Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ζαχαρίας Γ. Κεφαλογιάννης- Fair play ο "Μαχητης"


Θέλω να συγχαρώ τον κ. Αρναουτάκη για τη σημερινή του επιτυχία. Με γνώμονα το καλό του τόπου, Θα βρισκόμαστε δίπλα του, σε κάθε προσπάθεια που θα κινείται σε σωστή κατεύθυνση. Ευχαριστώ όλους αυτούς που μας ψήφισαν και μας στήριξαν, τους εθελοντές, τους υποστηρικτές μας απο κάθε γωνιά της Κρήτης, για τον κοινό αγώνα που δώσαμε. Ο συνδυασμός ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ήρθε για να μείνει και θα παλέψει με κάθε τρόπο για να γίνει το σύνθημα "Κανένας Κρητικός μόνος του" πράξη. Δηλώνουμε "Παρών" στο αύριο της Κρήτης.


Ο Σταύρος Αρναουτάκης επανεκλέγεται περιφερειάρχης Κρήτης

Ο Σταύρος Αρναουτάκης επανεκλέγεται περιφερειάρχης Κρήτης

Συγχαρητήρια από τον συνυποψήφιό του, Σεραφείμ Τσόκα

Ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος, με καταμετρημένο το 25% των εκλογικών τμημάτων, συγκεντρώνει ποσοστό 64,4%, επανεκλέγεται περιφερειάρχης Κρήτης, έναντι 35,6% που συγκεντρώνει ο κ. Σεραφείμ Τσόκας.

Ο κ. Τσόκας, επικεφαλής του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» συνεχάρη τον κ. Αρναουτάκη και δήλωσε: 

«Θέλω να συγχαρώ τον κ. Αρναουτάκη για το αποτέλεσμα και να του ευχηθώ μία δημιουργική πενταετία. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Κρήτης, που στάθηκαν δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Πάνω από όλα, όμως, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω όλες και όλους αυτούς που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο και στάθηκαν, πραγματικά, παλικάρια σε όλον αυτόν τον προεκλογικό αγώνα».

«Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι αυτή η προσπάθεια έχει και παρόν έχει και μέλλον και ο συνδυασμός "Κρήτη Μπορούμε" θα αποτελέσει το φυτώριο για τα στελέχη, τα οποία θα στελεχώσουν τα πολιτικό αύριο της Κρήτης. Με αυτήν την υπόσχεση και με την υπόσχεση ότι είμαι εδώ, θα είμαι εδώ και θα είμαι επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, σε μία δημιουργική αντιπολίτευση, όπου θα επικροτούμε τα θετικά, αλλά θα βρισκόμαστε απέναντι στα αρνητικά. Σας δίνω ραντεβού, λοιπόν, στο ξεκίνημα από τον Σεπτέμβρη για το καλό της Κρήτης. Πάνω από όλα μάς ενώνει αυτό το συμφέρον της Κρήτης» πρόσθεσε

Η "αυτοκρατορία" κατέρρευσε?



Μετά απο 12 χρόνια....ο Γιάννης Κουράκης ΔΕΝ θα είναι πλέον Δήμαρχος Ηρακλείου απ οτι φαίνεται αφού στο 22% των εκλογικών τμημάτων ο Βασίλης Λαμπρινός λαμβάνει 55% έναντι 45 % του Γιάννη Κουράκη....Καλως όρισες Δήμαρχε...

ΕΚλογές το Σεπτέμβριο...ΤΟ ΠΑ ΠΡΩΤΟΣ!!!


Με τα πρώτα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών,τα Μέντιουμ του Πέστα Χρυσόστομε σας πληροφορούν....εκλογές το Σεπτέμβριο!!!!

@@@@

Exit poll: ΣΥΡΙΖΑ 26-30% ΝΔ 23-27% | Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές

exit p
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα αποτελέσματα των exit poll που διεξήχθησαν σήμερα σε αρκετά εκλογικά τμήματα της χώρας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των exit poll:
ΣΥΡΙΖΑ 26-30 %
ΝΔ 23-27%
Χρυσή Αυγή 8-10%
Ποτάμι 5-7%
Ελιά 7-9%
ΚΚΕ 5-7 %
Ανεξάρτητοι Ελληνες 3,5%
ΔΗΜΑΡ 1,5-2,5%

Η ζωή μετά το γάμο...

Πώς είναι οι άντρες και πως οι γυναίκες πρίν και μετά το γάμο....

Αυτά κάνει η ελλιπής οργάνωση...

Αυτός το χαβά του!!!

1
Τι και αν λένε οτι απαγορεύονται τα διαφημιστικά μηνύματα φυλλάδια κτλ...ο Δήμαρχος Ηρακλείου το χαβά του....στέλνει ακόμα και ΄σήμερα μυνήματα....ξέρουμε ξέρουμε...θα έχουν φύγει απο παλιά και απλά καθυστέρησε ο Σέρβερ.....αχ αυτή η τεχνολογία...αχ...

Εφορευτικές επιτροπές>>Τους πήραν με το ζόρι!!

Οι
Χωρίς ανθρώπους, εφορευτικές και βοήθεια είχαν μείνει πολλοί δικαστικοί αντιπρόσωποι σε εκλογικά τμήματα στην Κρήτη! Ενώ οι κάλπες στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τριπλές (έχουμε κάλπες στις ευρωεκλογές, σε 11 δήμους και σε Περιφέρεια Κρήτης) με το βάρος όλης της δουλειάς να είχε πέσει στις πλάτες των δικαστικών αντιπροσώπων που είχαν... μείνει μόνοι τους!
Έτσι ειδοποιήθηκαν τα Πρωτοδικεία που αναζήτησαν από τις λίστες ποιοι δεν πήγαν και με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και περιπολικών ανέλαβαν να τους βρουν πόρτα πόρτα! Μάλιστα για αρκετή ώρα το πρωί μονάδες της Αστυνομίας πήγαν σε διάφορα σπίτια του Ηρακλείου και χτυπούσαν τα κουδούνια για να εντοπίσουν τους...ξεχασιάρηδες και να τους προλάβουν πριν φύγουν για...μπάνιο στη θάλασσα!

Φέρνουν Γκατούζο στον ΟΦΗ??

Στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ βρίσκεται σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Τζενάρο Γκατούζο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pianetamilan.it, ο παλαίμαχος άσος της Μίλαν που ακολουθεί πλέον καριέρα προπονητή συζητάει με την διοίκηση του ΟΦΗ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα χρονιά!

πηγη infootball

Tρόπους προκειμένου να αποτρέψει τους ηλικιωμένους απ'το να πάνε να ψηφίσουν αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Συναγερμός» έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα μηνύματα που φτάνουν στην Κουμουνδούρου από τις δημοσκοπήσεις έχουν δείξει πως κομβικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα των εκλογών θα διαδραματίσει το ποστοστό της συμμετοχής των ηλικιωμένων ψηφορόρων.

Συγκεκριμένα, στις δημοσκοπήσεις για τη πρόθεση ψήφου στις επερχόμενες ευρωεκλογές, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται στο 22-23% με τη συμμετοχή πολιτών άνω των 75 ετών και στο 30-32% δίχως τη συμμετοχή τους. Αιτία αυτού του φαινομένου αποτελεί το γεγονός πως η συντριπιτική πλειοψηφία των ηλικιωμένων ψηφοφόρων εξακολουθεί να μοιράζει τη ψήφο του στο δίπολο Νέα Δημοκρατία - ΠΑ.ΣΟ.Κ, κυρίως λόγω του γεγονότος πως στα ψηφοδέλτια τους εντοπίζει γνώριμα ονόματα και επειδή περιμένει ακόμη κάποιες εξυπηρετήσεις από τους βουλευτές των κομμάτων αυτών.

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται απανωτές συσκέψεις με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, στις οποίες αναζητούνται λύσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Η αρχική πρόταση προς το Υπουργείο Εσωτερικών ώστε όλα τα εκλογικά κέντρα να τοποθετηθούν στους πάνω ορόφους κτιρίων δίχως ανελκυστήρες και ράμπες απορρίφθηκε άμεσα ωστόσο τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέδειξαν πως δεν στερούνται ευρηματικότητας, καταλήγοντας σε μια σειρά άλλων λύσεων.
Έτσι, σε όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσουν το «παρών» ως καλεσμένοι σε τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι και την ημέρα των ευρωεκλογών δόθηκε οδηγία να μην γίνεται καμια αναφορά στις ευρωεκλογές παρά μόνο στις δημοτικές εκλογές, ώστε οι ηλικιωμένοι ψηφοφόροι να μπερδευτούν και να ψηφίσουν μόνο για την τοπική αυτοδιοίκηση. Παράλληλα, αν χρειαστεί να αναφερθούν σε κάποια εκπομπή στις ευρωεκλογές, θα πρέπει να το κάνουν με χαμηλότερη ένταση στη φωνή ώστε να μην είναι εύκολο να ακουστούν από ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Την ίδια στιγμή, σε φίλα προσκείμενα προς την αριστερά μέσα, θα διαρρεύσουν πληροφορίες για έκτακτες συντάξεις που θα μοιράζονται καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας στις 25 του Μάη ενώ στις μετεωρολογικές προβλέψεις της ημέρας θα γίνεται λόγος για «ακραία ζέστη, ικανή να εξοντώσει σε δευτερόλεπτα όποιον αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του», καλώντας τους να μείνουν στα σπίτια τους.

Στην Κουμουνδούρου ωστόσο θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα κι έτσι θα λάβουν μέτρα και για την περίπτωση που ηλικιωμένοι άνθρωποι θα κατορθώσουν τελικά να βρεθούν στα εκλογικά τους κέντρα. Συγκεκριμένα, τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι γραμμένα με γραμματοσειρά τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτή των υπολοίπων ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα μιας και θα είναι τα ευκολότερο να διαβαστούν. Παράλληλα, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε ανεπίσημα τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την πολύτιμη βοήθειά του, καθώς με την αλλαγή της ονομασίας και του εμβλήματος του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις ευρωεκλογές αναμένεται να προκαλέσει μπέρδεμα σε ένα μεγάλο ποσοστό ηλικιωμένων ψηφοφόρων του😂😂😂😂😂😂

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ποιό το πιο εκνευριστικό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου!!!

Ποιο είναι το πιο εκνευριστικό ή ενοχλητικό στοιχείο στο χαρακτήρα κάθε ζωδίου;

Οι απαντήσεις 1000 ατόμων όταν τους έγινε η συγκεκριμένη ερώτηση
Ιδού οι απαντήσεις που δόθηκαν στο ερώτημα που τέθηκε διαδικτυακά για το ποιο είναι το πιο εκνευριστικό ή ενοχλητικό στοιχείο σε κάθε ζώδιο.

Εσύ συμφωνείς με την άποψή τους;

ΚΡΙΟΣ
Ο εγωισμός του. Πολλές φορές τον κάνει υποκειμενικό και δεν παραδέχεται ότι κάνει λάθος.

ΤΑΥΡΟΣ
Όταν ερωτεύεται ένας Ταύρος δεν δίνει δεκάρα για τους συγγενείς και πολύ περισσότερο για τους φίλους του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μιλάει πολύ και αποφεύγει να δείξει τα συναισθήματά του. Προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα συναισθήματά του, γιατί έχουν ως συνέπεια την έλλειψη αντικειμενισμού. Το ότι συνεχώς παραπονιέται και γκρινιάζει, αν δεν γίνεται το δικό του.

ΛΕΩΝ
Είναι μεγάλη η καρδιά του Λέοντα, μόνο όταν εσύ και όλοι οι υπόλοιποι γύρω του ασχολούνται αποκλειστικά μαζί του. Αν όχι, παρεξηγείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κριτική που ασκεί, η οποία τις περισσότερες φορές ισχυρίζεται πως γίνεται για το καλό σου κι ότι προσπαθεί να σε βοηθήσει.

ΖΥΓΟΣ
Η αναποφασιστικότητά του και ότι κατακρίνει κάποιον αν είναι ατημέλητος, γιατί αυτός είναι άψογος 24 ώρες το 24ωρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ότι προσπαθεί να επιβληθεί, είναι μυστικοπαθής και σκευωρός. Καλό θα ήταν που και που να δίνει το δικαίωμα της αμφιβολίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές φορές γίνεται υπερόπτης και καταντά πολύ εκνευριστικός, όταν πετάγεται και διακόπτει στην κουβέντα, επειδή έχει άποψη για τα πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συχνά, θέλει να τον φοβούνται κι όχι να τον σέβονται, είναι ψυχρός και δύσκολος στην προσέγγισή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι πολύ εγωιστής και συχνά εξαφανίζεται από τη ζωή σου. Δεν θέλει να έχει στενές επαφές με κανέναν.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι τα «αθώα θύματα» σε έναν σκληρό και αδυσώπητο κόσμο. Πλασάρονται για αδύναμοι και πάντα γίνεται το δικό τους...

Σοκ με έρευνα που αποδεικνύει πως 8 στους 10 Έλληνες δεν αφαιρούν τις κάλτσες τους κατά την ερωτική πράξη

Ιδιαιτερο ενδιαφερον το αρθρο περιοδικού Cosmopolitan σχετικά με τις σεξουαλικές συνήθειες των Ελλήνων και ειδικότερα τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις κατά τη διάρκεια των πιο «ιδιαίτερων» στιγμών τους. Συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλεί η συνήθεια πολλών εκ των ερωτηθέντων να μην αφαιρούν τις κάλτσες τους προτού ξεκινήσει η σεξουαλική πράξη,  με το ποσοστό των ανδρών που υιοθετεί την παραπάνω συμπεριφορά να φτάνει μέχρι και το 80%.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι ερωτηθέντες δείχνουν να θεωρούν τις κάλτσες ως ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, κυρίως λόγω της δυνατότητάς τους να προστατεύσουν τα πόδια των εραστών από το κρύο, επιτρέποντας τους έτσι να συγκεντρωθούν στη δραστηριότητά τους δίχως το φόβο κάποιου ατυχήματος. Επιπρόσθετα,  μετά την ολοκλήρωση της πράξης, οι κάλτσες προσφέρουν και ένα ζεστό καταφύγιο για τα πόδια της συντρόφου τους, καθώς και ένα εφεδρικό μέσο καθαριότητας, σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αρκετά χαρτομάντηλα στο χώρο.

Την ίδια στιγμή, πολλοί από τους συμπατριώτες μας , οι οποίοι μάλιστα τόνισαν πως έχουν πάντοτε εξαιρετικές σεξουαλικές επιδόσεις, θεωρούν πως οι γυναίκες αρέσκονται να βλέπουν τους άνδρες με κάλτσες όπως αντίστοιχα οι άνδρες έχουν φετίχ με τα καλσόν και τις ψηλές κάλτσες στις γυναίκες. Δεν λείπουν βέβαια και οι πιο τολμηροί και αθλητικοί τύποι, που υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη ένδυση αυξάνει τις τριβές σε οποιαδήποτε επιφάνεια δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν με επιτυχία ακόμα και τους δυσκολότερους ελιγμούς που απαιτεί η φαντασία τους. Παράλληλα, σε ότι αφορά τους άνδρες που ανήκουν στο υπόλοιπο 20%, αρκετοί δήλωσαν πως συνηθίζουν να αφαιρούν μόνο μέρος της μιας κάλτσας τους, αφήνοντας την να κρέμεται προκειμένουν να δείχνουν όπως οι ίδιοι δήλωσαν «επιμελώς παρορμητικοί». Έτσι, όπως υποστηρίζουν, η σύντροφός τους με την πράξη αυτή αντιλαμβάνεται ότι η επιθυμία τους είναι τόσο ισχυρή που δεν προλαβαίνουν να κάνουν τα, για εκείνες, απαραίτητα, γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα την διάθεση και των ιδίων.

Θορυβημένες από τα αποτελέσματα της έρευνας του έγκριτου περιοδικού, διάσημες εταιρείες εσωρούχων προτίθενται να προσθέσουν στις συλλογές τους κάλτσες ειδικά σχεδιασμένες στα πρότυπα των Ελλήνων με πρώτη την Venus Victoria η οποία παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις. Όπως αποκάλύπτει στέλεχος της εν λόγω εταιρείας, οι σχεδιαστές της ήδη κινούνται προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ανδρικών καλτσών σε διάφορα στυλ όπως δικτυωτές, διάφανες και δαντελωτές ενώ ειδικά για την ελληνική αγορά, θα σχεδιαστούν ταλαιπωρημένες κάλτσες με σημάδια φθοράς με σκοπό την κορύφωση του «επιμελώς παρορμητικού» στυλ για άνδρες που ζουν στα όρια και προκαλούν κορυφαίες σεξουαλικές επιδόσεις μεταξύ των ζευγαριών.

Ξανά «βασίλισσα» της Ευρώπης η Ρεάλ

Δώδεκα χρόνια ήταν πολλά. Πάρα πολλά. Έστω κι αν άργησε όμως, η Ρεάλ επέστρεψε σαν πραγματική «βασίλισσα» στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Παρόλο που έμοιαζαν ξεγραμμένοι, οι «μερένχες» όχι απλά έκλεψαν την κούπα του Champions League από την Ατλέτικο, αλλά τη σήκωσαν με στιλ (4-1) στον ουρανό της Λισαβόνας!

Ο Σέρχιο Ράμος πήρε την μπουκιά απ’ το στόμα των «ροχιμπλάνκος» και λυτρώνοντας στις καθυστερήσεις την ομάδα του Αντσελότι (με γκολ-απάντηση σ’ αυτό του Γκοντίν), έστησε… πάρτι για τους συμπαίκτες του στην παράταση.

Εκεί όπου οι Μπέιλ (110’), Μαρσέλο (117’) και Ρονάλντο (120’) μετέτρεψαν τη νίκη σε θρίαμβο και τη Ρεάλ στο μοναδικό σύλλογο με… διψήφιο αριθμό απ’ τις μεγάλες κούπες!