Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Τροχαίο στην Εθνική οδό.

Νέο τροχαίο στην Εθνική οδό
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Εθνική οδό Ηρακλείου Ρεθύμνου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

H τελευταία φωτογραφία μαμάς και γιου πριν απογειωθεί το Boeing.


Τον γύρο του κόσμου κάνει η selfie που τράβηξαν μία μητέρα και ο γιος της μέσα στο αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών, το οποίο κατερρίφθη πάνω από την ανατολική Ουκρανία.

Αγωνία για 9χρονο κορίτσι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο



Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την εξέλιξη της υγείας του κοριτσιού

Τρελό μπαμ: Φεύγει ο Ρούνεϊ, έρχεται ο...









Τρελό μπαμ: Φεύγει ο Ρούνεϊ, έρχεται ο...



Ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε σήμερα αναφέρεται στην πίεση που υπάρχει για τον 
Άγγλο επιθετικό στη Γιουνάιτεντ και στην απόφαση του Φαν Χαάλ να τον... ανταλλάξει με άλλον σούπερ σταρ!

Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τοὺς …ἀγαπημένους μας εἰσβολεῖς.



(Δεν υπάρχουν νόμιμοι παλινοστούντες ή μετανάστες στην Ελλάδα. Υπάρχουν μόνο παράνομα Ελληνοποιημένοι λαθροεισβολείς, σε ποσοστό 99%…Ζητώ συγνώμη απο το υπόλοιπο 1% …αν υπάρχει.)

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ

  Πως είναι λοιπόν δυνατόν να μιλάμε για πολιτική σωτηρίας ενός λαού 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που τον έχουν φεσώσει οι πολιτικοί του διαχειριστές με ένα ποσόν 627 δις ευρώ. Πράγμα που σημαίνει πως ο καθένας από μας χρωστά – γιατί κάποιοι έτσι αποφάσισαν – 62.700 ευρώ στα ταμεία της Γκεστάπο…

R.I.P.....Κατσικοπόδαρος.....



Το γύρο του διαδικτύου κάνει το προφητικό μήνυμα του Ολλανδού επιβάτη λίγο πριν επιβιβαστεί στο μοιραίο Boeing...

Φυτά για… πονηρά μυαλά!



Τελικά αποδεικνύεται πως η κοινή αντίληψη που θέλει να μην υπάρχουν στον κόσμο «βρώμικα» πράγματα, αλλά μονάχα «βρώμικα» μυαλά που ερμηνεύουν «βρώμικα» παντού και πάντα ό,τι βλέπουν, ίσως να αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες πλάνες της ανθρωπότητας!

Το ”Μπλόκο” της Κρήτης



Με τον τριήμερο αποκλεισμό της Σούδας από 19 έως 21 Ιουλίου κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των πρωτοβουλιών της Κρήτης ενάντια στηνκαταστροφή των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο, 200 μίλια νοτιοδυτικά του νησιού.

Δεν πληρώνει κανείς …(και καλά κάνει)



Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο «σπάνε» οι ληξιπρόθεσμες ωφειλές των φορολογουμένων προς το δημόσιο, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία εξαμήνου που δημοσίευσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, τα χρέη έφτασαν στα 6,225 δισεκατομμύρια ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Βγάζει λεφτά πουλώντας ένα προϊόν που δεν υπάρχει!



Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να θέλουν να βγάλουν λεφτά από μια ιδέα, έστω και χαζή, μπορεί να θέλουν να ανακαλύψουν κάτι που ήδη υπάρχει, όμως υπάρχει ένας άνθρωπος που βγάζει λεφτά πουλώντας μία ιδέα που απλά δεν υπάρχει.

Και πλούσια και χηράκλα!!!



Δικαστήριο στη Φλόριντα καταδίκασε την αμερικανική καπνοβιομηχανία RJ Reynolds, τη δεύτερη μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία των ΗΠΑ, να πληρώσει το ποσό των 23 δις δολαρίων ως «τιμωρητική αποζημίωση» σε μια γυναίκα ο άντρας της οποίας πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα.

Κλεισμένοι στον μικρόκοσμό μας



Αργά τη νύχτα κατάλαβα ότι μου λείπουν ακόμα δύο ζευγάρια μάτια και τουλάχιστον άλλα έξι αυτιά. Κατασκευαστικά θα ήταν γελοίο και βιολογικά αδύνατο, όμως, με συγχωρείτε, αυτά χρειαζόμουν. Στην τηλεόραση πήγαινα από CNN σε BBC. Πέρασα λίγο και από το CCTV Africa όπου διέκοψαν την κάλυψη για το Boeing προκειμένου να δείξουν ένα ρεπορτάζ για την επιτυχία της ανακύκλωσης στην Ουγκάντα. Εναλλακτικό, αλλά δεν με ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή.

Ποιό Μονακό?



Και έχουμε την απαίτηση λέει να έρθει να μας χτυπησει την πόρτα η ανάπτυξη...

Απλά αυτό!!!



SILVER ALERT ! ! !



Aγαπητοί φίλοι,

Υπάρχει εξαφάνιση 30χρονης από την Κατερίνη, Πιερίας. Ο Συναγερμός ενεργοποιείται κατόπιν εισαγγελικής εντολής, λόγω της ιδιαιτερότητας του περιστατικού.

Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκδίδονται 4.000 κατασχετήρια την ημέρα



Σε οικονομικό αδιέξοδο έχουν οδηγηθεί νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αδυνατούν όχι μόνο να πληρώσουν τις οφειλές τους αλλά ακόμα και να ενταχθούν σε ρυθμίσεις.

Η Ελλάδα ήταν "μαγαζί" γωνία, και για αυτό την χρεοκόπησαν...

Σε "ύαινες" του εξωτερικού αναθέτουν τις αρμοδιότητες του ΤΑΙΠΕΔ για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας

Τι θα συμβεί άραγε οταν οι BRICS έχουν τον μισό πληθυσμό του πλανήτη και μόνο το 19,8% του παγκόσμιου ΑΕΠ?



Όταν μιλάμε για παγκοσμιοποίηση και στην ουσία για δυτική παγκοσμιοποίηση, μιλάμε για μια διεθνή οικονομική ελίτ, η οποία μέσω των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, προσπαθεί να επιβάλλει παγκόσμια τους δικούς της οικονομικούς όρους, χρησιμοποιώντας θεσμούς, όπως την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, τους  Οίκους Αξιολόγησης κ.λ.π. και φυσικά τον στρατιωτικό εκτελεστικό βραχίονα της δυτικής παγκοσμιοποίησης, δηλαδή το ΝΑΤΟ.

Γουστάρετε να θυμηθούμε ...Τι έκαναν οι Έλληνες για τον... κόσμο;


«Είστε ανεύθυνος λαός», «Δεν πληρώνετε τους φόρους σας», «Είστε βολεμένοι», «Λειτουργείτε με ωχαδελφισμό», «Είστε τεμπέληδες»… είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι -πολιτικοί και απλός λαός- για να μας χαρακτηρίσουν! 

Περικοπές, φόροι και χρέη! Νέο «ρεκόρ» ληξιπρόθεσμων οφειλών στην εφορία

Περικοπές, φόροι και χρέη! Νέο «ρεκόρ» ληξιπρόθεσμων οφειλών στην εφορία

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο «σπάνε» τα χρέη των φορολογουμένων προς την εφορία, σε ένα κράτος, όπου οι φόροι «πέφτουν» βροχή, παράλληλα με τις περικοπές, όπου οι πολίτες αδυνατούν να σηκώσουν άλλα βάρη και όπου οι κυβερνώντες του μιλούν για ανάκαμψη, ξεχνώντας, μάλλον, αυτήν τη διάμετρο της ελληνικής πραγματικότητας...

ΒΙΝΤΕΟ-9χρονος παντρεύτηκε 62χρονη!



Ο 9χρονος Saneie Masilela έγινε ο πιο νεαρός γαμπρός του κόσμου για δεύτερη φορά αφού πέρυσι είχε ξαναπαντρευτεί την 62χρονη Helen Shabangu. Όπως ορίζει ένα τελετουργικό στη Νότια Αφρική το αγόρι έπρεπε να παντρευτεί άμεσα γιατί έτσι όριζαν τα πνεύματα των προγόνων του.

Πληρώνουμε ακόμη φόρους της Φρειδερίκης...Δείτε τι μ@λ@κίες πληρώνουμε ακόμα απο τότε!!!



Ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα φορολογικής τρέλας έρχονται στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως το 2014 πληρώνουμε ακόμη φόρο κατάλοιπο της εποχής της «βασιλομήτορος» Φρειδερίκης.

Δείτε μια φωτογραφία που σοκάρει

Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο. Όταν η μισαλλοδοξία αντικαθιστά πλήρως την παιδεία τότε όλα μπορούν να εξηγηθούν.

Ξέρεις πώς ήταν η Μέρκελ την τελευταία φορά που η Γερμανία πήρε το Μουντιάλ;



Το 1990 όταν η Γερμανία κατακτούσε και πάλι το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου τα πράγματα ήταν διαφορετικά γύρω μας. Το ίδιο και η Ανγκελα Μέρκελ. 

Έπεσε σε αγέλη από καρχαριάκια o καπετάν Μανώλης !



Σε ολόκληρη αγέλη από μικρούς καρχαρίες έπεσε ο καπετάν Μανώλης Κουκουράκης, στην Σητεία.

Πτώμα από το Μπόινγκ έπεσε σε κρεβατοκάμαρα σπιτιού στην Ουκρανία!


Ο Jerome Sessini είναι ένας Γάλλος φωτογράφος που βρέθηκε πρώτος στο σημείο όπου έπεσε το Μπόινγκ 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών που καταρρίφθηκε στην Ουκρανία.