Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Για ποίο λόγο η τράπεζα της Ελλάδας εκτυπώνει test note σε δραχμές;


Μα τί στο διάολο συμβαίνει? Φεύγουμε από το ευρώ;

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 200 ΕΤΩΝ...(ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΑΔΟΣ»)



"Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" Στο άρθρο 2 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρονται αρμοδιότητες της: α. Χαράσει και ασκεί νομισματική πολιτική. β.
Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας. γ. ΚΑΤΕΧΕΙ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα επίσημα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ διαθέσιμα της Τράπεζας Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου. δ. Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων ε. .... στ. Εχει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ της εκδόσεως τραπεζικών γραματείων τα οποία κυκλοφορούν ως νόμιμο χρήμα σε όλη την Ελλάδα. ζ. Ενεργεί ως ταμείας και εντολοδόχος του Δημοσίου.Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΟΣ": 

Μυστικά όσων δεν αρρωσταίνουν



Συνηθίζουμε να αποδίδουμε στην τύχη το ότι μερικοί άνθρωποι φαίνεται να μην
υποφέρουν ποτέ από ασθένειες που στέλνουν εμάς τους υπόλοιπους κάτω από τα παπλώματα για μέρες.

Ελληνες φοιτητές εφτιαξαν πτυσσόμενη γόβα που μετατρέπει το φλατ παπούτσι σε ψηλοτάκουνο



Πτυσσόμενη γόβα, ένα προϊόν που εκπληρώνει το όνειρο των γυναικών που θέλουν να ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας, συνδυάζοντας το στιλ με την άνεση, δημιούργησε μια ομάδα φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ).

Ζητούνται Άντρες!!!!



Ο πληθυσμός της πόλης αποτελείται μόνο από γυναίκες οι οποίες σε μια προσπάθεια να σπάσουν την μοναξιά τους αποφάσισαν να αναζητήσουν άνδρες πρόθυμους να ζήσουν με τους γυναικείους όρους.Πρόκειται για την πόλη Noiva do Cordeiro, που βρίσκεται στη Βραζιλία και στην οποία ζουν αποκλειστικά περίπου 600 γυναίκες εκ των οποίων οι περισσότερες είναι ηλικίας μεταξύ 20 – 35 ετών.