Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Αυτές είναι οι οκτώ συνήθειες των έξυπνων ανθρώπων!!!



Οι ευφυείς δεν προσεγγίζουν τυχαία τη ζωή, αλλά «καθοδηγούν» το μυαλό τους μέσα από τις καθημερινές συνήθειες. Από μικρή ηλικία βάζουν στόχους τους οποίους και πετυχαίνουν μέσα από την οργάνωση και τις επιλογές όλου του 24ωρου. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι δυο από τους.....

Δωρεάν ποτά σε τουρίστριες για διαγωνισμό στοματικού έρωτα!

Σάλο (αλλά σίγουρα και χαμόγελα αλλά και... συμμετοχές) έχει προκαλέσει η... καμπάνια δυο τουριστικών μπαρ στο γνωστό θέρετρο της Μαγιόρκα: προσφέρουν δωρεάν ποτά σε όσες γυναίκες (κυρίως τουρίστριες) επιδοθούν σε δημόσιο διαγωνισμό πεολειξίας.

Σοκ στην Κρήτη! Γνωστός Ηρακλείωτης συνελήφθη λίγο μετά την συνεύρεση του με ανήλικο αγόρι!

Τεράστιο σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι πτυχές της υπόθεσης που διερευνά τα τελευταία 24ωρα η Ασφάλεια Ηρακλείου...
Γνωστός επαγγελματίας στον χώρο του κέντρου της πόλης βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια και ανακρίνεται στο Αστυνομικό Μέγαρο καθώς επί χρόνια φέρεται να επιδίδονταν σε ασελγείς πράξεις με ανήλικα αγόρια έναντι μικρής αμοιβής.
Ο 58χρονος Ηρακλειώτης συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης. Νωρίτερα είχε προηγηθεί μία ακόμα «συνάντηση ντροπής» με 14χρονο αγόρι, το οποίο είχε χαρτζιλικώσει με 10 ευρώ για τις «ερωτικές υπηρεσίες» που του είχε προσφέρει.
Ο ανήλικος προσήχθη στην Ασφάλεια Ηρακλείου όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive έδωσε αναλυτική κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου και κοινωνικής λειτουργού.
Τα όσα περιγράφονται για την ανίερη σχέση που είχε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με τον 58χρονο προκαλούν σοκ. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι μετά τον 14χρονο, κατάθεση κλήθηκε να δώσει ένας ακόμα ανήλικος, ο οποίος επίσης φέρεται να είχε σχέση με τον 58χρονο.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι η υπόθεση έχει βάθος αναφορικά με τον αριθμό των ανήλικων που είχαν πιαστεί στα αρρωστημένα «δίχτυα» του 58χρονου επαγγελματία.
Δεν είναι τυχαίο ότι «δούλευαν» την υπόθεση εδώ και καιρό λόγω των καταγγελιών που είχαν δεχτεί.

Τα 5 λάθη που κάνει καθημερινά ο εγκεφαλός μας!!!

Ο εγκέφαλος είναι το τελειότερο και πιο πολύπλοκο όργανο του σώματος, όμως φαίνεται πως η λειτουργία του δεν είναι πάντοτε… αντικειμενική. Αυτή η καλοκουρδισμένη μηχανή επηρεάζεται από κάθε εμπειρία και ερέθισμα γύρω μας. Το αποτέλεσμα είναι να κάνει μερικά μικρά, καθημερινά «λάθη», τα οποία οι ψυχολόγοι ονομάζουν γνωστικές προκαταλήψεις. Αυτές οι στρατηγικές μας βοηθούν να αναγνωρίζουμε τις επικείμενες απειλές και να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις όταν χρειάζεται.

Δείτε ποιες είναι οι πέντε βασικές «ατέλειες» της λογικής και του μυαλού μας.

Ξέρετε οτι ο αγαπημένος αριθμός των περισσοτέρων ανθρώπων είναι το....

12Η επιλογή ενός αριθμού ως αγαπημένου συνδέεται κατά τους ειδικούς τις περισσότερες φορές με προσωπικές εμπειρίες και… στοιχεία που έχουν βαθύτερη σημασία για τον καθένα μας. Τέτοια στοιχεία, π.χ., θα μπορούσαν να αποτελούν η ημερομηνία γενεθλίων ενός αγαπημένου ατόμου, η διεύθυνση του σπιτιού μας ή η ηλικία ενός φίλου. Αλλες φορές πάλι η επιλογή αυτή μπορεί να έχει πολιτισμικό υπόβαθρο. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε ο μαθηματικός και συγγραφέας Αλεξ Μπέλος, ο πιο αγαπημένος αριθμός του κόσμου είναι

Αυτόν τον γεροντάκο που κοιμάται στη Χανιόπορτα...τον έχουν δεί άραγε οι κύριοι του Δήμου πχ?

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.gr

Ένας ηλικιωμένος κύριος με σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και ημέρες κοιμάται κατάχαμα στην περιοχή της Χανιώπορτας.
Ο κόσμος που τον βλέπει εκεί ευαισθητοποιείται και του αφήνει νερό και φαγητό.

Προσοχή τα παιδιά στις πισίνες!!!

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.gr
Τραγωδία στις 2.30 το μεσημέρι στον Παζινό Ακρωτηρίου στα Χανιά. Ένα τρίχρονο αγοράκι άγνωστο πως, έπεσε σε πισίνα, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων.

Σταματήστε αυτή την μ@λ@κία με τον tag για το που είστε!!!

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.gr

Την προσοχή των αδειούχων εφιστά η αστυνομία από τη στιγμή που θα φύγουν από το σπίτι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.