Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Θαύμα στην Αίγυπτο προκαλεί ρίγος!!

Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους: το ένα ήταν μωρό και το άλλο 8 ετών….Τα κορίτσια τα έθαψε ζωντανά!!Ύστερα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια τα σκότωσε ένας θείος τους.

Οτι να ναι!!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ!!!

Κατ αρχήν εναν τρόπο να φορέσουμε όλοι το παντελόνι μας χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τα χέρια καθόλου....με κινήσεις που αααααανετα μπορούμε να κάνουμε όλοι....δοκιμάστε το!!!

[ video ]

Κάτι πήρε τ αυτί μου....Μεροκάματο 19 ευρώ για πάντα!?

ΕΡΕΥΝΑ-ΣΟΚ: Μεροκάματο 19 ευρώ για πάντα!

- Ερχεται ο βασικός μισθός χωρίς προσαυξήσεις! Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα θα έχουν τον ίδιο μισθό-ψίχουλα για όλη τους τη ζωή. Με 500 ευρώ το μήνα (ή και λιγότερα...) θα πιάνουν δουλειά για πρώτη φορά, τα ίδια θα παίρνουν και μετά από 30, 35 ή 40 χρόνια εργασίας!

ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Κώστα Δημ.Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου – Σχολιογράφου) 

Όλοι χαιρόμαστε που διογκώνεται το τουριστικό ρεύμα.
Θα αυξηθούν τα έσοδα του Κράτους – παρά την εκτεταμένη φοροδιαφυγή στους τουριστικούς τόπους και προορισμούς – καθώς και των ντόπιων οι οποίοι έχουν την τύχη να ζούν και να δραστηριοποιούνται εκεί.
Θα ήθελα όμως να....

Ετοιμαστείτε!!!Σε εφαρμογή από την 1η Ιούλιου ο νέος νόμος για την ασφάλιση των αυτοκινήτων



Νέο θεσμικό πλαίσιο που αφορά την ασφάλιση αυτοκινήτου τίθεται σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου και οι  κάτοχοι οχημάτων πρέπει να έχουν φροντίσει έγκυρα και πριν λήξει το συμβόλαιο τους να το ανανεώσουν και να έχουν προκαταβάλει το....
ασφάλιστρο .

Αυτά είναι τα κριτήρια για τη φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων!!

2Όλοι οι ανασφάλιστοι πολίτες, καθώς και όσοι έχουν χάσει την ασφαλιστική τους ικανότητα, θα μπορούν άμεσα να έχουν πρόσβαση στα φάρμακα που χρειάζονται, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

Πως είναι η γυναίκα που ζύγιζε 500 κιλά??

1Η Mayra Rosales έγινε γνωστή με το παρατσούκλι «Η δολοφόνος που ζυγίζει μισό τόνο». Σήμερα, η εικόνα της εντυπωσιάζει καθώς κατάφερε να χάσει πάνω από 300 κιλά.