Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ψέματα και αλήθειες για το χτύπημα του Εγκέλαδου



Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι όταν η Γη κινείται κάτω από τα πόδια μας, είναι επειδή ο Άτλαντας ανασήκωσε τους ώμους. Σε μια περασμένη εποχή, οι άνθρωποι πίστευαν ότι η θεωρία αυτή ισχύει, όμως ακόμη και σήμερα υπάρχουν αστικοί μύθοι για τους σεισμούς που δεν συμβαδίζουν με την επιστήμη.
Η Γεωλογική Επισκόπηση της Καλιφόρνια σε συνεργασία με το Κέντρο Αντισεισμικής Έρευνας και Πληροφόρησης στο Πανεπιστήμιο του Μέμφις, αποκαλύπτουν τους 10 πιο συνηθισμένους μύθους γύρω από τους σεισμούς, εξηγώντας γιατί δεν ισχύουν.

Ο αξιογέλαστος ‘μπόγος απ τα μάτια του Σταρ...



Με την παρουσία της στην ορκωμοσία του Καμίνη ως Δημάρχου (και της ίδιας ως δημοτικού συμβούλου φυσικά) η Ουρανία Μιχαλολιάκου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.  
Υπήρξαν πολλοί που γέλασαν, που κορόιδεψαν την εμφάνισή της, που χλεύασαν το ντύσιμο, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της.    Και μετά, απ’ την άλλη, υπήρξαν και αυτοί που αντιμετώπισαν με πολύ πιο lifestyle τρόπο το θέμα όπως το STAR:  

Ιερέας έγραφε με μαρκαδόρο πάνω στα μνήματα τις οφειλές των συγγενών (βίντεο)



Απίστευτο περιστατικό στην Κω καταγγέλλουν τα τοπικά μέσα, σύμφωνα με τα οποία, ιερέας χρησιμοποιούσε ως μαυροπίνακες τα μνήματα, πάνω στα οποία σημειώνε με μαρκαδόρο (!) τις οφειλές των συγγενών των εκλιπόντων για τη χρήση των μνημάτων.