Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Μόδα 2018 :Ολόσωμα μαγιώ για άντρες



Σήμερα είδα ότι για φέτος το καλοκαίρι κυκλοφορεί παγωτό λέει Κίντερ μπουένο.... για Καλή μας τύχη από ότι βλέπω στα περιοδικά μόδας είναι και φέτος στη μόδα ανδρικά ολόσωμα μαγιό

Οικονομία κλίμακας...


Είναι γεγονός ότι η κρίση γεννά ευκαιρίες είναι επίσης γεγονός ότι η κρίση μας βοηθάει να σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα και να παίρνουμε αποφάσεις που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε αυτό που λέμε "οικονομία".
Ενόψει Λοιπόν της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου που όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια θα αρχίσουν να σκέφτονται για το τι δώρο πρέπει να κάνω στην καλή μου ή στον καλό μου, το Πες τα χρυσόστομε θα σας δίνει Από σήμερα μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου κάποια tips που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτό που λέμε οικονομία.
Ξεκινάμε λοιπόν με τα πιο πρόσφατα, βγάλτε από το ντουλάπι τα εσώρουχα του Άη Βασίλη που της πήρατε την Πρωτοχρονιά, ξαναβάλτε τα σε ένα πακετάκι, και ξαναδώσετε τα αυτή τη φορα για τον Άγιο Βαλεντίνο.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ!!!


Μετα απο συνεχείς συσκέψεις, διαφωνίες, και επαφές με εκπροσωπους του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ, αποφάσισαν να βρούν τη χρυσή τομή στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων.
Συμφωνα με τον εξωτερικό ανταποκριτή του Πεστα Χρυσόστομε, το όνομα που θα δοθεί στη γειτονική Χώρα και θα εμπεριέχει τη λέξη "Μακεδονία" είναι "δίπλα από τη Μακεδονία".
Έτσι ελπίζουμε ότι θα δοθεί οριστικά Τέλος σε αυτή την μάχη που ταλαιπωρεί τις δύο χώρες.

"Υπνολογία"? Υπάρχει;


Μπροστά σε ένα σπάνιο Ιατρικό φαινόμενο είναι οι επιστήμονες του πανεπιστημίου Κρήτης.
Πιο συγκεκριμένα εξετάζοντας ένα γνωστό ποδοσφαιρικό παράγοντα του Ηρακλείου διαπίστωσαν ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου του τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους και τους ενημερώνει για όλα τα νέα που συμβαίνουν στην ομάδα.
Το παράξενο αυτό φαινόμενο, το οποίο συμβαίνει παρά τη θέλησή του, Έχει αναστατώσει αρκετές φορές το διοικητικό συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομάδας Που ψάχνει να βρει με ποιο τρόπο διαρρέουν οι πληροφορίες.
" βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πάρα πολύ παράξενο φαινόμενο, το οποίο ονομάζεται υπνολογία" μας είπε ο Επίκουρος καθηγητής του πανεπιστημίου κυριος Πατεριανίδης.

Ο έρπης του πρωθυπουργού!



Όλοι θυμόμαστε τον έρπη του πρωθυπουργού στα χείλη την προεκλογική περίοδο.
Αυτή του η ευαισθησία, μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το μακεδονικό, καθώς και τις βολές που έριξε εναντίον του ο Μίκης Θεοδωράκης, επιδείνωσε την κατάσταση του με αποτέλεσμα ο έρπης να φτάσει μέχρι το γόνατο, σε αποκλειστικές φωτογραφίες τις οποίες το Πες τα χρυσόστομε σας παρουσιάζει!

Μοναχός ο Καραπαπάς;?



Πολύ σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο ο κ Καραπαπάς να "μονάσει" σε γνωστή μονή του Αγίου Όρους.
Αυτό που έγινε γνωστό,σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την από την ομάδα του Ολυμπιακού, ότι μετά την τρομακτική αδικία που ένιωσε ο κύριος Καραπαπάς στο ντερμπι με την ΑΕΚ, πλέον νιώθει ότι δεν του μένει καμία άλλη λύση από το να αφιερωθεί στο Θεό,οπως άλλωστε ζει τα τελευταία χρόνια... Είμαστε λοιπόν όλοι εν αναμονή μιας κίνησης η οποία θα γίνει γνωστή τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Φιάσκο η συγκέντρωση στο Σύνταγμα


Λιγότεροι απο 10.000 Ελληνες συμφωνα με την κρατική τηλεοραση (ΕΡΤ) βρέθηκαν στη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, οπου έφαγαν ποπ κορν, και με μερικές σημαίες που κυμάτιζαν φωναξαν για τη Μακεδονία.

(Η φωτό απο την παρέα των Ελλήνων απο Drone)

Διανυκτέρευσε στο εξοχικό του ο Μαρινάκης


Φανερά ενοχλημένος απο τον τροπο που έχασε η ομάδα του εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι.
Μετα τη συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους, εκφράζοντας τη λυπη του για το χάλι του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αποχώρησε απο το Γ.Καραϊσκάκης με προορισμό το εξοχικό του, τη γνωστή "κόκκινη παράγκα"

Επίθεση στο λεωφορείο της ΑΕΚ


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πες τα χρυσόστομε, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού και καθώς η ομάδα της ΑΕΚ πήγαινε προς το γήπεδο,δέχτηκε επίθεση από ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού οι οποίοι αφού τους προπηλάκισαν, άρχισαν να τους πετούν μπουκαλια με χρωμοσαμπουάν με αποτέλεσμα θύμα αυτής της επίθεσης να πέσει ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βράνιες.

Τραβούν το σχοινί στα Σκόπια

Δώσε θάρρος στο χωριάτη λέει μία λαϊκή παροιμία .
Αυτό συμβαίνει με τους σκοπιανούς γείτονές μας οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ μπήκαν στη διαδικασία και άρχισαν να ισχυρίζονται ότι ο Νίκος Καζαντζάκης γεννήθηκε εκεί