από το παιχνίδι των ομολόγων υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η κατηγορία αυτή δεν είναι αυθαίρετη αλλά εδράζεται σε συγκεκριμένα στοιχεία και καταθέσεις.

Μην ξανακούσω να λένε για αυθαίρετα στην Ελλάδα!!!

Μας έχουν κατηγορήσει εκατομμύρια φορές σαν λαό οτι χτίζουμε λέει "όπου βρούμε" κτλ...
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ οτι τελικά υπάρχουν και χειρότερα!!!

Σελίδα απίστευτης βίας στο facebook


Εικόνες φρίκης και βαρβαρότητας πάνω σε αδέσποτα


Τον σαδισμό και το μίσος τους προς τα αδέσποτα βγάζουν κάποια αρρωστημένα μυαλά με την σελίδα που ανάρτησαν στο Facebook. Καλούν τον κόσμο να θανατώσει τις υπάρξεις που έχουν την ατυχία να ζουν σε ένα κόσμο που δεν επέλεξαν κι ας μην ενοχλούν και κανέναν. Αν σας έρθει πρόσκληση κάντε ένα report. Τους αξίζει.