Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Μην ακούς τον κόρακα...

Ο κόρακας, αυτό το σημείο του δικού σου εγκεφάλου, που σε κατηγορεί,σε κατακρίνει και τελικά σε κατατάσσει στην κατηγορία εκείνων των "ανίκανων"....Μοναδικός του στόχος είναι να σε μειώσει σαν άνθρωπο, να καταστρέψει κάθε υγιές δημιουργικό κύταρό σου και να σε κάνει να βλέπεις τα πάντα δύσκολα και "απαγορευτικά".

ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ!!!

Ναι σε σένα το λέω!! σε εσένα που με την πρώτη δυσκολία παραιτήθηκες και απο εκεί που σαν παιδί ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΣ να ονειρευτείς, γι αυτό και οταν σε ρωτούσαν "τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις", χωρίς να το πολυσκεφτείς έλεγες "αστροναυτης".....ομως "κάποιοι" κατάφεραν να σε πείσουν οτι τελικά "δεν μπορείς".....ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΩΡΕ !!! Αφού ο Λεβέντης κατάφερε να μπεί στη Βουλή, ο Αδωνις να χριστεί υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και άρα (ισως) υποψήφιος πρυθυπουργός της Ελλάδας.....δεν εχεις καμμία δικαιολογία αδερφέ να μην ακολουθήσεις κι εσυ το όνειρο σου εκείνο το παιδικό...ΓΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ !!!

Μετά λέγαμε τη Ζωή...

Πρώτοι εμεις πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη....που κατηγορούσαμε τη Ζωή για τις μεταμεσονύκτιες συνεδριάσεις της.....και τσααακ.....το κάνει τώρα και η ΝΔ για τα μάτια του όμορφου Αδωνι Γεωργιάδη....Γι αυτό καλά μας κάνουν....ΟΛΟΙ....