Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Καυτές γυναίκες

Έχετε γνωρίσει ποτέ εκείνες τις γυναίκες που περιγράφουν τον εαυτό τους σαν να είναι η πεμπτουσία της σεξουαλικότητας; Μιλάνε για τη «δράση» τους με τέτοιο πάθος που νομίζεις ότι βρήκες την επόμενη σταρ του χώρου. Φυσικά, αν τις ακούσεις, θα νομίζεις ότι ζουν μέσα σε ένα διαρκές επεισόδιο αισθησιακής ταινίας, με ατελείωτους θαυμαστές να παρακαλούν για ένα της βλέμμα.

Όμως, η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Μετά από λίγο, καταλαβαίνεις ότι η τελευταία φορά που έκαναν σεξ ήταν όταν ακόμα ο κόσμος χρησιμοποιούσε σταθερά τηλέφωνα με περιστροφικό καντράν και η τηλεόραση είχε δύο κανάλια. Ναι, μιλάμε για εποχές τόσο παλιές, που μπορείς να τις εντοπίσεις μόνο στα βιβλία της Ιστορίας, δίπλα στα γεγονότα της χούντας.

Αλλά, ξέρετε, το φαντασιακό έχει κι αυτό τη χάρη του. Γιατί να ασχοληθείς με την πραγματική ζωή, όταν μπορείς να φτιάξεις έναν μύθο γύρω από το πόσο «καυτή» είναι η καθημερινότητά σου; Κι αν η τελευταία «δράση» ήταν τόσο μακριά που έχεις ξεχάσει πώς ακριβώς γίνεται, τουλάχιστον έχεις την ιστορία έτοιμη για κάθε περίσταση.