Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Θέλω να γίνω χρεοκοπημένος Αργεντίνος... με ανεργία 5,5%, έλλειμμα 0 και πλεόνασμα 539 εκ. δολ. !!!



Τι συνέβη στην Αργεντινή;

Φωνές απόγνωσης, από μία ελεύθερη επαγγελματία... Θα τις ακούσει κάποιος; Ή απλά θα περιμένουμε το ξέσπασμα της καταιγίδας;

Φωνές απόγνωσης, από μία ελεύθερη επαγγελματία... Θα τις ακούσει κάποιος; Ή απλά θα περιμένουμε το ξέσπασμα της καταιγίδας;

Πριν από μερικές μέρες, λάβαμε την παρακάτω επιστολή. Τη δημοσιεύουμε για να δείξουμε το μέγεθος της απόγνωσης των πολιτών. Αλλά και για να προβληματιστούμε.

Δείτε γιατί μας προτρέπουν να πληρώνουμε τους φόρους με πιστωτικές κάρτες!!!




Ξαφνικά οι τράπεζες άρχισαν να διαφημίζουν και να δίνουν πιστωτικές κάρτες για πληρωμή του φόρου με πολλές άτοκες δόσεις, τη ίδια στιγμή που δεν δίνουν ούτε ευρώ για δάνεια.

«Βροχή» οι κατασχέσεις ακινήτων



Συνολικά 105 κατασχέσεις ακινήτων έγιναν τον Ιούνιο, εξαιτίας των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών εισφορών, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΙΚΑ.

Έχεις ποδήλατο; Όχι για πολύ ακόμα. Δες τι σου έρχεται…



Ποδηλατοπορείες διαμαρτυρίας ανά την Ελλάδα...
Ερχεται νέα φορο-επιδρομή, αυτή τη φορά με στόχο την τσέπη όσων οδηγούν ποδήλατο…
Οπως όλα δείχνουν, οι παράλογες απαιτήσεις της τρόικας δεν έχουν σταματημό.

Να κοπούν τα χέρια σου απο τη ρίζα ρε π..στη!!!!



Ο… υπερήφανος για το κατόρθωμα του Ισραηλινός σκοπευτής

Το μίσος δεν κρύβεται τελικά… Ένας από τους Ισραηλινούς που απολαμβάνουν να σκοτώνουν Παλαιστινίους και δη παιδιά στη Γάζα, αποφάσισε να δείξει πόσο έχει ξετρελαθεί με το «κατόρθωμα» του.

Ανέκδοτο:Γιατί δεν είχες επιτυχία με τους Άραβες;



Ένας πωλητής μιας εταιρείας παραγωγής αναψυκτικού τύπου Cola, επιστρέφει απογοητευμένος από ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Μέση Ανατολή.

Καρέ καρέ η διαδρομή ρουκέτας που σκορπάει τον τρόμο και το θάνατο στη Γάζα [εικόνες]



Για τους περισσότερους το θέαμα μίας ρουκέτας που πέφτει από τον ουρανό και σκορπά το θάνατο και την καταστροφή είναι συγκλονιστικό. Οχι όμως και για τους κατοίκους στη Γάζα, οι οποίοι έχουν μάθει να ζουν με τον τρόμο.

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: «Η πύλη της κόλασης»



Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου αποτυπώνεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η Ελλάδα που θέλουν οι δανειστές μας και φυσικά εκείνοι που εκτελούν τις εντολές τους, η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου.