Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Απο εγκληματίας γίνεται μοντέλο με συμβόλαιο 30.000 δολαρίων !!!!



Από κακοποιός… μοντέλο. Ο δρόμος του Τζέρεμι Μικς είχε αρχίσει να προδιαγράφεται από τη στιγμή που όταν συνελήφθη και η αστυνομία του Στόκτον έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του έγινε χαμός στο γυναικείο πληθυσμό.

Τσίμπα ένα…

Εσύ θα βοηθούσες αυτή τη γυναίκα;



Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση των περαστικών. Εσείς θα σώζατε την γυναίκα που παλεύει από δίπλα σας; Τα αποτελέσματα του κοινωνικού πειράματος που θα δούμε στο παρακάτω είναι μάλλον αποκαρδιωτικά για το ανθρώπινο είδος…

Ακούστε το κι αυτό!!Όλοι οι μαθητές έμειναν στην ίδια τάξη ! !


Το άκουσα και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Όλοι οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Θήβας, στο Λουτουφί, έμειναν στην ίδια τάξη

Πόσες θερμίδες έχει ένα κλασικό πιτόγυρο ξέρεις?


Το σουβλάκι μπορεί να κατηγορείται ως «πρόχειρο φαγητό», ωστόσο ένα και μόνο ένα σουβλάκι είναι ένα πλήρες γεύμα. Αν τα υλικά του μάλιστα είναι πρώτης ποιότητας (λάδι, κρέας) τότε η κατανάλωσή του δεν πρέπει να φοβίζει.

Μαγκιά ο Γκατούζο....Γκατάκια

Ο Ιταλός τεχνικός έθεσε έναν πολύ συγκεκριμένο όρο πριν υπογράψει στον ΟΦΗ. Δεν είναι και κανένα... κορόιδο ο παλαίμαχος άσος της Μίλαν.

Δύο φωτογραφίες τραβηγμένες από το ίδιο σημείο, με διαφορά 114 χρόνων…



Η Ιεράπετρα το  1900 και σήμερα, όπως μας την έστειλε ο Μανώλης Λουτσέτης, μαζί με την τεκμηρίωση για τις δύο φωτογραφίες.

Τι κάνετε μωρε...σταματήστε το κάρβουνο...οχι αααλλλοοο κάααρβουυυνοοοο

Γράφει η Ιωάννα  Μελάκη (Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης)

 Μέρες δύσκολες , μέρες πρωτόγνωρες είναι εκείνες που έρχονται στο βάθος του χρόνου, για χιλιάδες δανειολήπτες με "κόκκινα δάνεια" που δεν έχουν ενταχθεί στον Νόμο Κατσέλη .

Να γιατί δεν θέλουν λεφτά οι τράπεζες!!!



MIA ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ  ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ !!!

Πρέπει να γίνετε άνθρωποι πρώτα!!!

3

… είμαι ο επικεφαλής μιας δυναστείας που εδώ και αιώνες σταθερά και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζει να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα …

Hey, teacher, leave them kids alone! \Και δε λέμε για τον τοίχο των Pink Floyd..

    *..όχι, δεν εννοούμε το αριστουργηματικό άλμπουμ των Pink Floyd.
     Εννοούμε τον τοίχο στον οποίο ήδη έχουμε σκάσει και σφηνωθεί!

Με απλά μαθηματικά πλησιάζει το τέλος του καθεστώτος στην Ελλάδα και λετε οτι θέλετε εσεις!!!



Ένα καθεστώς καταρρέει εξ αιτίας δύο παραγόντων. Είτε από επανάσταση και ανατροπή, είτε από διακοπή της χρηματοδότησής του.
Το παρασιτικό καθεστώς που εξουσιάζει την Ελλάδα, δεν μπορεί πλέον να βρει χρήματα από το εξωτερικό με δανεισμό για να επιβιώσει.
Έχει στραφεί λοιπόν αποκλειστικά στο εσωτερικό και στραγγίζει τον ελληνικό λαό με εξοντωτική και αντισυνταγματική φορολόγηση.