Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η Δημοσιογράφος που «πιάστηκε στα πράσα» με “βoήθημα” on air! [video]



Απίστευτο βίντεο…


Την ώρα που ήταν στον αέρα… φάνηκε ο…"κολλητός της"....δείτε το!!!

Ψυχικά και σωματικά ασθενείς οι άνεργοι(και ΟΧΙ ΜΟΝΟ) στην Ελλάδα.



Ότι η  ανεργία(και γενικά κάθε αγχωτική κατάσταση) γεννά ψυχικές και σωματικές ασθένειες είναι δεδομένο ....η αναφορά όμως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ(Φωτο) γίνεται ....για να προβληματιστούμε και να αντιληφθούμε το "επίπεδο νοσηρότητας" που
βρίσκεται σήμερα η ελληνική κοινωνία, λόγω των ασύλληπτων ποσοστών-μεγεθών της ανεργίας -κυρίως των νέων- που έχουν ξεφύγει ....από κάθε ιστορικό όριο!

Μπορείς να ζήσεις σε 13 m2 σπίτ!!!!!



Μόλις ξεπέρασε η δημιουργός του σπιτιού το μέγεθος (και το έκανε πολύ γρήγορα πιστέψτε με) ένιωσε τέτοια ευχαρίστηση για τη δημιουργία της που δηλώνει ότι δεν θα φύγει ποτέ από αυτό το σπίτι.

Στα νύχια των νέων μαυραγοριτών…



Τα τελευταία έξι χρόνια, στην ελληνική κοινωνία έγινε, υπόγεια, μια μεγάλη αλλαγή, με αποτέλεσμα να αλλάξει ο ταξικός χάρτης στη χώρα. Σε πολιτικό επίπεδο, η αλλαγή αυτή εκφράστηκε με το κίνημα των αγανακτισμένων, που οδήγησε στην κατάρρευση των δύο μεγάλων κομμάτων και απείλησε το πολιτικό σύστημα. Πολλοί μιλάνε για τη συρρίκνωση των μεσαίων στρωμάτων και το τέλος της μεσαίας τάξης.

Χιλιάδες Ελληνες ξεπουλάνε σπίτια και οικόπεδα σε όλη την Ελλάδα



Σε μαζικό ξεπούλημα χιλιάδων ακινήτων σε όλη την Eλλάδα σε τιμές ακόμη και κάτω από την αντικειμενική αξία ή το κόστος κατασκευής τους, οδηγεί ο Eνιαίος Φόρος Aκινήτων. Tα «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά που προκάλεσαν νευρική κρίση σε εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οδηγούν σε δραματική αύξηση των προς πώληση ακινήτων.