Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ενα παλιό όνομα,σ ενα εντελώς ανανεωμένο χώρο στο Ηράκλειο!!!


Ισως το πιο παλιό κατάστημα Υδραυλικών και ειδών Υγιεινής της πόλης του Ηρακλείου,που το όνομα του είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ποιότητα στα Είδη Υγιεινής,την πολυτέλεια και τις προκλητικά ασυναγώνιστες τιμές,πλήρως ανακαινισμένο είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί..

10.000 εντολές για κατασχέσεις για οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία!!!


Τι έγινε ρε τσουτσέκια;
Αχυράνθρωποι ραγιάδες της Μέρκελ, των Τραπεζιτών και της εγχώριας Διαπλοκής;
ΗΘΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 6.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!
Τον ήπιατε στις εκλογές.... Τον φάγατε,μυαλό δεν βάζετε?

Αυτο σιγουρα δεν το ηξερες - Γιατί σηκώνεται η τρίχα μας όταν αντιμετωπίζουμε ακραίες καταστάσεις;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ανατριχιάζουμε και σηκώνονται οι τρίχες μας όταν φοβόμαστε ή κρυώνουμε…????

Υπολογισμός έκτασης – εμβαδού, οικοπέδου, αγροτεμαχίου, επιφάνειας online στον χάρτη


Ένα ακόμα Online εργαλείο μας, για τους αγρότες, κατόχους αγροτεμαχίων, ιδιοκτήτες οικοπέδων αλλά και για κάθε χρήστη, που θέλει να εμβαδομετρήσει – μετρήσει εύκολα και γρήγορα και κατά προσέγγιση, τον εμβαδόν / έκταση για : αγροτεμάχιο, οικόπεδο, γήπεδο, χωράφι, καλλιέργεια, οποιαδήποτε έκταση δηλαδή.

Αντισυνταγματική η αυτόφωρη σύλληψη για χρέος άνω των 5000 ευρώ!!!


«Παράθυρο» σε ενδεχόμενες αλλαγές του περίφημου νομού 3493/2011 που προβλέπει αυτόφωρη διαδικασία για τον πολίτη που οφείλει πάνω από 5.000 ευρώ στο δημόσιο, ανοίγει απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης.

Σκ..τα στα μούτρα τους κυριολεκτικά!!?

Δείτε τι έγραψε αγανακτισμένος ψηφοφόρος

Ένα... διαφορετικό ψηφοδέλτιο σε κάλπη στα Χανιά!

Πολλά ήταν τα περίεργα και ευτράπελα των φετινών εκλογών.

Είναι χαρακτηριστικό ένα ακόμη ψηφοδέλτιο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Σε εκλογικό τμήμα στο Γεράνι Χανίων, ένας ψηφοφόρος έδωσε «άλλο χρώμα και άρωμα» στις εκλογές.

Δείτε τι έριξε στην κάλπη

Εμείς συνεχίζουμε.....


«Συνεχίζουμε κανονικά» είναι το μήνυμα που έδωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, στην εκτελεστική επιτροπή του δήμου που πριν από λίγο συνεδρίασε στη Λότζια.

Ναταααα...αρχίσαμεεεε...

Δύο πνιγμοί στην Κρήτη
Δεν πρόλαβε να αρχίσει η καλοκαιρινή περίοδος και δυο άνδρες στην Κρήτη άφησαν την τελευταία τους πνοή στη θάλασσα.

Πρόκειται για ένα 47χρονο ο οποίος ανασύρθηκε χθες χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή «Αμμουδάκι» Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπηλιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για διενέργεια νεκροψίας σύμφωνα με το flashnews.gr.

Την ίδια ώρα, άλλος ένας άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μετά από το θαλάσσιο μπάνιο που έκανε στην περιοχή των Μαλίων. Ο 61χρονος τουρίστας, που έπασχε από άσθμα, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς αποτέλεσμα. Η σορός μεταφέρθηκε στο ΠΑ.Γ.Ν.Η. για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Απο 12 σε 48 δόσεις τα χρέη στο Δημόσιο...

Σε 48 δόσεις τα χρέη
Αύξηση των δόσεων των εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών από τις 12 που είναι σήμερα σε τουλάχιστον 48 και αναμένεται να τεθεί στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι στην εξόφληση των χρεών τους προς την εφορία.

Στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν ότι η αύξηση των δόσεων για τη ρύθμιση των οφειλών προς την εφορία θα διευκόλυνε έναν μεγάλο αριθμό φορολογούμενων να υπαχθεί σε αυτήν για την τμηματική εξόφληση των υποχρεώσεων του.

Η σημερινή ρύθμιση των 12 δόσεων κρίνεται ότι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα λόγω της χαμηλής ανταπόκρισης των οφειλετών που σε πολλές περιπτώσεις αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο ύψος των δόσεων που προκύπτουν απ' αυτήν..

Ελα μωρε σιγά το πράγμα...κάποιος πχ που χρωστάει 30-40 χιλιάρικα....ισα ισα ενα χιλιαρικάκι το μήνα πρέπει να πληρώνει....(μόνο στην εφορία)....ε δεν θα χρωστάει και κανένα ΟΑΕΕ κτλ? δηλαδή με 2.000 το μήνα εχει διακανονίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του και αν μετα είναι συνεπής και πληρώνει και κάθε μήνα τα τρέχοντα....δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο υψηλόμισθος των 587 ευρώ..σιχτίρι

Ποιός είναι γκιαούρης ρε Τουρκόσπορε?

Δεν συμπληρώθηκαν ούτε 24 ώρες από την εκλογική αναμέτρηση στην Θράκη, που έφερε το «τουρκικό» κόμμα πρώτο σε Ξάνθη και Ροδόπη και οι φανατικοί άρχισαν στα ίσια τις απειλές.

Ο γνωστός για τις εμπρηστικές δηλώσεις του Αμπντουλαλίχ Ντεντέ με μήνυμά του σε εφημερίδα …μας απειλεί. Να ακούσουμε την φωνή της μειονότητας …με το καλό.

Ποιο είνα το κακό θα μας το πει σε άλλη κρίση αλαζονείας. Σαν κι αυτή που έχει καταγραφεί στις κάμερες και μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.


90 Ελληνικές παραλίες που θα μπεί ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΜΑ...

Δεν είναι μόνο η Ελαφόνησος, αλλά συνολικά 90 παραλίες, οι οποίες αναμένεται να περάσουν στα χέρια… ιδιωτών!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο του ΤΑΙΠΕΔ έχουν ήδη μπει γνωστές παραλίες, οι οποίες αναμένεται να αξιολογηθούν με σκοπό να μεταβιβαστούν και έπειτα να πουληθούν σε ιδιώτες. Δύο από τις παραλιακές αυτές εκτάσεις έχουν ήδη πουληθεί σε ιδιώτες, ενώ σταδιακά προχωρούν οι διαδικασίες και για τις υπόλοιπες.

Στον κατάλογο βρίσκονται «παράδεισοι» όπως η Γιάλοβα στην Μεσσηνία, η Τσαμπίκα και η Αγία Αγάθη στη Ρόδο, μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής, ο Άγιος Προκόπιος στην Νάξο, ο Γαλησσάς στην Σύρο και η… μόνη προσβάσιμη παραλία στην Ηρακλειά!

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς, προβλέπεται ότι οι παραλίες που βρίσκονται μπροστά από δημόσια ακίνητα μπορούν ακόμα και να περάσουν σε κατάσταση αποκλειστικής χρήσης από τον ιδιώτη που θα τα αγοράσει με πλήρη απαγόρευση της ελεύθερης πρόσβασης!

Αυτή είναι η «λίστα ΤΑΙΠΕΔ» με τις παραλίες:

Όλοι νικητές των εκλογών!!!

triplo-skaki

Ερευνητικός «πυρετός» επικρατεί στις τάξεις των επιστημόνων που ασχολούνται με τη θεωρία παιγνίων λόγω της παρατήρησης ότι όλα τα κόμματα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, βγήκαν κερδισμένα από τις ελληνικές ευρωεκλογές και τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της περασμένης Κυριακής. Η παρατήρηση, αν επιβεβαιωθεί, απειλεί να καταρρίψει το θεμελιώδες θεώρημα «μηδενικού αθροίσματος», σύμφωνα με το οποίο η απώλεια ενός παίκτη (σ.σ. ή υποψηφίου στην περίπτωση των εκλογών) είναι ίση με το κέρδος ενός δεύτερου.
Το παράδοξο των ελληνικών εκλογών εντοπίστηκε από τους επιστήμονες αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αργά το βράδυ της Κυριακής και γρήγορα έγινε φανερή η σημασία του και οι συνέπειες που μπορεί να έχει στην ανάλυση των παιχνιδιών στρατηγικής αλληλεπίδρασης. Έκτοτε, πάνω από 50 ερευνητικές ομάδες παγκοσμίως έχουν ανακοινώσει ότι ασχολούνται με το ζήτημα, ενώ ήδη από το μεσημέρι της Δευτέρας προγραμματίστηκε διεθνές επιστημονικό συνέδριο για το θέμα, το οποίο θα λάβει χώρα στην Σαντορίνη το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου.
«Το σύνηθες σε τέτοιες αναμετρήσεις είναι να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, καθώς το ένα κόμμα κερδίζει τις ψήφους κάποιου άλλου» δηλώνει ο δρ. Ζακ Λεβιέ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Γενεύης. «Εδώ όμως έχουμε το παράδοξο, όλα τα κόμματα να εμφανίζονται ως κερδισμένα παρά τα διαφοροποιημένα ποσοστά τους. Κάτι τέτοιο δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν, παρά μόνο σε ένα αμφισβητούμενο πείραμα το 1972 στην Μπουρκίνα Φάσο το οποίο μέχρι σήμερα θεωρείτο λανθασμένο λόγω ενστάσεων για παραλείψεις στη διαδικασία, ελλιπή δεδομένα αλλά και σοβαρά σφάλματα στη μετάφραση».

Γεώτρηση στο Παλιόκαστρο?

ΤΡΥΠΑ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ
Άνοιξε η γη  κάτω από τα πόδια των οδηγών , στην εθνική οδό,  στο ύψος του Παλαιόκαστρου Ηρακλείου, και η διέλευση των οχημάτων ήταν αδύνατη. Το περιστατικό σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες και επιτόπου έσπευσε το τμήμα τροχαίας του βόρειου οδικού άξονα, προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία, που για κάποιες ώρες διεξήχθη στη μία λωρίδα της κυκλοφορίας.  Η τεράστια τρύπα οφείλεται σε καθίζηση του οδοστρώματος.Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του image-services , το βάθος προσεγγίζει το 1 μέτρο. Το σημείο παραμένει εκτός κυκλοφορίας.

216105

Ξεκινούν αύριο οι Πανελλαδικές

Ξεκινούν αύριο οι Πανελλαδικές
Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ την Πέμπτη 29 Μαΐου κάνουν πρεμιέρα οι εξετάσεις για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου με την Τράπεζα Θεμάτων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 το πρωί. Το Σάββατο 21 Ιουνίου θα αρχίσουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων. Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από τις 23 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου. Τέλος, οι επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα αρχίσουν την Πέμπτη 19 Ιουνίου.

Οι Απολυτήριες Εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ' τάξη των ημερήσιων και τη Δ' τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα αρχίσουν την Παρασκευή 13 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις Πανελλαδικές με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Στα μέσα Ιουνίου όλοι οι υποψήφιοι (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ) πρέπει να πάνε στο λύκειο στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση του Φεβρουαρίου, προκειμένου να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας για να τον χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού τους Δελτίου.

Από χθες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, δημοσιοποιούνται τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων, προκειμένου όλοι οι μαθητές της Α΄λυκείου να έχουν τον χρόνο να δουν τις ερωτήσεις.