Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Εφτά πράγματα που δεν πρέπει να έχεις!!!


Σύμφωνα με το μεγάλο Ινδό ηγέτη, Μαχάτμα Γκάντι τα παρακάτω συνιστούν τα 7 αμαρτήματα της κοινωνίας. Στην κοινωνία που αυτός οραματίστηκε οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν:..
...
1. Πλούτο χωρίς μόχθο

2. Απόλαυση χωρίς συναίσθημα

3. Εμπόριο χωρίς ήθος

4. Γνώση χωρίς χαρακτήρα

5. Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά

6. Λατρεία χωρίς θυσία

7. Πολιτική χωρίς αρχές


.....ασχολίαστο....

ΤΕΤΟΙΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!



Απίστευτο σώμα και τρομερή τεχνική κουνήματος..δείτε το βίντεο...


Γυμναστική με βάρη....το μυστικό για καλλίγραμμο σώμα..?



Το πιο πιθανό είναι να είσαι από τους άντρες που πάνε στο γυμναστήριο και κάνουν 200-300 επαναλήψεις σε ροκανίσματα ή άλλες γνωστές ασκήσεις κοιλιακών. Μπορεί στην αρχή με αυτόν τον τρόπο να γυμνάζεις τους μυς της κοιλιάς σου, αλλά κάποια στιγμή έρχεται η στασιμότητα. Ετσι, ενώ βλέπεις ότι αυξάνεις τις επαναλήψεις, το αποτέλεσμα είναι δυσανάλογο. «Το σώμα σου προσαρμόζεται στις ασκήσεις, γεγονός που επιβραδύνει τη βελτίωση σου» υποστηρίζει ο γυμναστής Bill Hartman. Πρέπει να αρχίσεις να βάζεις διαφορετικές ασκήσεις στο πρόγραμμά σου, για να αποκτήσεις γράμμωση και μυϊκό όγκο.
Ενας δυνατός κορμός δεν σημαίνει μόνο γυναικεία βλέμματα ενώ παίζεις beach volley στην παραλία. Δυνατοί κοιλιακοί σημαίνουν δύναμη σε όλες τις κινήσεις σου, είτε σηκώνεις πολλά κιλά σε ασκήσεις, όπως πιέσεις πάγκου ή καθίσματα με μπάρα, είτε σηκώνεις τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, που πολλές φορές είναι το ίδιο βαριά με τους αλτήρες που σηκώνεις στο γυμναστήριο. Αν δεν έχεις δυνατούς μυς κορμού, τότε η σπονδυλική σου στήλη αποσταθεροποιείται και χάνει το φυσικό σχήμα S. Ετσι προκαλούνται οι πόνοι στη μέση.
Αλλαξε το πρόγραμμά σου κι εκτόξευσε τις επιδόσεις σου στα ύψη. Με τις παρακάτω ασκήσεις θα αποκτήσεις καλοσχηματισμένους κοιλιακούς πριν προλάβουν να κιτρινίσουν τα φύλλα φέτος στα δέντρα.

Ξαπλωτές Αρσεις με Κettlebell
ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ. Ξάπλωσε ανάσκελα σε στρώμα γυμναστικής και πιάσε με τα χέρια πάνω από το στήθος ένα kettlebell. Λύγισε τα γόνατα κι ανέβασέ τα στον αέρα. Από αυτήν τη θέση φέρε τα χέρια προς τα πίσω. Μείνε εκεί για 30 δευτερόλεπτα κι επίστρεψε στην αρχική θέση.
ΠΩΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΖΟΥΝ. Οταν φέρνεις προς τα πίσω το βάρος ενώ είσαι ξαπλωμένος, αυτή είναι μία φυσική κίνηση που έκανες και ως μωρό. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείς όλους τους μυς του κορμού και συγχρόνως τους δυναμώνεις.
Γέφυρα με Κωπηλατική
ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ. Λάβε την κλασική θέση για γέφυρα στηριζόμενος στους αγκώνες σου με μέτωπο μία χαμηλή τροχαλία. Πιάσε με το χέρι τεντωμένο τη λαβή της τροχαλίας. Τράβα το χέρι προς τα πίσω μέχρι ο αγκώνας να έρθει δίπλα στα πλευρά. Επίστρεψε στην αρχική θέση. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων σε κάθε χέρι.
ΠΩΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΖΕΙ. Οταν τραβάς το βάρος κοντά στο κορμό σου, ενεργοποιείς τους ραχιαίους και τους κοιλιακούς. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεις τη δύναμή τους, βελτιώνεις τη σταθερότητα του κορμού και γίνεσαι πιο δυνατός.
Κουβάλημα Κettlebell
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Στάσου όρθιος και πιάσε δύο βαριά kettlebell. Κράτα τα με τα χέρια ενωμένα μπροστά στο στήθος. Οι αγκώνες πρέπει να κοιτάνε προς τα έξω και τα kettlebell να ακουμπούν στους δικεφάλους των χεριών. Περπάτα 80 βήματα. Αυτό είναι 1 σετ. Κάνε 3-4 σετ με 30 δευτερόλεπτα ξεκούραση ανάμεσα στο καθένα. 
ΠΩΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΖΕΙ. Οταν περπατάς με ένα βάρος στη συγκεκριμένη θέση σώματος, τότε αναγκάζεις τον κορμό να δουλέψει πιο έντονα, προκειμένου να διατηρήσει τη σωστή φόρμα και την ισορροπία του. Θεωρείται από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να αποκτήσεις δυνατούς και γραμμωμένους κοιλιακούς.
Γονατιστές Πιέσεις Ωμων
ΠΩΣ θΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ. Δέσε μία λαβή από σχοινί σε ψηλή τροχαλία και πιάσε τις δύο λαβές του σχοινιού. Περπάτα λίγο ώστε να τεντωθεί η τροχαλία. Γονάτισε στο ένα πόδι και λύγισε τα χέρια ώστε να φέρεις τις λαβές κοντά στους ώμους σου. Από εκείνη τη θέση σφίξε τους κοιλιακούς και τέντωσε τα χέρια ψηλά. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων.
ΠΩΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΖΕΙ. Με αυτήν την άσκηση αναγκάζεις τους κοιλιακούς σου να σφίξουν, προκειμένου να εμποδίσουν την πίσω κίνηση του σώματος, ώστε να μην παρασυρθεί από το βάρος της τροχαλίας. Επίσης, καταφέρνεις να γυμνάσεις και τους ώμους σου.
TRX με Γόνατα στο Στήθος
ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ. Σε ένα TRX τοποθέτησε τα πόδια σου στις ανάλογες λαβές και βάλε τα χέρια στο πάτωμα. Σήκωσε το σώμα ψηλά, ώστε να έρθει παράλληλα με το πάτωμα. Από εκείνη τη θέση λύγισε τα γόνατα για να τα φέρεις κοντά στο στήθος. Επίστρεψε στην αρχική θέση. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων. 
ΠΩΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΖΕΙ. Αναγκάζει τον κορμό να λειτουργεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να εμποδίσει τις πλάγιες κινήσεις που προκαλούν οι ιμάντες και να διατηρήσει τη θέση του σώματος. Θα σε βοηθήσει σε δυναμικές ασκήσεις για τον κάτω κορμό, όπως τα βαθιά καθίσματα και οι άρσεις θανάτου.
Διαγώνιες Κινήσεις με Ρόδα
ΠΩΣ θΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ. Γονάτισε κάτω και πιάσε με τα χέρια μία μικρή ρόδα γυμναστικής. Ξεκίνα να τεντώνεις το σώμα σου, πηγαίνοντας τη ρόδα προς τα δεξιά. Οταν τεντωθεί ο κορμός, επίστρεψε στην αρχική θέση. Στη συνέχεια κάνε το ίδιο προς τα αριστερά. Κάνε 10 επαναλήψεις των 3 σετ σε κάθε πλευρά.
ΠΩΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΖΟΥΝ. Οταν πας μπροστά τη ρόδα, τότε τεντώνονται οι κοιλιακοί και η πλάτη σου και δημιουργείται πολύ έντονη κόπωση, προκειμένου να μην πέσει το σώμα κάτω. Με αυτόν τον τρόπο γυμνάζεις όλες τις μυϊκές ομάδες του κορμού σου κι αποκτάς περισσότερη δύναμη.

Οι άνθρωποι λένε ψέματα..οι αριθμοί όχι!!!


Βγαίνει που λέτε ο κ.Αρναουτάκης και δηλώνει ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών,αφού "το 40% του Κρητικού λαού" του έδειξε εμπιστοσύνη να συνεχίσει το έργο του....άντε και το δεχόμαστε....
Απο την άλλη πλευρά,ο κ.Τσόκας,δηλώνει επίσης ευχαριστημένος γιατί το 60% των Κρητικών,ΔΕΝ έδειξαν να θέλουν τον κυρ Σταυρο για τον επόμενο περιφερειάρχη...
Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στην περίπτωση του Δημάρχου Ηρακλείου....πάλι ο νόμος του 60-40...
Άραγε....ποιά είναι η εντολή του λαού? το 40% ή το 60%?

Με βλέπεις πώς σε βλέπω?


Απόψε στις 9 το βράδυ θα συναντηθούν τα επιτελεία των υποψηφίων περιφερειαρχών για το πώς, πότε και εάν θα γίνει το διακαναλικό debate μεταξύ των κ.Αρναουτάκη και Τσόκα! Οι δύο πλευρές που καταρχήν έχουν συμφωνήσει,μετά τα παρακάλια του κ.Τσόκα στον κ.Αρναουτάκη για δημόσια συζήτηση,πρέπει να δουν τους όρους, τις προϋποθέσεις μιάς και ο νυν Περιφερειάρχης δεν δεχόταν εύκολα και θέτει όρους...ας μην του χαλάσουμε χατήρι...εναν τον έχουμε τον κυρ Σταύρο...

Κωνσταντίνε κ Ελένη Χρόνια πολλά!!

Σαβουάρ βίβρ...

Funny gif images for Facebook 9 Funny gif images for Facebook (9)













Καλάβρυτα|: Βρήκαν 50 ευρώ μέσα σε φάκελο με ψηφοδέλτιο!

Καλάβρυτα: Βρήκαν 50 ευρώ μέσα σε φάκελο με ψηφοδέλτιο!  Ο ψηφοφόρος δεν κατάλαβε το "δωράκι" του υποψηφίου
Καθόλου... πονηρεμένος φαίνεται πως ήταν ένας ψηφοφόρος σε εκλογικό τμήμα του δήμου Καλαβρύτων, μιας και κατά την καταμέτρηση των ψήφων βρέθηκε σε φάκελο μαζί με το ψηφοδέλτιο και ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ!
Όπως φαίνεται, κάποιος υποψήφιος θέλησε να δωροδοκήσει τον ψηφοφόρο, κάτι που ο ίδιος δεν το περίμενε. Έτσι, ο ψηφοφόρος δεν άνοιξε καν τον φάκελο και έριξε απευθείας τον φάκελο με το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο στην κάλπη, με αποτέλεσμα να χάσει τον... μποναμά!
Αν τα χρήματα ήταν περισσότερα και ο φάκελος πιο χοντρός, το εκλογικό «μπόνους» σίγουρα θα είχε φτάσει στον παραλήπτη του... κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

ΤΕΣΤ| Ποιο βίντατζ κόμμα σε εκφράζει;


Ένα τεστ που θα βοηθήσει όσους με σύνδρομο νοσταλγίας αρνούνται να μπουν στα καλούπια των σύγχρονων κομμάτων και θα ήθελαν να ψηφίσουν κάτι από το πρόσφατο πολιτικό παρελθόν της πατρίδας μας.

Διαλέξτε πρόστιμο:250,500 ή 1000 ευρώ?

autokinita-660_1
Οι υπολογισμοί της Τροχαίας για τα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς να έχουν περάσει ΚΤΕΟ προκαλούν ίλιγγο, αφού ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια, ενώ σε ό,τι αφορά αυτά που δεν εξακολουθούν να βρίσκονται στους δρόμους ανασφάλιστα οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 770.000.
Τέλος η ανοχή για τα ανασφάλιστα
Η ανοχή για τα ΙΧ που κυκλοφορούν ανασφάλιστα τελείωσε και πλέον μόλις λήξει η προθεσμία των 30 ημερών από την αποστολή των ειδοποιητηρίων στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων θα πέσουν πρόστιμα καμπάνες. Συγκεκριμένα τα πρόστιμα ξεκινούν από 1.000 ευρώ για τα λεωφορεία και τα φορτηγά δημόσιας χρήσης, 500 ευρώ για τα επιβατικά και 250 για τις μοτοσικλέτες. Παράλληλα προβλέπεται αφαίρεση της άδειας και των πινακίδων για ένα χρόνο, ενώ ο ιδιοκτήτης κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση από δύο έως δώδεκα μήνες και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.
Χθες μετά από απόφαση του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου οι ειδικές μονάδες ελέγχου της Τροχαίας θα σαρώσουν τους δρόμους για να εντοπίσουν και να μοιράσουν πρόστιμα σε όσους ιδιοκτήτες οχημάτων δεν έχουν τα ΙΧ ή τις μοτοσυκλέτες τους από ΚΤΕΟ.

Άκου φίλε επαρχιώτη, γιατί πας να μας καταστρέψεις;

titanikos
Και ξαφνικά (;) την Κυριακή το βράδυ, η χώρα χωρίστηκε στα δύο. Η Αττική και η υπόλοιπη Ελλάδα, είναι πλέον σαν να ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν και δεν τέμνονται πουθενά, δεν έχουν κανένα σημείο επαφής, αν και γεωγραφικά μοιράζονται τα ίδια εδάφη.
Την ώρα που η Αθήνα και η Αττική έστελναν ηχηρό μήνυμα προς τους εκβιαστές της χώρας, στηρίζοντας δυνατά όλες τις δυνάμεις που επιδιώκουν την ανατροπή του καθεστώτος Σαμαρά και Βενιζέλου, η υπόλοιπη Ελλάδα σφύριζε αδιάφορα, ζούσε στην μακαριότητά της, τραγουδώντας στο κατάστρωμα την ώρα που ο Τιτανικός βουλιάζει..!! Η επαρχία στήριξε Σαμαρά και Βενιζέλο με σθένος..!! Όσο κι αν ακούγεται απίθανο, συνέβη ακριβώς αυτό..!
Είναι γνωστό φυσικά ότι στην επαρχία ο δήμαρχος κι ο νομάρχης (ή περιφερειάρχης) είναι κάτι σαν το Τοτέμ που όλοι το προσκυνάνε και δεν το αλλάζουν όσο τους κάνει τα χατίρια, κι αυτά είναι πολλά και πολύ επικερδή..!
Η Κρήτη ψήφισε με 40% Πασόκο Περιφερειάρχη, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ την κοπανάει με ελαφριά πηδηματάκια.
Ο Βόλος σχεδόν εξέλεξε για Δήμαρχο το Μπέο, ναι το γνωστό Αχιλλέα Μπέο, που μόλις πριν λίγους μήνες αποφοίτησε από τις φυλακές Ναυπλίου…
Η Πελοπόννησος στήριξε με φανατισμό και πάλι τον Τατούλη, με τα δεκάδες σκάνδαλα σε αναθέσεις έργων, ο οποίος έχει κάνει τσίγκινα ρουθούνια από τις καταχρήσεις (όποιος κατάλαβε κατάλαβε).
Η Ήπειρος, υποτίθεται η πιο φτωχή περιφέρεια της χώρας, έβγαλε από την πρώτη Κυριακή περιφερειάρχη νεοδημοκράτη!
Σχεδόν καμία επαρχιακή περιφέρεια δεν έστειλε μήνυμα προς την κυβέρνηση. Δε στήριξαν ούτε Σύριζα, ούτε ΧΑ, ούτε ΚΚΕ, ούτε ΑΝ.ΕΛ. ούτε τίποτα άλλο εκτός από τα δύο μαφιόζικα κόμματα που μας κυβερνάνε…
Ξέρω ότι είναι πολλά τα συμφέροντά σας φίλοι που διαμένετε στην επαρχία. Αλλά σας έχω νέα.
Δεν πρόκειται για πολύ ακόμα εμείς εδώ στην Αθήνα να αγοράζουμε χρυσά τα κωλολάδια σας, τις κωλοτομάτες σας, τα κωλότυρά σας, τις σκατένιες φράουλές σας, δεν πρόκειται να ερχόμαστε για πολύ ακόμα να νοικιάζουμε και να πληρώνουμε χρυσάφι τα κωλοδωμάτιά σας, για να το παίζετε εσείς σωματοφύλακες του Σαμαρά και του Χοντρού.
Μειωμένο ΦΠΑ, φοροδιαφυγή, επιδοτήσεις, χοντρές κομπίνες με εικονικά τιμολόγια, όλα αυτά είναι στην ημερήσια διάταξη στην επαρχία. Εκεί που βασιλεύει η ανομία και η ατιμωρησία.
Ξέρετε κάτι φίλοι επαρχιώτες; Τα 6 εκατομμύρια κορόιδα που ζούμε κι υποφέρουμε στην Αθήνα και πληρώνουμε και τα δικά σας σπασμένα, δε θα είμαστε για πολύ ακόμα κορόιδα. Κι αν εσείς πουλάτε τρέλα εμείς πρόκειται σύντομα να σταματήσουμε να πληρώνουμε τα πάντα..!
Αν δεν σας το έχει πει κανένας ή αν κάνετε ότι δεν το έχετε ακούσει, το λεκανοπέδιο και βασικός τροφοδότης των κρατικών ταμείων με φόρους, χαράτσια, πρόστιμα, κι όλα τα παρόμοια, πρόκειται σύντομα να ”σκάσει”!!
Η κυβέρνηση που με πάθος στηρίξατε χθες, έχει προκαλέσει βίαιη κοινωνική κρίση εδώ στην Αθήνα, κι αν θα τη στηρίζετε για πολύ ακόμα, το τέλος μας θα είναι και δικό σας τέλος.
Ο Τιτανικός θα πάρει κι εμάς κι εσάς στο βυθό μαζί του….
Πηγή: kourdistoportocali.com | Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος

Το Θαύμα της Φύσης!!

Φωτογραφία: -Γιατί ο Γιώργος κάθε πρωί ξεματιάζει το μ**** της Μαρίας;
- Γιατί όλη τη νύχτα το γλωσσοτρώει!

Γι αυτό άραγε λένε "ενα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα"?

Μυνήματα σ εξωγήινους???


Δεν ξέρω αν κανένας αυτές τις μέρες έτυχε να δεί στο Youtube ενα κανάλι με την ονομασία "Webdriver Torso" το οποίο έχει ανεβάσει σε ενα μήνα πάνω απο 79.000 βίντεο,ολα "ακαταλαβίστικα"....σα να είναι κατι κωδικοποιημένο? δεν ξέρω...ρίξτε μια ματιά....δοκιμή κανενός προγραμματιστικού κώδικα?μυνήματα σ εξωγήινους? ή κανενα κωδικοποιημένο μύνημα κανενός νέου Μπιν Λάντεν??
Δείτε το κανάλι εδώ

Οι ξεχασμένοι ψηφοφόροι!


Ένας άστεγο που κοιμάται στο παγκάκι της Αγίας Άννας τυλιγμένος με μια κουβέρτα. Δίπλα του βιαστικά βήματα, άνθρωποι που κοντοστέκονται στη θέα αλλά συνεχίζουν το δρόμο τους αφού ένας άνθρωπος στο δρόμο μάλλον έγινε συνηθισμένο θέαμα στις μέρες μας....;άραγε θα ζητήσουν την ψήφο του την Κυριακή?

Ανεργία?Ακου ανεργία...

Τα παιδιά της, τα εγγόνια της και τα δισέγγονά της σταμάτησαν να της μιλούν. Ωστόσο, αυτό δεν δείχνει να πτοεί ούτε κατ' ελάχιστον την 85χρονη Βρετανίδα Σίλα Βόγκελ Κουπ για την απόφαση που έλαβε πριν από τέσσερα χρόνια, στα 81 της να γίνει... ιερόδουλη. 
Η 85χρονη έκανε αυτή την περίεργη επαγγελματική επιλογή εξαιτίας της αφόρητης μοναξιάς που ένιωσε μετά το θάνατο του συζύγου της το 2004. Ωστόσο, όπως εξομολογείται, υπάρχει ένας ακόμη λόγος που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση: «Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο το κάνω είναι γιατί αγαπώ το σεξ. Ακόμη και στη σκέψη του αισθάνομαι καλύτερα», λέει και προσθέτει: «Οι νεαροί ανδρες κάτι βρίσκουν σε μένα. Είναι ωραίο συναίσθημα. Συχνά μου τηλεφωνούν και μου λένε: ''Σε παρακαλώ συνέχισε να μου μιλάς γιατί μ' ανάβεις''. Είμαι πολύ πολύ σέξι».

Και αυτός ψηφίζει??

Αυτός ο άνθρωπος ψηφίζει! – Δεν του έφτασαν ούτε μία, ούτε δύο θέσεις πάρκινγκ…
Τραβηγμένη στο πάρκινγκ του Carrefour στο Ηράκλειο Κρήτης, το απόγευμα της Δευτέρας, 19 Μαΐου. Δεν του φτάνει ούτε μία, ούτε δύο, αλλά θέλει σχεδόν τρεις θέσεις!  Κι άλλοι ας «κουρεύονται»…
«Τρομάζω στην ιδέα ότι αυτός ο τύπος είναι ψηφοφόρος….», γράφει ο φίλος που έστειλε τη φωτογραφία…

Αυτοί είμαστε!!!


Την ώρα που ο 40χρονος δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, άγνωστοι «ποντικοί» μπήκαν στο σπίτι του, στο σπίτι του πατέρα του και στο σπίτι της αδερφής του
και τα «άδειασαν». Οι διαρρήκτες είναι σίγουρο, πιστεύουν οι αστυνομικοί, ότι γνώριζαν ποιοι μένουν στα σπίτια αυτά, ωστόσο δε σεβάστηκαν το δράμα της οικογένειας και προχώρησαν στις διαδοχικές κλοπές χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Η διάρρηξη έγινε προχθές το βράδυ μεταξύ 8 μ.μ. με 11 μ.μ. κι ενώ η οικογένεια είχε πάει στο νοσοκομείο για να δει τον Γιώργο. Τα τρία σπίτια βρίσκονται στην περιοχή του Γαζίου, στο ίδιο οικόπεδο. Αρχικά οι δράστες εκτιμάται ότι μπήκαν πρώτα στο σπίτι του πατέρα, το οποίο είναι μπροστά από τα σπίτια των παιδιών του. Στο πρώτο σπίτι μπήκαν- σύμφωνα με πληροφορίες- αφού παραβίασαν την πλαϊνή πόρτα, ενώ στα άλλα δύο σπίτια μπήκαν από τα παράθυρα που παραβίασαν. 

Από τα τρία σπίτια έκλεψαν δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, χρήματα από το σπίτι του πατέρα του παραολυμπιονίκη, καθώς και ποσότητα ελαιολάδου, πομποδέκτες για ενδοεπικοινωνία και κάποιες κούτες που περιείχαν ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

Απο Δευτέρα ο Big Brother στους δρόμους της Κρήτης!!

Από Δευτέρα θα μας βγάζουν...φωτογραφίες και θα τις στέλνουν στο σπίτι!
Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά και...επίσημα η έναρξη της λειτουργίας των καμερών που έχουν τοποθετηθεί στον ΒΟΑΚ και θα «φωτογραφίζουν»  τους παραβάτες του Κώδικα Οδικής
Κυκλοφορίας.
Οι περίπου 40 κάμερες θα...μας παίρνουν φωτογραφίες και θα στέλνουν τα...μπιλιετάκια στα σπίτια των οδηγών που έχουν ξεπεράσει το όριο ταχύτητας ή θα κάνουν άλλες εμφανείς παραβάσεις.
Οι φωτογραφικές κάμερες είναι διάσπαρτες σε όλο τον βόρειο άξονα, ενώ αντίστοιχες κάμερες υπάρχουν και στον νότιο άξονα του νησιού. Το «στρατηγείο» της ΕΛ.ΑΣ θα βρίσκεται
στην Επισκοπή Ρεθύμνου, όπου θα γίνεται η επεξεργασία της φωτογραφίας ώστε να προφυλάσσονται και τα προσωπικά δεδομένα που προβλέπονται από τη νομοθεσία.
«Οι κάμερες επικεντρώνουν στην πινακίδα και στον οδηγό και δεν εμφανίζεται ο συνοδηγός ή άλλα άτομα» ανέφερε αστυνομική πηγή
Οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει να φυλάνε  τις κάμερες αυτές αφου παλιότερα είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα καταστροφών, καθώς το κόστος της καθεμίας υπολογίζεται με όλο το σύστημα που τη συνοδεύει στις 50 χιλιάδες ευρώ! «Θα γίνεται καθημερινός έλεγχος και όσοι έχουν κακόβουλες σκέψεις να ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν την αυστηρότητα του νόμου». Επίσης θα τοποθετηθεί σε αυτές ειδικό σύστημα ώστε σε περίπτωση κακόβουλης πράξης να λαμβάνουν μήνυμα στα κινητά τους συγκεκριμένοι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη φύλαξη. Ωστόσο, τα κινητά αυτά που θα είναι συνδεδεμένα με τις κάμερες δεν έχουν ακόμη αποκτηθεί.
Πάντως πριν την έναρξη λειτουργίας τους αναμένεται να τοποθετηθούν πινακίδες κατά μήκος του δρόμου ώστε να αναγράφονται τα όρια ταχύτητας και να γνωρίζουν οι πολίτες πόσο θα πρέπει να έχουν το γκάζι του αυτοκινήτου τους πατημένο. Επίσης, αναμένεται να υπάρξει και ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ προειδοποητική για την ύπαρξη των καμερών.