Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Τέλος το Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ -Στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του, έπαθε κάταγμα σπονδύλου

Τέλος το Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ -Στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του, έπαθε κάταγμα σπονδύλου (εικόνες-βίντεο)

Χωρίς τον μεγαλύτερο σταρ της, τον Νεϊμάρ, θα κληθεί να συνεχίσει η Βραζιλία στο Μουντιάλ. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Κολομβία, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν θα καταφέρει να ξαναπαίξει σε αυτή τη διοργάνωση.

Στις 18:30 στο Γεντί Κουλέ λέμε: Καλή Χρονιά ΟΦΗ!



Διακοπές τέλος για τους παίκτες του ΟΦΗ και το τεχνικό τιμ της ομάδας! 

Ενα θαύμα η ζωή του... Eric Abidal

Ενα θαύμα η ζωή του... Eric Abidal

«Οταν βλέπω έναν εργάτη στον δρόμο, λέω στον εαυτό μου: Αυτός που βάφει τους τοίχους θα μπορούσα να είμαι και εγώ». Ο Ερίκ Σιλβέν Αμπιντάλ το λέει και το εννοεί.

Ο Βλάσης Τσάκας κατέθεσε προσφορά για τη Μικρή ΔΕΗ

Ο Βλάσης Τσάκας κατέθεσε προσφορά για τη Μικρή ΔΕΗ

Ως εκπρόσωπος ξένων επεδυτικών funds από τη Σαουδική Αραβία, επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο ο παράγοντας της Καβάλας, που με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστό το ενδιαφέρον γνωστού πρίγκηπα για την αγορά ενέργειας στην Ελλάδα...

Παλεύουν με τις φλόγες οι πυροσβέστες - Ολονύχτια μάχη στα μέτωπα



Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στους Κισσούς - Υπό έλεγχο η φωτιά και στο Χανδρά

Everybody fax in this city...???



Σαρώνουν οι Έλληνες όσον αφορά την κατανάλωση προφυλακτικών σύμφωνα με την έρευνα Durex Loveville που διεξάγεται σε πέντε χώρες με σκοπό την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τον πρώτο μήνα της έρευνας που ξεκίνησε τον Μάιο και θα διαρκέσει συνολικά τρεις μήνες, στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται τρεις ελληνικές πόλεις.
Σύμφωνα με την έρευνα πρωταθλητές στο σεξ αναδεικνύονται οι κάτοικοι...

Αυτό αφορά το 80% των Ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ(που χρωστούν)



Τις παροχές περίθαλψης που παρέχονται σε ανασφάλιστους οφειλέτες του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), στο πλαίσιο της πρόσφατης νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης για την κάλυψη από πλευράς παροχών περίθαλψης των ανασφάλιστων πολιτών, ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα με τα λαμόγια! Συνταξιούχοι γιατροί χειρουργούν σε δημόσια νοσοκομεία



Κάνουν επεμβάσεις τις απογευματινές ώρες

Αυτοκτόνησε για την άπιστη σύζυγο...Ε πείτε τώρα...ήταν ή δεν ήταν?



"Συγγνώμη σε όλους που με αγαπούν, αλλά την αγαπώ και δεν αντέχω. Εύχομαι το αίμα μου να κυνηγάει τους υπευθύνους για όλη τους τη ζωή". Αυτή η ανατριχιαστική ανάρτηση στο facebook ήταν το "αντίο" ενός 44χρονου από την Άβυθο Αχαϊας, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης, κάνοντας βουτιά θανάτου από αερογέρφυρα της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών.

ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ! Επιστολή Παππά σε συνεργάτη του Χίτλερ: "Δηλώνω την πίστη μου στην αιώνια μορφή του Αδόλφου Χίτλερ"


Κότα λυράτη που δεν τολμάει να παραδεχθεί ότι είναι ναζί... φανταστείτε να το πιάσουν πουθενά οι Τούρκοι και να τον χώσουν σε κανα υπόγειο ρωτώντας τον "πες ρε είσαι έλληνας;" Εσείς τι λέτε ότι θα πει αφού τώρα από τη χλίδα του Κορυδαλλού δεν τολμάει να πει την αλήθεια???

Ποιος είναι ο συνταξιούχος που τον τσίμπησε το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή-μαμούθ 23,5 εκατ. ευρώ?


Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η νέα λίστα προσώπων με προκλητική φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων. Ομως η περίπτωση που προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι αυτή ενός συνταξιούχου από τη Γλυφάδα ο οποίος έσπασε όλα τα ρεκόρ.

«Hondos»: Κλέφτρα η αδελφή Αλαβάνου! Πήρε τα δείγματα χωρίς την άδεια του καταστήματος



«Δεν κάνουμε διακρίσεις, χειριστήκαμε ήπια το συμβάν» απαντά η εταιρεία, εξηγώντας ότι «τα testers/δοκιμαστικά, που βρέθηκαν μετά την έξοδό της από το κατάστημα στην προσωπική της τσάντα χωρίς άδεια του καταστήματος προορίζονται για δοκιμή τους από τους πελάτες-επισκέπτες αποκλειστικά εντός του καταστήματος και γι' αυτό φέρουν και αντικλεπτικό μηχανισμό»

ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ; Παραδέχεται η Γαρμπή τα πρόστιμα-μαμούθ για φοροδιαφυγή

Διαβάστε πώς εξηγεί η γνωστή τραγουδίστρια γιατί έπεσε στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ - Προαναγγέλλει προσφυγή στην επιτροπή επίλυσης διαφορών και στα διοικητικά δικαστήρια αν της βεβαιωθεί πρόστιμο

ΒΙΝΤΕΟ-Κριστιάνο Ρονάλντο: Όχι άλλες φωτογραφίες



Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε στενό μαρκάρισμα. Αυτή τη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο απόλαυσε τη βόλτα του στα σοκάκια της Μυκόνου και δέχθηκε έστω με μέτρο να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του. Μάλιστα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ έβγαλε μια φωτογραφία με τους φωτορεπόρτερ λέγοντας τους: «Όχι άλλες φωτογραφίες».

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Μεταξύ Κομμουνιστών...διαγραφή χρέους



Η Κάτω Βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου επικύρωσε σήμερα μια συμφωνία που είχε υπογραφεί μεταξύ Ρωσίας και Κούβας, με την οποία ακυρώνεται το 90% του υπέρογκου χρέους της Αβάνας προς την πρώην Σοβιετική Ένωση, ένα θέμα που αποτελούσε αγκάθι στις σχέσεις των δύο χωρών.

Αυτή είναι η περιουσία που δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη στη φορολογική της δήλωση


Προσφάτως μέσω της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη είχε προκαλέσει όποιον ενδιαφέρεται να ανοίξει τη φορολογική δήλωσή της για να αποκαλύψει την πραγματική της ακίνητη περιουσία.

Τι έκαναν οι Αρχαίοι Έλληνες και ήταν πάντα έτοιμοι για σεξ;;;;



Σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς, από την αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη έως την Αίγυπτο και την Κίνα, το σεξ κατείχε ιδιαίτερη θέση.
Όπως τεκμηριώνεται οι Αρχαίοι υμών πρόγονοι σε αντίθεση με τους σημερινούς Έλληνες ήταν πάντα…έτοιμοι για σεξ.  Μάλιστα λέγεται πως για να αναχαιτίσουν τα πάθη τους έτρωγαν...

Να το δω αυτό σε Ελληνα-Βουλευτή-Υπεύθυνο για το χάλι της Ελλάδας...και τί στον κόσμο!!!

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο ξύλο σε Ουκρανό διοικητή! Του έσκισαν το σακάκι και τον χτυπούσαν παντού

Άγρια επίθεση δέχτηκε ο Ουκρανός διοικητής της πόλης Khmelnytsky, όταν το οργισμένο πλήθος τον εγκλώβισε σε μια αίθουσα και άρχισε να τον χτυπάει… όπου έβρισκε!

Τι Ουσίες περιέχουν τα Τσιγάρα; Διάβασε και κόψε αμέσως αυτή την βλαβερή συνήθεια!!!



Ασετόν:Ένα από τα ενεργά συστατικά του υγρού αφαίρεσης βερνικιού νυχιών.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ MHN ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ...!!!

Έλληνες ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε από το λήθαργο που έχουμε πέσει όλοι μας.
Μας αφήσανε χωρίς δουλειά (2 εκ. έλληνες) – καμία αντίδραση- μας μειώσανε το μισθό –καμία αντίδραση- μας μειώσανε τις συντάξεις –καμία αντίδραση- μας τσακίσανε στη
φορολογία –καμία αντίδραση- οι τιμές στα τρόφιμα ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ …… Μας τα πήρανε όλα, σε λίγο θα μας πάρουν και τα σπίτια και ότι άλλο έχει ο καθένας...