Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Αν μας ψεκαζουνε λεει; Δειτε πως ειναι μεσα τα αεροπλάνα. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Φωτογραφίες ΒΟΜΒΑ

plane1

Μεγάλο θέμα με θερμούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους έχει δημιουργηθεί με τους χημικούς αεροψεκασμούς…
Μας ψεκάζουν με ειδικά χημικά για να καταστείλουν την οργή μας βροντοφωνάζουν οι υποστηρικτές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας με απλά καυσαέρια αεροσκαφών λένε οι πολέμιοι…

Έλα, ρε τοκλογλύφε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου.

Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου.

Μην εκπλήσσεστε για όσα συμβαίνουν – Ο όρκος των Μασόνων προς τον Σατανά το γράφει ξεκάθαρα

«Όταν ο Μασόνος καταλάβει ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η σωστή χρησιμοποίηση της ζωτικής ενέργειας, τότε έχει κατανοήσει το μυστικό της τέχνης του:

Ηλία μου, μη σκύψεις



Εσύ τα έλεγες μήνες πριν, αλλά ποιος να σε ακούσει παλικάρι μου; Έχεις και ένα παρελθόν με την αλήθεια που δεν ήταν και η καλύτερη σχέση. Την απατούσες κατά κόρον. Από την άλλη, δεν έπεσε και κανείς από τα σύννεφα. Εδώ δεν κολλάει «μα ήταν τόσο καλό και ήσυχο παιδί. Κανένα δικαίωμα δεν είχε δώσει».

Πέντε τρόποι να αντιμετωπίζεις δύσκολους ανθρώπους



Στην προσωπική ή την επαγγελματική ζωή σου ίσως έχεις συναντήσει ή συναναστραφεί ανθρώπους δύσκολους. Ο καθένας από εμάς έχει βέβαια δυνατά και αδύνατα σημεία, κανείς δεν είναι τέλειος. Όμως κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους περισσότερη ένταση στο περιβάλλον τους από το μέσο όρο εμποδίζοντας με τον τρόπο τους την αποτελεσματική επικοινωνία. Προτείνονται πέντε τρόποι να τους αντιμετωπίσεις σωστά, χωρίς να βγεις εκτός ορίων.

Eξωτικά νησιά...της Κρήτης



Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο η Κρήτη αν και νησί έχει τα δικά της νησιά. Νησιώτικοι προορισμοί μέσα στον νησιώτικο προορισμό, ή μικροί δορυφόροι της Κρήτης μέσα στο πέλαγος. Γαύδος, Γαϊδουρονήσι, Κουφονήσι: πάρε το πλοίο για απόδραση στον παράδεισο

Απίστευτο σήμα του κυβερνήτη του Cape Ray: “Ας δοκιμάσουμε τις αντιδράσεις των Κρητικών”



Σε απόσταση 30 ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Κρήτης θα βρεθεί μέχρι το επόμενο Σάββατο το πλοίο Cape Ray,πάνω στο οποίο καταστρέφονται χημικά όπλα της Συρίας. Κι αν η απόσταση μπορεί να φαίνεται μεγάλη μια αναφορά σε “δοκιμή των αντιδράσεων των πολιτών” στη Κρήτη ,που γίνεται σε σήμα του κυβερνήτη του πλοίου έχει αρχίσει να αναζωπυρώνει τις ανησυχίες.

Ποιος θα πληρώσει τα 387,4 εκατ. ευρώ της «βόμβας» Χατζηγάκη;



Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στην κυβέρνηση μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να ζητήσει από την Ελλάδα να ανακτήσει αγροτικές ενισχύσεις, ύψους 387,4 εκατ. ευρώ, που χορηγήθηκαν σε Έλληνες αγρότες το 2008 και το 2009 επειδή είναι ασύμβατες με την εσωτερική αγορά της ΕΕ.