Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Σεμινάριο για επίδοξα..κοράκια?

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας του κλάδου, Μιχάλης Παναγιώτου είναι ο άνθρωπος ο οποίος εμπνεύστηκε τη δημιουργία της πρώτης σχολής Επαγγελμάτων Κηδείας στη χώρα

Ο Μιχάλης Παναγιώτου, ως πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών & Ταριχευτών Ελλάδος, διοργανώνει το ... 1ο Σεμινάριο για κηδείες.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, συγκεκριμένα από αύριο Παρασκευή μέχρι και το Σάββατο θα διοργανωθεί στο Βόλο το «1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Λειτουργών Κηδειών και Ταριχευτών», με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων εκπαιδευτών καθηγητών Αγγλικών Πανεπιστημίων. Στους συμμετέχοντες δε θα απονεμηθεί πιστοποιητικό δια κάθε επαγγελματική χρήση.

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας του κλάδου, Μιχάλης Παναγιώτου είναι ο άνθρωπος ο οποίος εμπνεύστηκε τη δημιουργία της πρώτης σχολής Επαγγελμάτων Κηδείας στη χώρα μας. Ο ίδιος επιμένει ότι «γίνεται μια συνολική προσπάθεια αναβάθμισης του κλάδου, προκειμένου να μπορούν όλοι οι συνάδελφοι να διαχειριστούν τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές όταν χάνεται ένας άνθρωπος και να παρέχουν στήριξη στους οικείους του. Το συγκεκριμένο Σεμινάριο που θα διοργανωθεί στο Βόλο είναι το πρώτο μιας σειράς που θα ακολουθήσουν».

Ηλθον είδον και απήλθον?


Αναγνώστης μας,έστειλε το παρακάτω email:
Στο κανάλι 4 της Κρητικής τηλεόρασης είναι αυτή την ωρα οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες κ.Ευρυπίδης Κουκιαδάκης και Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης,οπου ο κύριος Κουκιαδάκης δηλώνει οτι "εγώ δεν θα είμαι στις επόμενες εκλογές ενω ο κ.Κεφαλογιάννης θα είναι εδώ"...
Μα τα προβλήματα της Κρήτης και της Ελλάδας κύριε Κουκιαδάκη λόγω της οικονομικής κρίσης θα κρατήσουν πολλά χρόνια...
Η νέα γενιά,τα παιδιά μας,θα παλέυουν για πολλά ακόμη χρόνια...
Τι θα κάνετε δηλαδή?θα "φτιάξετε" οτι φτιάξετε τα επόμενα 5 χρόνια και μετά θα πάτε στο σπίτι σας και "να πανε να κουρεύονται" όσοι μείνουνε?
Εμείς οι νέοι,που θα παλέψουμε τα επόμενα 15 με 20 χρόνια,θέλουμε ανθρώπους να παλέψουν μαζί μας...να έχουν τα ίδια με εμάς "βασανα" τα επόμενα χρόνια..
Συγνώμη αλλά έτσι είναι...

Νίκος

Λαγός την φτέρη κούναγε, κακό του κεφαλιού του. ...

Μιχελογιαννάκης: «Οφείλεις στο Ηράκλειο να απαντήσεις στα 17 ερωτήματά μου»
Και πάνω που λέγαμε για την συνάντηση Κουράκη Μιχελογιαννάκη,βρήκαμε αυτή την ανακοίνωση του καρδιολόγου Βουλευτή....

"Ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, δυστυχώς, μιλάει πολύ κι εκτίθεται.
Είναι αδιανόητο να μιλάει για
  1. πρωτιά του δήμου Ηρακλείου στην εξυπηρέτηση του δημότη
  2. πρωτιά του δήμου Ηρακλείου στην αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας
  3. πρωτιά στην ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς
  4. επιτυχία μεγαλύτερης απορροφητικότητας στο ΕΣΠΑ
Είναι ανήθικο να μιλάει για
  1. το ότι δεν έχουν γίνει απολύσεις
  2. μείωση της ανεργίας
  3. αύξηση της επιχειρηματικότητας
  4. το ότι ο δήμος Ηρακλείου έχει ρεκόρ γεννήσεων
Είναι προκλητικό να μιλάει για
  1. το ότι εκείνος έφτιαξε το φράγμα Αποσελέμη
  2. το ότι εκείνος θα φτιάξει το αεροδρόμιο στο Καστέλλι
  3. το ότι έχει πετύχει τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη
  4. το ότι έχει κάνει την αφαλάτωση του Αλμυρού
Με τα παραπάνω φαίνεται ότι ο δήμαρχος δεν γνωρίζει ότι ζει σε μια πόλη όπου 900 οικογένειες ζουν από συσσίτια, όπου υπάρχουν 800 οικογένειες που έχουν εισόδημα κάτω από 4.000 ευρώ το χρόνο, όπου έχουμε περίπου 5.000 απολύσεις το χρόνο, όπου έχουμε κλείσιμο περίπου 500 επιχειρήσεωντο χρόνο, όπου έχουμε αύξηση 50%των αυτοκτονιών, όπου οι μισοί από τους εργαζόμενους είναιεποχικοί και ότι από τους άλλους μισούς οι μισοί δουλεύουν ή δανεικοί, ή με μερική απασχόληση, ή με εκ περιτροπής απασχόληση.
Αυτά φαίνεται ο κ. Κουράκης δεν τα γνωρίζει.
Όμως, γνωρίζει και οφείλει να απαντήσει στα παρακάτω:
  1. Ζημίωσε ή όχι το Ηράκλειο, από τα χρήματα που έχουν δοθεί για το πολιτιστικό κέντρο;
  2. Θα το εκχωρήσει ή όχι σε ιδιώτες;
  3. Τι έχει κάνει για τα 76 ακίνητα που του παραχώρησε το 1987 το Βενιζέλειο νοσοκομείο;
  4. Είναι αλήθεια ή ψέματα το ότι Παλιανή, Γοργολαϊνι και άλλα μέρη έχουν δει τα ποσοστά των τελών να αυξάνονται από 23% έως 300%;
  5. Το φιλέτο των 44ων στρεμμάτων, θα το ξεπουλήσει ή όχι;
  6. Τι φθορά έχει υποστεί η περιουσία της Βικελαίας βιβλιοθήκης;
  7. Πώς εξηγεί τις πράξεις εγκληματικού χαρακτήρα και εκφοβισμού, τα τροχαία και τις κατολισθήσεις στον παραλιακό;
  8. Τι έχει κάνει για τη μεταφορά των φυλακών της Αλικαρνασσού;
  9. Τι έχει κάνει για το στρατόπεδο στην Αλικαρνασσό;
  10. Τι έχει κάνει για την παραλία στον Καρτερό;
  11. Γιατί κατάργησε το βραβείο ηθικής, το οποίο απονεμόταν σε δημότη του Ηρακλείου;
  12. Αλήθεια, η αξιοκρατική αξιολόγησή του στο δήμο συνάδει με την απόφασή του να ορίσει προϊσταμένη διεύθυνσης περιβάλλοντος, αγροτικής ανάπτυξης και εμπορίου, ή συνάδει με τη θέση προϊσταμένου διεύθυνσης κοινωνικής ανάπτυξης;
  13. Τι έχει να απαντήσει, όταν μετά την πράγματι αθώωση του δημάρχου, ο γνωστός επιχειρηματίας προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, λέγοντας ότι υπογράφονταν παράνομες άδειες νομικού ενδιαφέροντος;
  14. Τι έχει να απαντήσει όταν η δημοτική Αρχή έχει κατηγορηθεί για πλαστογραφήσεις αποφάσεων δημοτικού συμβουλίου, όπως πχ έχει αναφλερει ο κ. Ορφανός;
  15. Τι έχει να απαντήσει όταν καταγγέλλονται δημόσια από τον Τύπο, πληρωμές του δήμου, μη νόμιμων ενταλμάτων;
  16. Γιατί ο δρόμος σύνδεσης Ηρακλείου-Αλικαρνασσού, αντί για 12 μέτρα, έγινε 8;
  17. Ποιος θα πάρει, επιτέλους, την ευθύνη για το κατάντημα του Σκαφιδαρά;
Δήμαρχε, στα παραπάνω 17 οφείλεις να απαντήσεις,
Αν δεν απαντήσεις, κακό του κεφαλιού σου.
Ιωάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

...Αντε να δούμε ρε γιατρέ που θες να το πας τελικά....αντε να δούμε

Αν ο άνθρωπος έκανε ορθή χρήση στη μνήμη του

Αν ο άνθρωπος έκανε ορθή χρήση στη μνήμη του
Θα θυμόταν πόσο δυσκολεύτηκε να κάνει τα πρώτα του βήματα. Πόσο δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί τις πρώτες του μέρες στο σχολείο.
Πόσο δυσκολεύτηκε όταν έφαγε ξύλο από τη μαμά του ή τον μπαμπά του. Πόσο άσχημα ένιωσε όταν τον πρόσβαλαν. Όταν τον τρόμαζαν με έναν «μπαμπούλα».
Πόσο δυσκολευόταν να μάθει απ’ έξω την προπαίδεια. Πόσο φοβήθηκε στις εξετάσεις του στο σχολείο. Πόσο άβολα ένιωσε όταν ο δάσκαλος τον σήκωσε στον πίνακα και δεν είχε διαβάσει. Όταν είπε το πρώτο του ψέμα και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του από τον φόβο που ένιωσε.
Πώς ένιωσε την πρώτη φορά που ερωτεύτηκε.
Πόσο άσχημα ένιωσε όταν του είπαν ψέματα.
Πόσο άσχημα ένιωσε όταν προδόθηκε.
Πόσο άσχημα ένιωσε όταν για πρώτη φορά δεν είχε να πληρώσει κάτι και πόση ντροπή ένιωσε.
Όταν…
Όταν…
Όταν…
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει στιγμές που πόνεσε, που φοβήθηκε, που τρόμαξε, και που ένιωσε «σκουπίδι».

Όταν αυτά που ένιωσες, που σκέφτηκες και πόσο πόνεσες τα θυμάσαι. Ξέρεις. Έχεις άποψη. Οπότε καλό είναι να τα θυμάσαι όταν πας να τα κάνεις εσύ στους άλλους. Μη τα συνεχίζεις όσο μπορείς. Προσπάθησε να μη λες ατάκες που εσένα σε έκαναν να νιώσεις άβολα είτε σαν παιδί, είτε σαν έφηβο, είτε σαν ενήλικα. Για να την στρώσουμε κάποτε την ιστορία και να μη βγουν άλλα παιδιά με τόσο βαρύ υποσυνείδητο γεμάτο πόνους- φόβους και ότι άλλο επώδυνο.

Email απο την Gas ,δέκα μέρες μείνανε όποιος προλάβει πια...

Εμφάνιση Screenshot_2014-05-22-19-14-37-1.png
..Αν και προσωπική εκτίμηση είναι ότι η εταιρία θα ανακοινώσει και νέους τρόπους να κερδίζουμε μετοχές ακόμα και μετά την προ περίοδο εγγραφών ...
Είναι όλα δωρεάν..

αν τηρήσουν όλα όσα έχουν υποσχεθεί μπορείς και εσυ τώρα να κερδίσεις ένα + στο μηνιαίο σου εισόδημα ΔΩΡΕΑΝ και ΕΥΚΟΛΑ με το να κάνεις ότι έκανες μέχρι χτες !

Είχα ξαναμιλήσει πρίν λίγο καιρό γι αυτό το Νέο Κοινωνικό Δίκτυο που ξεκινάει 31 Μαιου..

Ξέρεις ποιός είμ εγώ?



Μην πιστεύεις τα μάτια σου, αλλά βάλε και το μυαλό σου να δουλέψει. Ποτέ ή σπάνια αυτό που βλέπεις είναι αυτό που … είναι. Μια δύτερη ματιά, από ένα άλλο σημείο προσοχής σου δίνει πάντα μια άλλη εκδοχή για το ίδιο θέμα. Γι αυτό και η Διάκριση ας γίνει ο καλύτερος σύμβουλος σου. Η ερώτηση σου ας είναι “τι δεν διακρίνω;” και όχι “τι κάνω τώρα;” Διάβασε ένα αστείο ανέκδοτο και κράτησε το στον νου σου για να θυμάσαι πως κάθε φορά που βλέπεις κάτι φανερό, αυτό δεν σημαίνει πως είναι και ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ!
Ο Ιωάννης Μελισσανίδης οδηγεί νύχτα το αυτοκίνητο του μετά από ξέφρενο ξενύχτι. Ένας τροχονόμος τον σταματάει για αλκοτέστ. Πλησιάζει τον Μελισσανίδη και του λέει:
- Παρακαλώ φυσήξτε στο στόμιο.
- Καλά δε με αναγνωρίζεις;

- Όχι κύριε, παρακαλώ φυσήξτε να τελειώνουμε
Τότε ο Μελισσανίδης κατεβαίνει από το αυτοκίνητο παίρνει πέντε μέτρα φόρα, τρέχει, κάνει μια τούμπα στον αέρα και προσγειώνεται .
- Τώρα με αναγνώρισες;
- Όχι κύριε. Θα φυσήξετε επιτέλους;
- Για πρόσεξε με πάλι.
Παίρνει δέκα μέτρα φόρα, τρέχει, κάνει τροχό, μια τριπλή τούμπα στον αέρα και μια τέλεια προσγείωση μπροστά στον τροχονόμο. Εν τω μεταξύ, ο άλλος τροχονόμος έχει σταματήσει αλλά τρία αυτοκίνητα για αλκοτέστ. Ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου λέει στο συνοδηγό του:
- Πω πω πολύ το δυσκολέψανε το αλκοτέστ. Δεν το περνάμε με τίποτα !
Το “ξέρεις ποιος είμαι ‘γω” είναι αυτό που δημιουργεί τα προβλήματα σου, αν το Διακρίνεις και το βάλεις στην άκρη, θα λύθούν ακαριαία τα περισσότερα απ αυτά.....

Τέλος και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα με το πολυνομοσχέδιο


Η Ελληνική πρωτοτυπία πλέον καταργήθηκε με το Πολυνομοσχέδιο .
Τέλος λοιπόν και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα ! Κάθε περιπτερουχος που βγαίνει στην σύνταξη θα κλείνει και την επιχείρηση.

Σε ανεργία υποχρεώνει η κυβέρνηση δώδεκα χιλιάδες περιπτεριούχους μαζί με τις οικογένειές τους, αφού με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, τα περίπτερα καταργούνται!!!
Σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε το υπουργείο ανάπτυξης για τις διατάξεις των περιπτέρων που αφορούν τις μισθώσεις, η οποία είναι πλέον νόμος (μέσω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου), η άδεια δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί μετά τον θάνατό του κατόχου, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να κλείνει οριστικά!
Όπως γίνεται κατανοητό, τα πάντα γίνονται προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων και των Super Markets, με αντάλλαγμα το αίμα, την ανέχεια και τη δυστυχία των Ελλήνων....

Μήν είστε Ξινές,μην είστε φλώροι...



Απο λογαριασμό Instagram....

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - "ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ..."


Αααααχ αυτό το Ηράκλειο.....Μ αρέσει που υπερηφανευόμαστε κιόλας.....Εντάξει δεν μπορούσα αυτό το βίντεο που βρήκα να μην το δείξω....καθημερινά είμαστε μάρτυρες και πρωταγωνιστές αυτού του έργου....μα δείτε το!!!

Δείτε τον καλύτερο πανηγυρισμό γκόλ που έχετε δεί!!!

Όταν το ποδόσφαιρο γίνεται... μπόουλινγκ
Ο καλύτερος πανηγυρισμός γκόλ που έχω δεί τα τελευταία χρόνια!!! Αυτο θα πεί ομαδικό πνεύμα!!!
Δείτε το ΕΔΩ

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
Ξέρατε οτι στη Β.Κορέα,ΔΕΝ έχουν 2014 αλλά 103, καθώς στη χώρα αυτή η χρονολογία μετρά από τη γέννηση του Kim-Il-sung και όχι του Ιησού?

Κάνει τον "Κινέζο"?



Ιδιαίτερα σκληρή ήρθε η απάντηση του Συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" ως απάντηση στην Ανακοίνωση που έβγαλε χθές ο συνδυασμός Κρήτη Μπορούμε του κ Σεραφείμ Τσόκα και παρακαλούσε-προκαλούσε σε δημόσιο διάλογο τον απερχόμενο περιφερειαρχη....(που τελικά σα να έκανε το "παγώνι")

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται

"Ο συνδυασμός μας, λίγες ώρες μετά από το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής έκανε την πρόταση για τη διεξαγωγή ενός Παγκρήτιου διακαναλικού DEBATE. Αποκλειστικός σκοπός της πρότασης μας αυτής ήταν η καλύτερη δυνατή ενημέρωση των Κρητικών και όχι οι στείρες αντιπαραθέσεις για τη δημιουργία εντυπώσεων που εδώ και μέρες επιδιώκει ο κ Σεραφείμ Τσόκας.
Εμείς προτείναμε εκτός από τους εκπροσώπους των 4 τηλεοπτικών καναλιών να υπάρχει και ένας δημοσιογράφος από κάθε περιφερειακή ενότητα ώστε να εκπροσωπηθεί ολόκληρη η Κρήτη στο πνεύμα του συγκρητισμού που παγίως υπηρετούμε και στοχεύοντας την ανάδειξη προβλημάτων και για τις 4 περιφερειακές ενότητες.
 Οι εκπρόσωποι του κ Τσόκα στη συνάντηση που έγινε, με δική τους υπαιτιότητα αργά το βράδυ της Τετάρτης δύο μέρες μετά την πρόσκληση που στείλαμε, διαφώνησαν με τον αριθμό των δημοσιογράφων ζητώντας να είναι μόνο οι δημοσιογράφοι των 4 καναλιών και όχι και από τις 4 περιφερειακές ενότητες.
Ζητούσαν επίσης να δίνεται η δυνατότητα σε κάθε υποψήφιο να σχολιάζει την απάντηση του συνυποψήφιου του, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να γίνει μία συζήτηση άγονων αντιπαραθέσεων και εντυπώσεων και όχι ουσιαστικής ενημέρωσης των πολιτών. Πιστοί στην αυτοδιοικητική μας προσέγγιση και αντιλαμβανόμενοι τα πραγματικά προβλήματα και τις αγωνίες των Κρητικών, εμείς επιμένουμε να προτάσσουμε την ενημέρωση του πολίτη και όχι τον καβγά των υποψηφίων.
Εμείς ούτε μπήκαμε, ούτε μπαίνουμε, στη χωρίς αντίκρισμα λογική των εντυπώσεων και των υποσχέσεων του κ Τσόκα . Εμείς στοχεύοντας την ουσιαστική ενημέρωση των Κρητικών, δεν  κρυφτήκαμε και έγκαιρα καταθέσαμε την πρόταση μας για τη διεξαγωγή του DEBATE.
Ας αφήσει λοιπόν ο κ Τσόκας τα επικοινωνιακά παιχνίδια που μόνο σκοπό έχουν να παραπλανήσουν τους πολίτες όπως επιχειρεί τις τελευταίες μέρες με τα διαφημιστικά του μηνύματα.
Ας σταματήσει ο κ Τσόκας να προσβάλει τη νοημοσύνη του Κρητικού λαού ο οποίος θα είναι εκείνος που θα του πει "καληνύχτα" το βράδυ της Κυριακής".

Και η ανταπάντηση Τσόκα 
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, με αφορμή την προσπάθεια της πλευράς Αρναουτάκη, να εξηγήσει γιατί φυγομαχεί, γιατί αποφεύγει το διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Περιφέρειας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την περασμένη Κυριακή, έξι στους δέκα πολίτες της Κρήτης, καταψήφισαν την απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας.
Μʼ αυτούς τους Συμπολίτες μας έχουμε πολύ περισσότερα κοινά σημεία και προβληματισμούς, για το αύριο της Κρήτης, απ΄ ότι ο απερχόμενος Περιφερειάρχης.
Μαζί τους θα ανατρέψουμε το πολιτικό κατεστημένο, που στερεί από την Κρήτη τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τα τεράστια πλεονεκτήματά της!
Θέλουμε και μπορούμε να συνθέσουμε τις δυνάμεις της Περιφέρειας. Για μια πορεία που θα αφήσει πίσω την εποχή των μειωμένων προσδοκιών, το φθαρμένο, το αναποτελεσματικό, το μέτριο.
Ακόμη και τούτη την ώρα, προκαλούμε, προσκαλούμε τον κ. Αρναουτάκη, τώρα, σήμερα, αύριο, σε απ ευθείας διάλογο, χωρίς προαπαιτούμενα. Ας πάψει επιτέλους να κρύβεται! Έχει υποχρέωση να σεβαστεί τους πολίτες που θέλουν να κρίνουν έργο και πρόγραμμα, θέσεις και προοπτική»".

Αλλη μια κωλοτούμπα?

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι δεν αλλάζει κάτι μέχρι την Κυριακή μια κίνηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη βάζει...βόμβα στο σκηνικό των δημοτικών εκλογών του Ηρακλείου! Ο Ηρακλειώτης βουλευτής βρέθηκε στο γραφείο του κ.Κουράκη και συζήτησαν ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών .
Δεν ξεχνάμε ότι οι πρώην συνεργάτες (ήταν στο δήμο αντιδήμαρχος ο κ.Μιχελογιαννάκης ) πέρασαν μια πολύ μεγάλη κρίση στις σχέσεις τους γι αυτό και η συνάντηση αυτή έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία!
Από το γραφείο του κ.Μιχελογιαννάκη εκδόθηκε ανακοίνωση (και από το γραφείο του δημάρχου δόθηκαν οι φωτογραφίες) που αναφέρει τα εξής:
"Τις προγραμματισμένες επισκέψεις του σε δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες, εν όψει της καθόδου του προέδρου Αλέξη Τσίπρα και των  ευρωεκλογών, πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
Ο βουλευτής κάλεσε τους υπαλλήλους και τους παρευρισκόμενους πολίτες να δώσουν βροντερό παρών στην αυριανή συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα, να μην απέχουν των ευρωεκλογών και να μαυρίσουν τις πολιτικές του μη δημοκρατικού-συνταγματικού τόξου.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο κτίριο της Λότζια είχε σύντομη συνάντηση με τον  δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη όπου συζήτησαν για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Ηρακλείου και τις ευρωεκλογές. 
Ερωτηθείς από τον δήμαρχο για την εν γένει πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρου, πανελλαδικά, ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης του απάντησε παραθέτοντας του τόσο τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκαθαρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δώσει επίσημες στηρίξεις κατά τον δεύτερο γύρο και σε καμία περίπτωση δεν θα στηρίξει παρατάξεις που ευλόγησε ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και την απόφαση της παράταξης των Ενεργών Πολιτών, που προτρέπει σε ψήφο κατά συνείδηση.    
Τέλος στην ερώτηση του Γιάννη Κουράκη, τι εννοούσε με το «δηλητηριασμένο» και το «αδοκίμαστο». Ο βουλευτής του απάντησε ότι, «δηλητηριασμένα» είναι τα ένοχα μνημονιακά κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και το «αδοκίμαστο» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Άραγε,ο καρδιολόγος ετοιμάζει μια ακόμη?για να δούμε...

Έτσι τηγανίζουν αυγά!!!



ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!

Ασε μας κυρ Σταύρο!!!

Ψέμα χαρακτήρισε τα όσα λένε διάφοροι πως κρύβεται ο Περιφερειάρχης, μιλώντας στον SUPER FM 89.6 ο στα Χανιά κ. Σταύρος Αρναουτάκης.
Ο κ. Αρναουτάκης είπε πως βρίσκεται δίπλα στον κόσμο από το ένα άκρο της Κρήτης μέχρι το άλλο και σημείωσε πως ο συνδυασμός περιμένει απάντηση επί των προτάσεων του για τις διάφορες τηλεμαχίες.
Σημείωσε πως η εκλογική μάχη της Κυριακής είναι δύσκολη και κάλεσε τους Κρητικούς να εμπιστευτούν ένα... Κρητικό περιφερειάρχη!!!
Εδώ θα θελα να θυμηθούμε το κριτήριο του "ντόπιου" οταν οοοοολοι αυτοί που το επικαλούνται κάνουν ουρές στα LIDL και όλα αυτά τα ξενόφερτα πολυκαταστήματα,κάνοντας οι Περιφέρειες "τεμενάδες" όποτε πούν οτι θ ανοίξουν ενα καινούριο τέτοιο κατάστημα,παρέχοντας τους καθε "χαρη" που περνάει απο το χέρι τους,ενω την ίδια στιγμή ξεζουμίζουν τον 'Κρητικό επιχειρηματία" που με αυτή την δήλωση του κ.Αρναουτάκη ενδεχόμενα θα ζητήσει και την ψήφο του την Κυριακή...
Ασε μας κυρ Σταύρο...

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!...


Ζαλιστήκαμε από τις μεγάλες ταχύτητες!... Άρχισε να μας πιάνει ναυτία!... Δεν μας σταματούν ούτε οι μεγάλες στροφές, ούτε οι γεμάτες λακκούβες λεωφόροι, ούτε οι τοίχοι πού ορθώνονται μπροστά μας!..

Όλoι οι άνθρωποι, όλη η....
κοινωνία είναι συμμέτοχος στο μεγάλο «αναπτυξιακό» πανηγύρι !
Μερικές χιλιάδες συμπολίτες μας,  μη αντέχοντας τόση ευτυχία να εφορμά εναντίον τους, πηδούν στο κενό από  μπαλκόνια και από γέφυρες ! Άλλοι βάζουν θηλιές στον λαιμό τους! Πολλοί νέοι παίρνουν τα μάτια τους και προτιμούν να μεταβληθούν σε παρίες ξένων κοινωνιών! Όλοι γενικά κλειδαμπαρώνονται στις κατοικίες τους από τον φόβο μην μπεί αυτή και ενοχλήσει την οικογενειακή τους γαλήνη !

Τά ΜΜΕ δεν προβάλλουν αυτές τις μοναδικού κάλους σκηνές των ανθρώπων πού έμπλεοι από αναπτυξιακή ευτυχία πηδούν στο κενό από τα ύψη καί πού μοναδικό της πρότυπο είναι η χώρα του Κίμ Γιόνγκ – Ουν  στην Β. Κορέα, από φόβο μην γίνει κάτι και χαλάσει το σχέδιο !..
Έτσι κι εκεί . Οί άνθρωποι χαμογελούν και χαίρονται ομοιόμορφα έμπλεοι ευτυχίας από την μεγάλη ανάπτυξι!... Είναι θαυμάσιο να τους βλέπεις όταν χαμογελούν ή όταν κλαίνε μπροστά στην απώλεια του εκάστοτε αναπτυξιακού τους ηγέτη ! Δεν ξεφεύγει η έκφρασις των χειλέων ούτε χιλιοστό από την ομοιομορφία … ‘Όπως ακριβώς οι κινήσεις των ευζώνων μας μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη...

Ανάπτυξη ρέεε, να φάνε και οι κότες !
Γι΄ αυτό, δεν θέλω άλλη ανάπτυξι  !!!!
Δεν αντέχω τόση ευτυχία ! Έχω μπλοκαριστεί ! Έχω πάθει ίλιγγο από τις αναπτυξιακές ταχύτητες !
Γι΄αυτό, θα σας στείλω μήνυμα να κατεβείτε  από το τιμόνι αυτή την Κυριακή …
Μετά από τόσο σκληρές προσπάθειες που κάνατε για μας, επάξια σας ανήκει  μία ιδιαίτερα τιμητική θέσις στον Κορυδαλλό …

Κι εσείς, όσοι βαρεμένοι από την ανάπτυξη ψηφοφόροι, πλουτίσατε την συνειδηση σας, τις ατομικές σας υποθέσεις και τις οικογενειακές σας παρακαταθήκες, στηρίζοντας αυτούς πού ώθησαν στο κενό τις χιλιάδες συμπολίτες μας…

Το αίμα τους, είναι ο μέγιστος πλούτος, το τελικό κέρδος που θα κληρονομήσετε στα παιδιά σας !
Η Θεία Νέμεσις θα σάς εξαργυρώσει  ό,τι ακριβώς έχετε επενδύσει … Μην βιάζεστε… Δεν ξεχνά ποτέ…

Παναγιώτης Δερματάς




Τι θα γίνει?θα γ^&%&^%$με?

Αυτή η ιστορία με τις κάμερες στον ΒΟΑΚ μου θυμίζει πολύ το γνωστό ανέκδοτο με τον κύριο που πηγαίνει στο μπουρδέλο.
- Γεια σας μια θα ήθελα μια γυναίκα να… καταλαβαίνετε ε;
- Γεια σας κύριε. Την θέλετε ψηλή ή κοντή;
- Ψηλή!
- Ωραία θα πάτε στον πρώτο όροφο τρίτη πόρτα δεξιά.
Ανεβαίνει ο κακομοίρης βρίσκει την πόρτα και μπαίνει:
- Γεια σας για την ψηλή ήρθα!
- Ωραία την θέλετε ξανθιά ή καστανή;
… Και το ανέκδοτο συνεχίζεται με τον κύριο να φτάνει στον 8ο όροφο όλο νεύρα και να λέει στον υπάλληλο
- Ρε φίλε θα γ….. ή όχι;
- Αααααααα κύριε μπορεί πουτ^&%&^……. να μην έχουμε αλλά από εξυπηρέτηση σκίζουμε.
Κάπως έτσι είναι και ο ΒΟΑΚ…
Ο δρόμος είναι χάλια και νεκροταφείο ανθρώπινων ψυχών αλλά έχουμε ΠΛΕΟΝ κάμερες!
Ας σηκωθούμε να πανηγυρίσουμε αδέρφια! Έχουμε κάμερες! Σωθήκαμε! Όχι πλέον νεκροί στους δρόμους… θα έχουμε τις κάμερες και θα μας σώζουν από πάσαν μαλ…. που θα κάνουμε.
Το πόσο γελοίο κράτος έχουμε και το πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί που μας κυβερνάνε φαίνεται από αυτή την απόφαση… Αντί να δώσεις λεφτά για να δημιουργήσεις δρόμους ή να βελτιώσεις τους υπάρχοντες, βάζεις κάμερες (που θα ξέρουν ΟΛΟΙ που θα είναι βέβαια και θα συμπεριφέρονται ανάλογα) για να μαζέψεις λεφτά…
Σε κάτι δρόμους βέβαια που σε κάποια σημεία τα όρια ταχύτητας είναι γελοία. Δε θα ξεχάσω πριν 3-4 χρόνια που επέστρεφα από Άγιο Νικόλαο και στο γνωστό σημείο στα όρια των νομών με έγραψαν για 71 χλμ/ώρα! Κατηφορικός δρόμος, να πατάω φρένο και να μην μπορώ να κατέβω από τα 70! Όριο ταχύτητας… 50!
Με την ίδια λογική το κράτος θα πρέπει να καταργήσει όλα τα κέντρα πρόληψης (στο χώρο της υγείας κυρίως) και να δημιουργήσει εισπρακτικούς μηχανισμούς…
Τελικά αυτός που έβγαλε το ανέκδοτο ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του ή… ήταν πολιτικός!
Γιώργος candianews.gr