Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Αν έχεις iphone,μάθε γιατί γίνονται κόμπος τ hands free σου!!!



Συμβαίνει συχνά σε όλους όσους έχουν φορητές συσκευές με ακουστικά και είναι από τις πιο εκνευριστικές μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας μας. Μόλις χρειαστείτε τη συσκευή και τη βγάλετε από την τσέπη σας διαπιστώνετε ότι τα ακουστικά έχουν δημιουργήσει μία μίνι ζούγκλα. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Θυμάστε?Οι 10 κανόνες του ποδοσφαίρου της αλάνας όταν ήμασταν μικροί!!!



Κάποιες εποχές δεν είχαμε tablet και pc, οπότε αναγκαζόμασταν σαν μικρά παιδιά να παίζουμε μπάλα στο πάρκο, στην αλάνα, στο σπίτι, στη γειτονιά. οπουδήποτε. Η μπάλα της αλάνας είχε και κάποιους κανόνες όμως.

Κατακλέψτε τους!! Μας πίνουν το αίμα!!Απίστευτο: Φόρος 2.500 ευρώ για Εισόδημα 3.400 ευρώ!!

Αντιμέτωποι με έναν νέο φορολογικό εφιάλτη έρχονται φέτος εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίοι επιτηδευματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι κατά τη διάρκεια του 2013 είτε απέκτησαν πενιχρά εισοδήματα από την άσκηση των δραστηριοτήτων τους είτε είχαν ζημιές αντί για κέρδη.
Το νέο σύστημα φορολόγησης για τις ατομικές επιχειρήσεις φέρνει φόρους για ανύπαρκτα εισοδήματα, αφού υπολογίζεται φόρος 26% από το "πρώτο ευρώ" συν προκαταβολή 55% για το επόμενο έτος. Κι όλα αυτά, ακόμα και για πλασματικά εισοδήματα που προσδιορίζονται με βάση τα τεκμήρια !!!

Διαβάστε την εμετική δήλωση του πολίτη πλέον Θεοχάρη!!

"Πολλοί από εσάς με σταματάτε στον δρόμο για να μου πείτε πως παρόλο που σας "έκαψα" έκανα καλά και με επαγγελματισμό την δουλειά μου".
Κομμάτι απ' τις δηλώσεις του Χάρη Θεοχάρη (εκανε την δουλειά του, καλύτερα από τον οποιοδήποτε, ως...

φοροεισπράκτορας), που προκαλεί -τουλάχιστον- αηδία.

Όπως τσιπάρεις ενα σκυλάκι?

Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδας… τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Και αφού με πρόφαση την κρίση οι Έλληνες Πολίτες σκλαβώθηκαν οικονομικά για αρκετά χρόνια, τώρα πλησιάζει η ώρα να.....

Ισα μωρη ανέραστη!!!



Η Βρετανίδα πρώην βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος άναψε φωτιές στα social media με ένα προκλητικό tweet κατά της χώρας μας...

Χαμός στο "Αλμύρα"!!!

O DJ Giorgos Alexakis

Όπως κάθε Κυριακή,έτσι και σήμερα έγινε "μπάχαλο" στο Αλμύρα!!! Ο κόσμος θύμιζε ξανά 15Αυγουστο στην Τήνο αφού έγινε το αδιαχώρητο ξανα!!!

Σιγά τον παλληκαρά! >Εμείς έχουμε καλύτερους!!



Αυτός που ανάρτησε το συγκεκριμένο βίντεο στο διαδίκτυο, αναφέρει ότι πήγαινε τη γυναίκα του στο αεροδρόμιο της Μόσχας. Σε κάποια στιγμή αναγκάσθηκε να "κόψει" ταχύτητα μιας και η σχετική πινακίδα έγραφε 40 χλμ./ώρα.

Κάντε μια βόλτα στην εκπληκτική φύση!!!

32456

Δείτε εδω τη μαγεία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο

Πως φαίνεται η Κρήτη απο το διάστημα και πως τη βλέπουν οι...Γερμανοί!

Ο Alexander Gerst είναι αστροναύτης της ΝΑΣΑ. Αγαπά τη δουλειά του και κυρίως τις ειδικές αποστολές στο διάστημα.