Σάββατο 17 Μαΐου 2014

3-2-1!!!!


Δείτε εδώ το αποτέλεσμα του Γκάλοπ για το Δήμο  ;-)

Φύγε συ ελα συ!!

Όσοι πάντως λένε οτι δεν βρέσκουν θέση πάρκινγκ στο Ηράκλειο,είναι αν μη τι αλλο κακιασμένοι....βρε τομάρια,εδώ ολόκληρο δρόμο στενέψαμε και τον κάναμε ενα μέτρο στο πλάτος,μεγαλώσαμε τα πεζοδρόμια και τα κάναμε 5 μέτρα για να μπορείτε να παρκάρετε,και γκρινιάζετε?Τι άλλο θέλετε δηλαδή?.....

Δωσε και μενα μπάρμπα

(Β) Ρωμα και Αλβανοί είναι αποκλειστικοί δικαιούχοι του μερισματος απο το περίφημο πλεόνασμα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πλεόνασμα διατέθηκε σ αυτές τις κατηγορίες, και χωρίς να εχει ίχνος ρατσισμου η αποψή μας, σε όλους εκείνους τους αλλοδαπούς που δεν δήλωνουν εισοδήματα λόγω "μαυρης εργασίας"...Οι αμιγώς Ελληνες αποκλείστηκαν γιατι οσοι είχαν ξεχάσει κάποτε να δηλώσουν κάτι στο Ε9 της τελευταίας 3ετιας πιαστηκαν στο δοκανο του κ.Θεοχάρη και οχι μονο δεν δικαιούνται επίδομα αλλα τρώνε και πρόστιμο...Ευγε στους αχαρους Χαρηδες για την πλεονασματική τους γκάφα...Ελλας το μεγαλείο σου!

Ν.Ν

Η παράγκα του Καραγκιόζη

Σεβόμαστε ρε παιδιά και τον αγώνα σας και όλους εσάς που προσπαθείτε να μας σώσετε, αλλά να κάνετε "παράγκα του καραγκιόζη" με τις αφίσες σας τη Βικελαία Βιβλιοθήκη θαρρώ πως ειναι απαράδεκτο! Έστω και τώρα ας τα βγάλουν!!!