Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Ο άντρας ο σωστος, εχει κοιλιά

Υπάρχει μια γενιά αντρών που σιγά σιγά επιστρέφει στο προσκήνιο, έτοιμη να δείξει στον κόσμο ότι τα six-pack είναι *so last season*. Μιλάμε για τον άντρα τον σωστό, αυτόν που δεν έχει χρόνο για γυμναστήρια και διατροφές χαμηλές σε υδατάνθρακες, γιατί έχει καλύτερα πράγματα να κάνει. Όπως να αναλύει πόσο καλή είναι η πίτσα σε συνδυασμό με μια παγωμένη μπίρα.

Αυτός ο τύπος άντρα – που θα βρεις να μοιάζει με μοσχάρι μετά από σφηνάκια βότκας και δύο διπλά γύρους – είναι η επιτομή της ανδρικής αρετής. Ξεχάστε τα περιοδικά με τους καλογυμνασμένους τύπους που φοράνε γιλέκα και κοιτάνε με το “παγωμένο βλέμμα” πάνω από το γυαλί των γυαλιών ηλίου τους. Ο άντρας ο σωστός ξέρει ότι η κοιλιά δεν είναι απλά ένδειξη καλού φαγητού, αλλά και καλοπέρασης.

Και επειδή όλα είναι θέμα προοπτικής, ας το σκεφτούμε λίγο. Μια κοιλιά δεν είναι απλά μια "κοιλιά". Είναι μαξιλάρι για τον μεσημεριανό ύπνο στον καναπέ μετά το οικογενειακό τραπέζι. Είναι το εργαλείο που εξασφαλίζει πως όταν κάθεσαι στον καναπέ, η μπίρα σου έχει κάπου να ακουμπήσει χωρίς να χρειάζεσαι τραπεζάκι. Και, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι το αόρατο σύμβολο σοφίας που δείχνει ότι ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή.

Και οι γυναίκες; Τι λένε οι γυναίκες για αυτό το κορμί; Μα, φυσικά, έχουν καταλάβει και αυτές ότι ο άντρας ο σωστός δεν είναι αυτός που μετράει κάθε θερμίδα, αλλά αυτός που σε αγαπάει όσο και το μπουκάλι κέτσαπ στο ψυγείο του.

Οπότε, αν είσαι από αυτούς που κυκλοφορούν με κοιλιά και περηφάνια, να ξέρεις ένα πράγμα: είσαι ο άντρας ο σωστός. Και αν δεν σου αρέσει κανένας γύρω σου να το παραδέχεται, μην ανησυχείς – τουλάχιστον ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος που σε καταλαβαίνει. Και αυτός ο κάποιος είναι το delivery boy της πιτσαρίας!

Τέλος.