Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ρε δεν πάτε στο δ.....λο λεω εγώ καλοκαιριάτικα???

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την ξεδιαντροπιά και την αναισθησία αυτού του παχύδερμου που κυκλοφορεί με τον τίτλο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Το ανθρωποειδές κτήνος έκανε, σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφο του Economic Observer, την παρακάτω δήλωση:
«Πριν από τα μέτρα λιτότητας, ο μισθός μου βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο του δημόσιου τομέα, 6.500 ευρώ τον μήνα. Τώρα, ο μισθός μου έχει μειωθεί κατά ¼, στα 4.800 ευρώ τον μήνα. Πρέπει να περιορίσω τη διάρκεια των διακοπών μου, και η γυναίκα και τα παιδιά μου έχουν δυσαρεστηθεί.»

Μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης εδώ. Η επίμαχη φράση βρίσκεται στην απάντηση της δεύτερης ερώτησης του δημοσιογράφου.

Σπίτια στο κύμα...



στη Ζάκυνθο.....στο Ηρακλειο Κρήτης όμως απαγορεύεται να έχουν εξέδρες (στις Γούρνες Ηρακλείου)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΤΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ;;;


ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!! ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 1ο ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ 16 ΕΥΡΩ(ΠΕΡΙΠΟΥ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ) ΠΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.. ΛΑΘΟΣ 2ο...ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ) ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ. ! "ΔΩΣΕ ΜΑΣ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ" ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΘ. "ΜΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥΣ ΛΕΣ "ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΗΤΑΝ 16, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ 20?" "ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΣ" ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΑ.

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! (ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αναγνώστης

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΟΥ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ...
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.... ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Aναγνώστης

Θεϊκή έμπνευση!


Θεϊκή έμπνευση!

Όλο και περισσότεροι οι Έλληνες προτιμούν το διαδίκτυο


Ριζικές αλλαγές στον τρόπο που κάνουμε τα ψώνια μας έχει φέρει το διαδίκτυο. Η ευκολία που προσφέρουν οι ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές αυξάνουν συνεχώς το ποσοστό των καταναλωτών που προτιμούν να κάνουν τα ψώνια τους από τον υπολογιστή τους.

Διαδικτυακή έρευνα της Nielsen έδειξε πως η πλειοψηφία των χρηστών του ίντερνετ παγκοσμίως σκοπεύει να κάνει κάποια online αγορά στο επόμενο διάστημα, με τα βιβλία (44%), τα ρούχα (36%) και τα αεροπορικά εισιτήρια (32%) να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στην πρόθεση αγοράς διεθνώς.

Ελλάδα: Πρωτιά στις ηλεκτρονικές κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων

Στην Ελλάδα την πρώτη θέση κατέχουν τα αεροπορικά εισιτήρια, καθώς ένας στους δύο Έλληνες (51%) δηλώνει πως σκοπεύει να αγοράσει online κάποιο εισιτήριο μέσα στους ερχόμενους έξι μήνες. Στις επόμενες θέσεις ακολουθούν οι κρατήσεις ξενοδοχείων (με 35%), τα βιβλία (με 33%), ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός (με 32%) και τα εισιτήρια συναυλιών/ παραστάσεων (με 29%). Συνολικά οκτώ στους δέκα Έλληνες χρήστες του διαδικτύου, δήλωσαν πως σκοπεύουν να κάνουν κάποια online αγορά στο επόμενο εξάμηνο.

Παγκοσμίως, το 34% των καταναλωτών (ένας στους τρεις) δήλωσε πως κάνει τις online αγορές του από σελίδες καταστημάτων που υπάρχουν μόνο στο διαδίκτυο (π.χ Amazon) ενώ στην Ελλάδα αυτό το ποσοστό μειώνεται στο 21%, καθώς η πλειοψηφία των Ελλήνων (39%) φαίνεται να προτιμάει περισσότερο τα καταστήματα που διαθέτουν και υπαρκτά κτίρια.

Συνολικά, μόλις το 16% των παγκόσμιων χρηστών του διαδικτύου και το 13% των Ελλήνων δήλωσε πως δεν έχει κάνει κάποια online αγορά στο παρελθόν. Όμως, δεν ισχύει το ίδιο για όλες τις περιοχές του πλανήτη, καθώς στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή το 46% των ερωτώμενων δήλωσε πως δεν έχει κάνει ποτέ κάποια online αγορά. Επιπλέον, το 73% παγκοσμίως καταναλώνει σε ψώνια του διαδικτύου κάτω από το 10% των μηνιαίων χρημάτων που ξοδεύει συνολικά. Στην Ελλάδα μάλιστα αυτό το ποσοστό είναι ακόμα υψηλότερο και φτάνει στο 86%.

Διακοπές μέσω ίντερνετ...

Στο ίντερνετ στρέφονται κυρίως οι νέοι για την οργάνωση των διακοπών τους καθώς είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες. Σύμφωνα με έρευνα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "ΝΕΟΙ" η οποία διεξήχθη σε 296 νέους για το καλοκαίρι του 2010, στη συντριπτική τους πλειονότητα, σε ποσοστό που φτάνει το 90,5%, οι ηλικίες μεταξύ 19-36 ετών οργάνωσαν φέτος τις διακοπές τους μέσω διαδικτύου με πολύ καλύτερες τιμές.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, ποσοστό 71% "αγοράζει" τις διακοπές του από διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία ενώ σε ποσοστό 21% "σερφάρει" στο ίντερνετ για να αναζητήσει προορισμούς και να κάνει έρευνα τιμών, αλλά τελικά επιλέγει το τηλέφωνο για την οριστική κράτηση. Οι νεαροί χρήστες πριν καταλήξουν στον τελικό προορισμό τους έχουν προηγουμένως ερευνήσει εντατικά όλες τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν (ποσοστό 62%).

Ποσοστό 44% των νέων παραδέχεται ότι αναγκάστηκε να περιορίσει τη διάρκεια των διακοπών του από επτά σε πέντε ημέρες. Επίσης, οι παραθαλάσσιες διακοπές εντός Ελλάδας έρχονται και φέτος πρώτες στην προτίμησή τους με ποσοστό 7%. Στη δεύτερη θέση βρίσκονται τα ταξίδια εκτός συνόρων και στην τρίτη προορισμοί στους οποίους μπορούν παράλληλα να ασκούν εναλλακτικές δραστηριότητες.

Μειώθηκε το ταμειακό έλλειμμα της Ελλάδας


Πτωτικά κινήθηκε το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής κυβέρνησης κατά τους πρώτους επτά μήνες του έτους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2010 το ταμειακό έλλειμμα της Κεντρικής Κυβέρνησης (καθαρό αποτέλεσμα κρατικού προϋπολογισμού με λογαριασμούς διαχείρισης χρέους) μειώθηκε σε 14,474 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 21,470 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2009.

Όπως αναφέρεται, κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού αυξήθηκαν σε 27.890 εκατ. ευρώ από 26.779 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, το πρώτο επτάμηνο του έτους μειώθηκαν σε 37.891 εκατ. ευρώ από 42.714 εκατ. ευρώ πέρυσι.