Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Βέλγιο - Ελλάδα

Τι Ταχτσίδης και Σάμαρης, τι να βάζαμε δύο σκαμπό στο κέντρο, ένα και το αυτό θαρρώ...

Η χώρα της μαντήλας?

Διαφωνώ στο να κρατούν την σημαία κοπελιές με μαντήλα...σήμερα λέμε ευχαριστώ σε αυτούς που δεν άφησαν την Ελλάδα να γίνει χώρα της μαντήλας

Χρόνια Πολλά!!!

Χρόνια πολλά Ευαγγελία!!!
Χρόνια πολλά Ευάγγελε!!!

Χρόνια πολλά μπακαλιάρο σκορδαλιά!

Φτιάξε την εντεκάδα της Κυριακής

Εναν πιο δίκαιο τρόπο επιλογής παικτών στην εντεκάδα φαίνεται να εξετάζει η FIFA και αφορά στα Ελληνικά Πρωταθλήματα!!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,οι άνθρωποι της FIFA θέλοντας να δώσουν ενα τέλος στο φαινόμενο των "προπονητών κερκίδας" αλλα και να ωθήσουν περισσοτερο κόσμο στα γήπεδα,σκέφτονται να τοποθετήσουν ειδικές διαδραστικες οθόνες,μια ανα θέση, σε τουλάχιστον μια κερκίδα ανα γήπεδο,οπου εκεί θα συγκεντρώνονται ολοι οι επίδοξοι μεχρι σήμερα προπονητές κερκιδας,και μεσω του λογισμικού Xerolàtis,θα μπορούν να προτείνουν ανωνυμα την εντεκάδα,ακόμη και λιγα λεπτά πρίν την έναρξη του αγώνα!!
Το λογισμικό θα καταγραφει όλες τις απαντήσεις και αφου επεξεργαζεται τα στοιχεία θα βγάζει την τελική εντεκάδα που θα προτείνει στον εκαστοτε προπονητή,ο οποίος το μονο που θα εχει να κάνει,θα είναι απλά να αναλαμβάνει την ευθύνη στην περίπτωση ηττας και μόνο!!

Ηδη γίνονται μελέτες σε 4 γήπεδα ομαδων της Football League, προκειμένου να εφαρμοστεί πιλοτικά το πρόγραμμα Xerolàtis.

Δίδυμες ψυχές

Ο δίδυμος αδερφός του Φαήλου Κρανιδιώτη,εγινε η αφορμή να αναστατωθούν τα σόσιαλ μίντια,αφού ο Ισμαήλος Κρανιδιωτης,οπλουργός στο επαγγελμα, δημοσίευσε φωτογραφία απο την προσωπική του συλλογη..

Προετοιμασίες για πανδημία στην Ελλάδα

Έντονη ανησυχία φαίνεται να έχει προκαλέσει η ραγδαία εξάπλωση της αντρικής εσπαντρίγιας στην Ελλαδα τα τελευταία χρόνια, με χιλιάδες κρούσματα να κάνουν την εμφάνιση τους στα καφε, στα μπαρ,στις πλατείες και πολλές φορες ακομη και σε γάμους, της επικράτειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμφάνιση του συγκεκριμένου υποδήματος τύπου «ψάθα παραλίας σε παντόφλα» χτυπά αδιάκριτα, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν τρόπος αντιμετώπισης της νόσου.

Όπως τονίζουν οι ειδικοί, ενώ μέχρι πριν από μερικά χρόνια το συγκεκριμένο υπόδημα περιοριζόταν μόνο στους συνταξιούχους τους καλοκαιρινούς μήνες, πλέον κάνει την εμφάνιση του σε ανδρικά πόδια όλων των ηλικιών από τους πρώτους μήνες της άνοιξης.

Ιδιαίτερα ανησυχητική,είναι η πρόσφατη εμφάνιση ανδρικής εσπαντρίγιας πολύχρωμη με σχέδια,καθως και "το διπλωμένο μπατζάκι του τζίν" που είναι απόδειξη ότι μεταλλάσσεται συνεχώς και δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί θεραπεία.

Εν όψη λοιπόν του Απριλίου που αναμενεται να εμφανιστεί το φαινόμενο,οι ειδικοί πελματολόγοι φαίνεται να λαμβάνουν όλα τα απαιτουμενα μέτρα προκειμένου να περιοριστεί η νόσος!

Ποδόσφαιρο:Σκοτώστε τους πατεράδες

Υπάρχουν πολλά παιδιά που ξεχωρίζουν. Που τα βλέπεις με τη μπάλα στα πόδια και κανει "μπαμ" ότι είναι μπροστά από τους συνομήλικούς τους.
Σε ευφυΐα, σε ποιότητα, σε τεχνική, σε ικανότητες.
Πολλά, ωστόσο, εξ’ αυτών δεν συνεχίζουν να ξεχωρίζουν και μετά την ενηλικίωσή τους και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις εγκαταλείπουν οριστικά το ποδόσφαιρο! Τεράστιο το μερίδιο ευθύνης στους γονείς και την πίεση που ασκούν στα παιδάκια τους ώστε να “μεγαλώσουν” πριν την… ώρα τους.

Ο 52χρονος Αργεντινός πρωην τεχνικός των ακαδημιών της Μπόκα Τζούνιορς, Ιντεπεντιέντε αλλα και των Εθνικών ομαδων Νέων και Παίδων της Κόστα Ρίκα κ Κλαούντιο Μπροχι Μαρία Ντελα Γραμάτικα, προχώρησε σε μια αμφιλεγόμενη δήλωση και υποστήριξε ότι “εάν έχεις έναν μεγάλο παίκτη 10 ετών, σκότωσε τον πατέρα του”.

“Στην Αργεντινή ζουν χωρίς κανόνες και οι γονείς μεγαλώνουν τα παιδιά τους, χωρίς να τους δίνουν καλά παραδείγματα. Η παιδεία είναι ελάχιστη και δεν μιλάω για σχολική μάθηση. Για μένα, η γνώση και η ευφυΐα είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Για εμένα υπάρχει ευθύνη των προπονητών, αλλά όχι μόνο. Είναι οι γονείς, οι οπαδοί. Η θεωρία μου είναι ότι όταν έχεις ένα μεγάλο παίκτη σε ηλικία δέκα ετών, πρέπει να σκοτώσεις τον πατέρα του γιατί μολύνει το παιδί. Του λέει τι πρέπει να κάνει και πώς πρέπει να παίξει χωρίς καν να έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής”.

Ετσι η Υφυπουργός Αθλητισμού της Αργεντινής κ Γκιζέλε Αρμάντο,φαίνεται να μελετάει πολύ σοβαρά την εν λόγω τοποθέτηση,που θεωρεί οτι θα ξανακανει την Αργεντινή όπως παλιά,"ποδοσφαιρομάνα"!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ

Μετά απο μελέτες παρα πολλών ετών,ο κ Γιαννουκάλης,γλωσολόγος-αρχαιολόγος, κατέληξε στο συμπέρασμα οτι τα λογια που αναγράφονται πάνω στον περίφημο "δίσκο της Φαιστού",δεν είναι τίποτε αλλο απο το γνωστό μας τραγουδάκι "άκατα μάκατα σούκουτου μπε,άμπερ φάμπερ ντόμινέ άκατα μάκατα σούκουτουμπέ,άμπερ φάμπερ βγέ"!!!
Αν και ανεπιβεβαίωτη η πληροφορία για το σπειροειδες κείμενο,θεωρείτε σχεδόν βέβαιο οτι με αυτή την εκδοχή πλέον δίνεται ενα τελος στα ερωτήματα εκατομυρίων φιλελλήνων αρχαιολάγνων.