Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ζητάτε οι μαγαζάτορες να κόβουν αποδείξεις ......Γιατί να κόβουν ; ; ;



Προπαγάνδα στο φουλ για να κόβουν οι μαγαζάτορες αποδείξεις αλλά κανείς δεν μιλάει επι της ουσίας !

Γιατί να κόψει απόδειξη ο μαγαζάτορας όταν

Εμ.Ροΐδης:«Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην…και η Ελλάς τους Έλληνας»….Πέστα Χρυσόστομε!!!



Το τροχαίο ατύχημα  εν μέσω θέρους του 1885 στην οδό Φιλελλήνων είχε θύμα έναν διάσημο διανοούμενο της εποχής του. Ο συγγραφέας της Πάπισσας Ιωάννας, Εμμανουήλ Ροΐδης, έβγαινε από το καφενείο του Γιαννόπουλου στην πλατεία Συντάγματος, που ήταν στέκι διανοουμένων της εποχής.

Όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο και πρέπει να ξέρετε…σε τίτλους



Σημάδια πως η "γκόμενα" είναι αράχνη!



Είναι η καλύτερη γυναίκα του κόσμου και είναι δικιά σου! Συγχαρητήρια ρε φίλε! Σε λίγα χρόνια έχετε χωρίσει! Τι δεν κατάλαβες; Διάβασε και μάθε τον τρόπο να αναγνωρίζεις γυναίκες πολύ επικίνδυνες για σένα!

Δείτε πως πληρώνεται η υπόλοιπη Ευρώπη και σπάστε τον υπολογιστή!!!!(αφου δεν σπάμε τα κεφάλια των υπευθύνων)



Δείτε ποιοι είναι οι κατώτατοι μισθοί και οι τιμές των βασικών προϊόντων στον δυτικό κόσμο!!! (Θα τρομάξετε...)

Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες στους....αετονύχηδες?



Τις τελευταίες δεκαετίες η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης, έχει κατακλυστεί απο τίς λεγόμενες εναλλακτικέςολιστικές η συμπληρωματικές ”θεραπείες” και ”επιστήμες”.

Μα τι κάνουμε μωρε!!! Ποιός θα μου εξηγήσει γιατί δεν τους κρεμάμε?ΓΙΑΤΙ!!!!!!



Ξεπουλάνε ακίνητα του Ελληνικού δημοσίου στο εξωτερικό σε εξευτελιστικές τιμές και στην συνέχεια τα νοικιάζουν απο αυτούς που τα πούλησαν ! ! ! !


Μα είμαστε τόσο μαλάκες ; ; ; ; τόσο μαλάκες ; ; ; Και έχουμε αυτούς τους ηλίθιους να κυβερνούν την χώρα ; ; ;

Ετσι οι σεσημασμένοι εκδότες λήστεψαν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο χωρίς γάντια και κουκούλα!



Μιλάμε για την μεγαλύτερη ληστεία τράπεζας που έγινε από γκρίζα κοστούμια χωρίς απειλή όπλου, χωρίς τσιλιαδούρους, χωρίς εισβολείς, χωρίς ληστές-με την πεζοδρομιακή έννοια του όρου-αλλά έχοντας αφήσει πίσω της αποτυπώματα.

Άστεγος αλλά… νοικοκύρης!Μπράβο κύριε Γιώργο!!!



Ο κύριος Γιώργος, 53 ετών, είναι άστεγος και παρά τις αντιξοότητες της ζωής δεν φαίνεται να το βάζει κάτω. Μέχρι και πριν 5 χρόνια περίπου δούλευε στις επισκευές πλοίων, μία καλή δουλειά που του έδινε αρκετά χρήματα.
«Οι περιστάσεις και οι αντιξοότητες με έκαναν πριν πέντε χρόνια να ζήσω σ’ ένα σπίτι στο Ηράκλειο που ήταν εγκαταλελειμένο. Πριν δύο βδομάδες περίπου ήρθαν οι μπουλντόζες για να το γκρεμίσουν και στη θέση τους να υψώσουν μία πολυκατοικία. Πήρα τα πράγματα που είχα μέσα, όλα μου τα υπάρχοντα κι έφυγα», εξιστορεί ο κύριος Γιώργος.

Η απίστευτη ιστορία ενός ανέργου: Πως κατάφερε να βγάζει 1.000 δολάρια την εβδομάδα περιμένοντας απλώς στην ουρά [εικόνες]



Οταν ο Robert Samuel έχασε τη δουλειά του στη New York απογοητεύτηκε καθώς όσες πόρτες και αν χτύπησε δεν μπόρεσε να βρει εργασία. Ωστόσο την ημέρα που δόθηκε στην κυκλοφορία το iPhone 5 και έξω από τα καταστήματα της Apple σχηματίζονταν τεράστιες ουρές, σκέφτηκε να βάλει αγγελία στην εφημερίδα πως για 100 δολάρια θα στηθεί αυτός στην αναμονή και μόλις έρθει η ώρα να μπει στο κατάστημα θα ειδοποιήσει τον ενδιαφερόμενο.

Άλλο ένα «success story»-Είδος υπό εξαφάνιση οι ειδικευόμενοι γιατροί



Ειδικευόμενοι γιατροί αναζητούνται πλέον για τα ελληνικά νοσοκομεία, σε μία χώρα που τους παράγει σε συχνότητα και όγκο όπως …τα ροδάκινα! Η κρίση και η εργασιακή ανασφάλεια μηδένισαν τις λίστες αναμονής στο ΕΣΥ, ενώ οι νέοι επιστήμονες προφανώς αναζητούν την τύχη τους στα νοσοκομεία του εξωτερικού για να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια, όπως δυστυχώς και πολλοί άλλοι νέοι επιστήμονες, αφού αυτή τη μοίρα τους επεφύλασσαν τα πολιτικά τετράπαχα όρνεα αυτού του τόπου.

“Γιατί να πας μόνο για τις διακοπές όταν μπορείς να το αγοράσεις για πάντα;”



Δυστυχώς ή ευτυχώς,έτσι διαφημίζουν την Ελλάδα πλέον στην Ολλανδία πχ....