Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ο Πλούσιος και ο Φτωχός (Ένα βίντεο που πρέπει να το δουν όλοι)!!!



Ένα καταπληκτικό βίντεο που θα πρέπει όλοι να το δουν για να λάβουν ένα μήνυμα που δεν πρέπει να ξεχνάμε και να το εφαρμόζουμε..

Σοκ από τις δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ πέρασε την ΝΔ που βαράει διάλυση ! ! !



ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Tην ώρα που η ΝΔ βαράει διάλυση με τον ΕΝΦΙΑ και την αγάπη τους προς τους νταβατζήδες να εξοργίζουν τους ταλαίπωρους εναπομείναντες ψηφοφόρους της, ο Βενιζέλος βγαίνει μπροστά και παίρνει πάνω του την διόρθωση του ENΦΙΑ, ενώ ήταν ό ίδιος που επέβαλλε το χυδαίο χαράτσι μέσω της διεφθαρμένης ΔΕΗ των
Ζερβού-Φωτόπουλου.

Ο Καραμανλής δεν είναι Ντόρα ....ή μήπως είναι...



Τα ρωσικά κανόνια στον τουρισμό ήρθαν να γκρεμίσουν και το κατασκευασμένο success story της κυβέρνησης η οποία διπλομετρά τους τουρίστες κρουαζιέρας για να μπορεί ο πρόεδρος των ρεντρούμηδων και το δαντελωτό μπούστο της Ολγας Κεφαλογιάννη να
πουλάνε στους πολυτραυματίες του ENΦΙΑ το παραμύθι των 20 εκατομμυρίων τουριστών που κατέκλυσαν την χώρα.

Η κυβέρνηση πάει για φούντο και καλά να πάθει...Άει σιχτίρ, ηλίθιοι!!!



Το να επιδεικνύεις αυτοκαταστροφική συμπεριφορά είναι χαρακτηριστικό ατόμων με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που συνήθως θεωρούν ότι η ζωή τους έχει περιέλθει σε αδιέξοδο και ως αποτέλεσμα αναπτύσσουν αυτοκαταστροφικές τάσεις, που φτάνουν μέχρι το επίπεδο ανάπτυξης τάσεων αυτοχειριασμού.

Πώς να κάνεις τον υπάλληλο της τράπεζας που σου τηλεφωνεί για τα χρωστούμενα, να θέλει ψυχίατρο



Tρελοί διάλογοι που έχουν συμβεί: – “Ο κος Τάσος Θεοδωρόπουλος;” – “Ο ίδιος”. – “Πότε θα πληρώσετε τη δόση σας;” – “Δεν μπορώ να σας πω, θέλω να σας κάνω έκπληξη”.