Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Έλληνα ...“ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ”



Και συ ρε ξεφτίλα “έλληνα”,και μήν αρχίσετε να σκέφτεστε γιατί μιλάς ετσι για την Ελληνάρα... την ίδια στιγμή που δεν έχεις βρακί στον κώλο σου και πιάτο στο τραπέζι να χορτάσεις το παιδί σου, αντί να κατέβεις στο πεζοδρόμιο να βροντοφωνάξεις για την ανεργία σου, την πείνα σου, το άδικο που υφίστασαι εδώ και χρόνια, για τους χιλιάδες συνανθρώπους σου που αυτοκτονούν απεγνωσμένοι, για την Παιδεία που δεν έχουν τα παιδιά σου και ξενητεύονται για ένα κομμάτι ψωμί, για την Υγεία που σου την έκοψαν γιατί δεν έχεις να πληρώσεις το Ταμείο και πας στο ΠαΓΝΗ και σε καθίζουν σ ενα διάδρομο με 48 Πακιστανούς 25 Τσιγγάνους και λες "Δόξα το θεό", για τη φυλακή που σε απειλούν λόγω “χρεών” στο Δημόσιο, για το σπίτι σου που θα στο πάρει η Τράπεζα, για… για… για… δανείζεσαι λεφτά από την άνεργη μάνα σου για να βάλεις πέντε ευρώ βενζίνη και να κατέβεις να πανηγυρίσεις, επειδή “η Εθνική μας” κέρδισε την Ακτή Ελεφαντοστού, (από πότε αλήθεια η Ακτή Ελεφαντοστού φημιζόταν για το ποδόσφαιρό της;)....γι αυτο ρε δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σαν Χώρα...γι αυτό!

Οι Έλληνες δεύτερος πιο εργατικός λαός στην Ευρώπη!



Όπως μεταδίδει το έγκυρο EuObserver οι Ρουμάνοι και οι Ελληνες είναι πιο σκληρά εργαζόμενοι λαοί σε όλη την Ευρώπη. Η έρευνα έχει από το ερευνητικό ινστιτούτο Coe-Rexecode, με έδρα το Παρίσι, και μελέτησε τις... πραγματικές ώρες εργασίας σε όλα τα κράτη της ΕΕ, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Φτάσαμε στα 66,37 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές νοικοκυριών και επιχειρήσεων..καλά πάμε!!!



Με καταιγιστικούς ρυθμούς εξακολουθούν να αυξάνονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων προς την Εφορία. Στο τέλος Μαΐου ανήλθαν σε .................
66,37 δισ. ευρώ, φθάνοντας στο 36,5% του ΑΕΠ της χώρας καικαταρρίπτοντας ένα ακόμη ρεκόρ.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ Ιερέας διακόπτει βάφτιση γιατί το παιδί δεν θέλει να βαφτισθεί-BINTEO


Το βίντεο ανέβηκε στις 25 Ιουνίου στο YouTube και το έχουν δει ήδη πάνω από 25.000 άνθρωποι. Πρωταγωνιστής ένας ιερέας, άγνωστο σε ποιό Ναό και μια οικογένεια που βαφτίζει την μικρή Λυδία.

Κουκούτσια από βερίκοκα & αντικαρκινικές ιδιότητες!!!

Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος

Ανθρωπια!!!Βρήκε τσαντα και την περέδωσε!!

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.gr

Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια ανήκουν σε μια εργαζόμενη γυναίκα στο αεροδρομιο Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης", η οποία έδειξε πως η ανθρωπια στις μέρες μας δεν είναι... δυσεύρετη! 
Όπως αναφέρει η "Πατρίς" η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είναι εργαζόμενη στον αερολιμένα βρήκε μια τσάντα με 2000 ευρώ και 4 κινητά τελευταίας τεχνολογίας, μεσα στις τουαλέτες στις Αναχωρήσεις.
Η εργαζόμενη, με την κίνηση της αυτή προσέφερε... ανακούφιση στην ιδιοκτήτρια της τσάντας που αποδείχτηκε ξεχασιάρα και παραλίγο να το "πληρώσει" ακριβά



Νεαροί "επιχειρηματίες" στη φάκα!!!

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.gr

Δύο πιτσιρικάδες 20 και 21 ετών είχαν στην κατοχή τους σχεδόν 3 κιλά χασίς και φρόντιζαν για τη διακίνηση του στις πιάτσες του Ηρακλείου. Οι πιτσιρικάδες

Τζήμερε....Σωραίος!!!!"Μην κάψετε την ηρωίνη - Δώστε την δωρεάν στα πρεζόνια"!



Με ένα απίστευτο άρθρο για την αγορά των ναρκωτικών έρχεται και πάλι στο προσκήνιο ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος.