Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Αυτό συμβαίνει με τον ΟΑΕΕ!! Είπατε οχι?

Οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ που αδυνατούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, δεν είναι μπαταχτσήδες όπως τους παρουσιάζει η κυβέρνηση, αλλά οικογενειάρχες σε πραγματική αδυναμία να ανταποκριθούνΣοβαρότατα προβλήματα, αντιμετωπίζουν καθημερινά, ελεύθεροι επαγγελματίες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι του ΟΑΕΕ με αποτέλεσμα να μένουν ανασφάλιστοι, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ;

Αυτό το ερώτημα έχει γίνει η αγαπημένη καραμέλα σε συζητήσεις εντός κι εκτός συνόρων. Οι εύκολες απαντήσεις είναι πολλές.

H Ελλάδα του κώλου και τα πρότυπα που είναι εκεί και μας περιμένουν...

Ξεπέσαμε σαν κοινωνία, γίναμε φτηνοί, χυδαίοι, επιβραβεύουμε το άσχημο, το δήθεν, το ψεύτικο και το πρόστυχο. Το αναδεικνύουμε σαν το απόλυτο "ορθό", σαν κάτι το φυσιολογικό, σαν μια τάση "μόδας" που πρέπει να ακολουθηθεί πάση θυσία για να είναι κάποιος "in" και "cool".

OI ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΛΕΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ:"ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ"!!!

Άλλο ένα επίτευγμα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης αναδεικνύει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ- ΔΟΥ). «Η φοροδιαφυγή οργιάζει τους τελευταίους 8 μήνες» αναφέρει σε ανακοίνωση της, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για αδιανόητους στόχους που θέτονται από το οικονομικό επιτελείο, αλλά και για την βάρβαρη πολιτική που υλοποίησε ο Χάρης Θεοχάρης.

10 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα στις οποίες οι εργοδότες δεν μπορούν να βρουν προσωπικό!!!



Στην Ελλάδα, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά οι εργοδότες αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη δυσκολία στην κάλυψη θέσεων

Ξέρεις ελληνικά; Τότε μάλλον κατά κάποιο τρόπο… ξέρεις και αγγλικά!

Αφιερωμένο, εξαιρετικά στους ξενομανείς. Ξέρεις ελληνικά; Τότε μάλλον κατά κάποιο τρόπο… ξέρεις και αγγλικά!

Μηλιά Χανίων: Τι υπάρχει εκεί που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο

undefined

Η Μηλιά είναι ένα πρόσφατα κτισμένο χωριό, αλλά με τρόπο τελείως παραδοσιακό και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και την αισθητική του τοπίου.