Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Αγροτικές επιδοτήσεις ανάλογες με τα... ελλείμματα


Οι υπουργοί οικονομίας της Ευρωζώνης συμφώνησαν για την επιβολή πρόσθετων κυρώσεων στις χώρες που αφήνουν ανεξέλεγκτο το δημοσιονομικό τους έλλειμμα και το χρέος. Το μέτρο θα έχει σαν αποτέλεσμα να... μπλοκάρουν οι κοινοτικές επιδοτήσεις προς τους αγρότες, επιτρέποντας....όμως στις εθνικές αρχές να συνεχίσουν να τις καταβάλλουν στους ενδιαφερόμενους με δικούς τους πόρους.
Τώρα στην περίπτωση της Ελλάδας που δεν υπάρχει σάλιο, θα δούμε τι θα γίνει...

πηγη:http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_2085.html

Η αλήθεια για την δήθεν ...σύνταξη της Μιλένας Αποστολάκη


Επειδή υπήρχε δημοσίευμα εφημερίδας για την Μιλένα Αποστολάκη και αναπαρήχθη από πολλά blogs(και εμάς) πρέπει να πούμε την αλήθεια. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ήταν δικηγόρος στην Ο.Α. όμως παραιτήθηκε πριν δέκα χρόνια όταν έγινε βουλευτής και άρα δεν δικαιούται να πάρει σύνταξη ακόμα και αν ...την ήθελε!
Οπότε μάλλον κάποιος πέταξε μια στημένη ιστορία για να της κάνει ζημιά. Αλλά με αυτά είπαμε ότι τους κάνουν συμπαθείς τους πολιτικούς. Με αληθινά γεγονότα πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Και νόμιζαν κάποιοι ότι όσα μας στέλνουν για να αναπαράγουμε δεν θα τα διορθώσουμε το συντομότερο; Ίσα ίσα που τους βάζουμε Χ όταν εκθέτουν τζάμπα ανθρώπους από όποιο κόμμα και αν είναι.
πηγη:http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_9452.html

Aύριο βγαίνει στην πιάτσα η Ελλάδα για 1,25 δις

ΜΕ ΕΞΑΜΗΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Αύριο βγαίνει την πιάτσα τη Ελλάδα για να πάρει 1,25 δις, αφού θα βγάλει στην κυκλοφορία ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, εξάμηνης διάρκειας. Τον Ιούλιο λήγουν έντοκα γραμμάτια συνολικής αξίας 4,56 δισ. ευρώ και η Ελλάδα...



... μπορεί να συνεχίσει να εκδίδει Έντοκα Γραμμάτια του Δημοσίου. Δεν αναμένεται, ωστόσο, να προχωρήσει στην έκδοση τίτλων μεγαλύτερης διάρκειας πριν το 2012.

Υπουργός κάνει εγκαίνει σε ανεμόμυλους! Μιλάμε για μεγάλη ανάπτυξη

Αν αυτό που κάνει ο υφυπουργός πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης το λέμε ανάπτυξη στην χώρα μας τότε δεν έχουμε καμία τύχη. Πήγε στην Πάτμο για να κόψει κορδέλα σε ανεμόμυλους!
Σε...



τόσο δύσκολους καιρούς η Ελλάδα αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς! Θα τα βλέπουν οι ξένοι και θα γελάνε μαζί μας. Αντί να ρίξουμε τους φόρους σε όσους θέλουν να επενδύσουν τους έχουμε κάνει αποκρουστικούς γιαυτό και ας βολευτούμε με ανεμόμυλους.

Έστησε παράνομο προποτζίδικο

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομου στοιχήματος χθες (11/7) απογευματινές ώρες στην Έδεσσα. Ο ιδιοκτήτης καφετερίας την είχε μετατρέψει κυριολεκτικά...



σε προποτζίδικο, μέσω μηνυμάτων από κινητό τηλέφωνο που του έστελναν οι παίκτες, στοιχημάτιζε παράνομα μέσω ξένης ιστοσελίδας, στο Ίντερνετ, τα αποτελέσματα των αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου αλλά και άλλων πρωταθλημάτων. Έπεσε όμως στην παγίδα που του έστησε η Αστυνομία, όταν αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, έπαιξε με τον παραπάνω τρόπο στοίχημα και έτσι αποκαλύφθηκε η απάτη. Φυσικά συνελήφθη ο διοργανωτής του στοιχήματος και κατασχέθηκαν τα μέσα του παιχνιδιού (υπολογιστές, κινητά κλπ).

karatzova.blogspot.com

Άνοιξαν λογαριασμοί γιατρών σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα

ΒΡΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 31 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Δεκάδες γιατροί της Αθήνας της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας ελέγχθηκαν από το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν παραδώσει στους ελεγκτές οι αμερικανικές αρχές για την “DePuy International”, θυγατρική της αμερικανικής “Johnson & Johnson” που πλήρωνε μίζες σε γιατρούς νοσοκομείων με στόχο την προώθηση προϊόντων της...



...Η εφημερίδα “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” αναφέρει πως από τις μέχρι τώρα έρευνες τις οποίες συντονίζει η εισαγγελέας εφετών Αννα Ζαϊρη, έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για συνολικά δώδεκα Ελληνες γιατρούς εκ των οποίων οι τρεις είναι ορθοπεδικοί της Θεσσαλονίκης και από τον έλεγχο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των γιατρών διαπιστώθηκαν καταθέσεις που κυμαίνονται από 5 εκατ. μέχρι και 31 εκατ. ευρώ, στον καθένα.

Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο

Τσιγαράκι με 20 λεπτά! Κι όμως, οι περιπτεράδες της Καλαμάτας σκέφτηκαν επιχειρηματικά και το τόλμησαν. Και οι τουρίστες ήταν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν. Επειδή, όπως λέει και ο λαός, η φτώχεια θέλει καλοπέραση, οι περιπτεράδες πωλούν πλέον στην Καλαμάτα, ένα τσιγάρο προς 20 λεπτά. Τσιγάρο συγκεκριμένης μάρκας, που κάνει και υψηλές πωλήσεις. Έτσι, στα 20 τσιγάρα που περιέχει ένα πακέτο της συγκεκριμένης μάρκας, έχουν και κέρδος 20 λεπτά. Ευχαριστημένοι και εκείνοι και ο τουρίστας, που μετά τη... φέτα καρπούζι, μπορεί να απολαύσει και το τσιγαράκι του.

Από ό,τι πληροφορούμαστε, την αρχή έκανε ένας περιπτεράς και τον ακολούθησαν και οι υπόλοιποι. Χύμα τσιγάρα, λοιπόν, στην εποχή της φτώχειας, των μέτρων του ΔΝΤ και της οικονομικής ανασφάλειας. Πριν αρκετό καιρό, πολλές εταιρείες τσιγάρων έβγαλαν στην αγορά πακέτα των 10 τσιγάρων. Σύμφωνα με όσα λένε οι περιπτεράδες, η κίνηση δεν έπιασε. Να, όμως, που τελικά θα αναγκαστούν να πωλούν και… χύμα τσιγάρα.
Από τη δεκαετία του ΄50

Η πώληση χύμα τσιγάρων, όπως θυμούνται οι παλαιότεροι, σταμάτησε στα τέλη της δεκαετίας του ΄50. Μέχρι τότε, οι πωλητές πάνω σε καρέκλες και παγκάκια, πούλαγαν χύμα τσιγάρα, από μεγάλες κούτες των 40 ή και 60 τσιγάρων. Φυσικά άφιλτρα και ελληνικά. Δίπλα στις κούτες και χύμα καπνός, για τους θεριακλήδες του τσιμπουκιού. Ξένο τσιγάρο δοκίμαζαν οι Αθηναίοι, μόνο με την έλευση κάποιου καραβιού του ξένου στόλου. Στις αρχές της δεκαετίας του ΄50, κυκλοφόρησαν τα πρώτα πακέτα των 10 τσιγάρων.
Μετά την επάνοδο του βερεσέ και του μπακαλοτέφτερου… ήρθε η ώρα και για τα χύμα τσιγάρα. Γιατί είπαμε… η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

Ο Πρωτόπαπας θέλει να του πούμε και μπράβο;

Αυτό θα πει τρέλα ακούστε διάλογο που έχουν ο Στραβελάκης με τον Πρωτόπαππα.

Του λέει και μπράβο... Ουστ ρε λέμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο ιερείς, έκοβαν αποδείξεις για εικονικές δωρεές

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΟΣΩΝ


Δύο ιερείς σε εκκλησία των Φαρσάλων, έκοβαν αποδείξεις για εικονικές δωρεές έτσι ώστε να νομιμοποιούν μεγάλα ποσά. Οι δύο ιερείς...



...έπεσαν στην φάκα σε έλεγχο εφοριακών, όπου πρόσεξαν πως υπήρχαν δωρεές πολύ μεγάλων ποσών.

Στην μπανανία που ζούμε τιμωρούνται όσοι θέλουν να είναι συνεπείς!

ΒΡΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!!

Σήμερα ήταν η μέρα που άρχισε η πληρωμή του προστίμου για τους ημιυπαίθριους, όμως δεν υπήρχαν στις εφορίες οι κωδικοί πληρωμής, αφού δεν είχαν φτάσει ακόμα, μια και το υπουργείου περιβάλλοντος τα έστειλε πριν από λίγο καιρό με το ταχυδρομείο και δεν έχουν φτάσει παντού. Το χειρότερο είναι ότι...



...οι αρμόδιοι είπαν στους πολίτες που πήγαν να πληρώσουν, ότι επειδή δεν υπάρχουν οι κωδικοί πληρωμής, να πάνε στην τράπεζα, να βάλουν τα λεφτά και δεύτερη φορά και θα τους επιστραφεί η... πρώτη...

Ρε θα φάτε γιαούρτια το έχετε πάρει χαμπάρι;

17.000 την ημέρα για τηλέφωνα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

1.024.000 ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!



Τελικά απ' ότι φαίνεται στο Υπουργείο τα τηλέφωνα κυριολεκτικά έχουν πάρει... φωτιά . Μετά τις αναφορές για τα ροζ και ακριβά τηλέφωνα που στοίχισαν 20 εκατομμύρια Ευρώ το ΄΄σπορ΄΄ από ότι φαίνεται δεν έχει τελειωμό και αποδεικνύεται περίτρανα ότι...



...μόνο για δύο μήνες ο Έλληνας φορολογούμενος(Δεκέμβριος2009-Ιανουάριος2010) πλήρωσε 1 εκατομμύριο και 24 χιλιάδες Ευρώ για τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις . Καλό θα ήταν με τις πρόσφατες καταγγελίες , που καλώς έγιναν απο..... την πολιτική ηγεσία να αναδειχθούν και αυτοί οι λογαριασμοί αλλά και κάποιοι άλλοι που πληρώθηκαν απο το Υπουργείο για ΄΄καφέδες΄΄.Γιατί δεν είναι και λίγα εν μέσω κρίσης 17.000 Ευρώ την ημέρα για τηλέφωνα και ούτε μας απασχολεί εαν ξεπέρασε τον προυπολογισμό ή δεν τον ξεπέρασε .Ούτε η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία δεν κάνει τέτοιους λογαρισμούς ή στην καλύτερη εαν τους κάνει ο Διευθύνων θα πρέπει να παρουσιάσει τζίρους εκατομμυρίων η αλλιώς ΄΄πάει΄΄ σπίτι του .

Εαν υποθέσουμε λοιπόν οτι ένας ανειδίκευτος εργαζόμενος στοιχίζει 1000 ευρώ τον μήνα (που δεν στοιχίζει) με αυτά τα χρήματα 510 εργαζόμενοι τον μήνα θα είχαν δουλειά δηλαδή και για τους δύο μήνες 1.020 οικογένειες θα είχαν ψωμί να φάνε . Αυτή η οικονομία μπορεί να είναι μακριά απο την λογική των ΄΄μεγάλων δυνάμεων ΄΄ που μας επιτηρούν αλλά είναι η λογική της απλής αριθμητικής.

Μήπως ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας να αφήσουν κανέναν λογαριασμό απλήρωτο μήπως και κάποιος ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα . Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά σε ολόκληρο το δημόσιο την ώρα μάλιστα που ακόμη και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν τα ΄΄φθηνά΄΄ πακέτα, τις φραγές αλλά και τις δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο . Άλλωστε ο Πρωθυπουργός με ένα laptop γυρίζει και καλά κάνει .

www.agroschannel.com

Πλαστά τα στοιχεία και για τον τουρισμό στην Ελλάδα;

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Δεν ξέρουμε αν είναι άλλο ένα παιχνίδι των... παιχνιδιάρικων Άγγλων, όμως σύμφωνα με την βρετανική στρατιωτική ακαδημία η Ελλάδα έδινε πλαστά στοιχειά και για τον τουρισμό τόσα χρονιά! Καλά...



...αν τύχει και έχουν δίκιο μεγάαααααααααααααααλη ρόμπα!

Αλλά τώρα πια τίποτα δεν μας εκπλήσσει!

Αφού δεν πάει κανένας φυλακή, για όλα είναι ικανοί!

"Τριτοκοσμική μεταφορά ασθενή"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


"Κοιτάξτε με ποιο τρόπο μετέφερε πλοίο της εταιρείας Hellenic Seaway ασθενή του ΕΚΑΒ, από νησί των Σποράδων χθές το βράδυ. Σκεφτείτε ότι το πλοίο δεν είχε κόσμο και αυτοί οι τύποι έβαλαν τον 80χρονο τουλάχιστον ασθενή στο πάτωμα. Περνούσαμε όλοι από πάνω του και κοιτούσαμε με απορία...

Είμαι σίγουρος πως οι καμπίνες που διέθετε το πλοίο ήταν οι περισσότερες άδειες, αλλά μήπως έπρεπε ο 80χρονος ασθενής και στην κατάσταση του να πληρώσει εισήτηριο για καμπίνα;;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΣΘΕΝΗ!"

Κλειστή αύριο η Ακρόπολη μέχρι τις 12 το μεσημέρι

ΞΕΦΤΙΛΑ


Στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και αύριο η Ακρόπολη θα είναι κλειστή απο τις 8 το πρωί μέχρι τις 12.

Η πλάκα είναι πως απεργούν οι μόνιμοι και...


όχι οι συμβασιούχοι. Α ρε Ελλάντα!

πηγη : http://troktiko.blogspot.com/2010/07/12_12.html

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Εδώ είναι όλοι όσοι οφείλουν στο δημόσιο και το ΙΚΑ. Οι μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου που δεν πλήρωσαν ΙΚΑ και το κράτος του χαρίστηκε χωρίς να κλείσει ούτε έναν στην φυλακή την ίδια ώρα που έστελνε κόσμο για λίγα χρέη πίσω από τα κάγκελα.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (Βοηθήστε μας αν βρίσκεται κάποιος επιχειρηματίες - εκτός από όσους φαίνονται - πίσω από κάποια εταιρεία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Πηγη :http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_8744.html





etaireies

"Απαράδεκτη συμπεριφορά από το beach bar 'De sol' στο Αγιο Νικόλαο Αργολίδας"

"Την Κυριακή 11 Ιουλίου μια παρέα από δύο ζευγάρια ξεκινήσαμε από Τρίπολη με κατεύθυνση την παραλία του Αγίου Νικολάου στο Δρέπανο Αργολίδας κοντά στο Βιβάρι!Εκεί υπάρχει ένα beach bar το "de sol". Το εν λόγω μπαρ κύριοι στις 12:30 το μεσημέρι είχε 7 ομπρέλες με ξαπλώστρες κομπλέ ελεύθερες...
Μόλις εμείς χαρούμενοι τρέξαμε να πιάσουμε μία ομπρέλα με 4 ξαπλώστρες τρέχει και μας λέει ο σερβιτόρος οτί είναι όλες καπαρωμένες άσχετα αν δεν έχουν βάλει κάτι επάνω όπως μια πετσέτα.
Δεν είναι κρίμα να ταξιδεύουμε 1 ώρα και 20 λεπτά για ένα μπάνιο και να μας συμπεριφέρονται έτσι. Στο κάτω κάτω θα πληρώναμε κύριοι δεν θα καθόμασταν τζάμπα!Μας χαλάσατε την διάθεση!!Ψάχναμε όλη την ώρα μέσα στον ήλιο για μια γωνιά με λίγο ίσκιο!!!
Τι λέει ο νόμος γι αυτές τις περιπτώσεις?Πως θα έπρεπε να αντιδράσουμε?
Το εν λόγω μπαρ ανήκει σε κάποιον πολύ γνωστό αθλητή μπασκετ που έπαιζε σε γνωστή ομάδα.
Δηλαδή τι έπρεπε?Να είμαστε γνωστές φυσιογνωμίες του Ναυπλίου για να βρούμε μια ξαπλώστρα??
Ντροπή σας!!Δεν Θα ξαναπατήσουμε εκεί και όπου βρίσκομαι θα σας δυσφημώ λέγοντας απλά την αλήθεια!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

πηγη : http://troktiko.blogspot.com/2010/07/beach-bar-de-sol.html

"Κλέφτες στην Άνδρο!"


"ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣTΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΑΨΕ ΨΗΣΕ" ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ 2 ATOMA ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ (ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ) Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΗΤΑΝ 30€! ΑΦΟΥ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΘΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΙΤΕΣ - ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ...
ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ 1.50€ KAΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΛΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑΣ 6.50€.
ΑΦΟΥ ΨΑΞΑΜΕ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

πηγη : http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_6413.html

"Από παντού προσπαθούν να σε κλέψουν!"

"Ήμουνα τριήμερο στην Πάργα και αυτό που κατάλαβα είναι ότι από παντού προσπαθούν να σε κλέψουν.Σε γνωστή ταβέρνα-καφέ στην παραλία του Βάλτου,παραγγείλαμε μακαρονάδα από το παιδικό μενού του μαγαζιού,η οποία στον κατάλογο χρεωνόταν 4,50ευρώ και στην απόδειξη 6,00ευρώ.Δεν ...
είπα τίποτα.Την επόμενη ημέρα παραγγέλνω έναν καφέ κ μία μπακέτα με γαλοπούλα,πληρώνω,παίρνω τον καφέ κ όταν ζητάω την μπακέτα μου λένε "αχ μας τελείωσε με τη γαλοπούλα κ έχουμε μόνο με ζαμπόν" εφόσον όμως είχα πληρώσει.Τυχαίο?Δε νομίζω!Άντε λέω ας μην πω τίποτα.
Το βράδυ,βόλτα στα στενά της Πάργας αγοράζω μία μπαντάνα για το μικρό μου κ την πληρώνω 6,00ευρώ.Προχωράω σε άλλο μαγαζί,βλέπω μια άλλη μπαντάνα,λέω ας την πάρω κι αυτή αφού έχει μόνο 3,00ευρώ κ κοιτάζοντας βλέπω την ίδια μπαντάνα που είχα αγοράσει πριν λίγο μόνο 3ευρώ.Δηλαδή την πλήρωσα διπλή την μπαντάνα.
Καλά δεν συζητάω για το γάλα στα μίνι μάρκετ που το ένα λίτρο το πλήρωσα 2,30 κ ένα μπουκάλι ice-tea 3,00ευρώ.
Βέβαια να τονίσω ότι οι ντόπιοι είναι ευγενέστατοι,εξυπηρετικοί και χαρούμενοι άνθρωποι,έχει όμορφες και καθαρές παραλίες,αρκετά κρύες όμως.
Και τελειώνοντας θέλω να πω ότι ωραία και γραφική η Πάργα αλλά τι τύχη έχεις να κερδίσεις στο τζόκερ,τι να βρεις πάρκιγκ!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


πηγη : http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_3701.html

Η ώρα του Μαντέλη

Απεστάλη από τους εφέτες ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση της SIEMENS η κλήση σε απολογία στον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη.

Το ραντεβού του με τους εφέτες είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη, αλλά πιθανότητα αναμένεται να ανανεωθεί, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί.

Κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες σχετικά με τα εμβάσματα που κατατέθηκαν από την εταιρεία SIEMENS σε λογαριασμό του στην Ελβετία.

Ο ίδιος, πάντως, έχει υποστηρίζει ότι επρόκειτο για προεκλογική χορηγία.

πηγη :http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=155339&cid=6