Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του iPhone 6

Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του iPhone 6Μικρότερη η απόσταση του Home Button από την οθόνη

Οι διαρροές για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple

Υπουργέ Υγείας....κάνε κάτι ΧΘΕΣ!!!

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.grΣοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν καρκινοπαθείς και ασθενείς με βαριές παθήσεις στο Ηρακλειο και την Κρήτη γενικότερα, εξαιτίας της έλλειψης μορφίνης! 
Η έλλειψη που έχει παρουσιαστεί σε αυτή σε

Οχι αν μπορούν ας έρθουν οι Τούρκοι...

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.grΑν μη τι άλλο είχε στη διάθεσή του όπλα για όλα τα γούστα ένας 41χρονος στο Ηράκλειο.

Μεταξύ των όπλων που εντόπισε η ΟΠΚΕ Ηρακλείου,

Ενα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Πλακιωτάκη!!!

Παρέμβαση Πλακιωτάκη για τον 15χρονο Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της οικογένειας του 15χρονου Αντώνη-Μιχαήλ για στήριξη στη μάχη που δίνουν για την υγεία του παιδιού.  

Δέν ξέκίνησες καλά Κ.Ευρωβουλευτά μου!!

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.grΤο περιστατικό δεν είναι απίστευτο, αλλά πολύ χαρακτηριστικό: συνεργείο του ΟΤΕ πήγε σήμερα το πρωί στην οδό Χορτατσών και Κυδωνίας, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου,

Κοινως "την κάτσαμε"??

Η πρώτη δήλωση του Γκίκα Χαρδούβελη: Έχουμε μπροστά μας μαραθώνιο

ην πρώτη του δήλωση ως υπουργός Οικονομικών έκανε ο Γκίκας Χαρδούβελης στον ΑΝΤ1.

Πως θα πάνε σχολείο τα παιδιά χωρις εμβόλια?

Δεν υπάρχει ίχνος φυματίνης στα νοσοκομεία για το «Μαντού»-Απαραίτητο για την εγγραφή στο σχολείοΦυματίνη, ούτε για δείγμα δεν υπάρχει πλέον στα νοσοκομεία της πόλης του Ηρακλείου!
Η φυματίνη είναι η απαραίτητη ουσία για το εμβόλιο-τεστ της φυματοαντίδρασης το γνωστό «Μαντού»(Mantoux) , το οποίο επιβάλλεται να γίνεται από το σύνολο των παιδιών, πριν από την εγγραφή τους στους παιδικούς σταθμούς και στα νηπιαγωγεία.
Οι γονείς καθ΄ υπόδειξη των παιδιάτρων τους τρέχουν

Αυτή είναι η νέα μόδα στα αντρικά… μαγιό στη Μύκονο! Δείτε τα από κοντά….

Στην αρχή δεν καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται όμως η λαϊκή ρήση, «μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις!»,μας έλυσε άμεσα την κάθε απορία

Ανδρέα κάτσε καλά...μόνο αυτό σου λέμε!!!



Να τα να τα… Δυναμικά ξεκινά το έργο του στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ελα μωρε σιγά,τι έκανε το παιδί.....



Ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ||"Έλα μωρέ,θα πάρω Κινέζικές Havaianas....το ίδιο ακριβώς είναι και κάνουν και 3 ευρώ μόνο"



Ξεκίνησε για τα καλά το καλοκαίρι και οι απανταχού κλαρινογαμπροί και όχι μόνο έσπευσαν να προμηθευτούν σαγιοναρα για τις εμφανίσεις τους.
Όμως θα πρέπει να προσέξουν λίγο και να μην πέσουν στην παγίδα της "φτηνής απομίμησης" απο την Κίνα γιατί....

Πέστα Ολγάρα!!!

Άστραψε και… βρόντηξε η Όλγα Κεφαλογιάννη από το Ηράκλειο για τις αυξημένες τιμές που παρατηρούνται σε δημοφιλείς τουριστικούς περιορισμούς.

Παρασκευή και 13: Γρουσουζιά ή Μύθος;

H Παρασκευή και 13 είναι η χειρότερη μέρα για τους προληπτικούς, οι οποίοι γίνονται προσεκτικοί στις κινήσεις και τις μετακινήσεις τους, καθώς περιμένουν ότι κάτι κακό θα συμβεί.

Σοβαρό Τροχαίο τη νύχτα στο Ηράκλειο.



Δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά στη μία τα ξημερώματα μετά από ατύχημα που είχαν με τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν.

Βραδιές για Ευκάλυπτο στο Ηράκλειο!!!



Για να θυμηθούμε τι ομορφιές έχει αυτή η πόλη και αφού μερικοί από μας δεν μπορούμε να βλέπουμε μόνο μάρμαρα και τσιμέντο στις πλατείες, τους ψάξαμε και βρήκαμε έναν από τούς ωραιότερους χώρους πρασίνου στο Ηράκλειο, μέσα στην τάφρο των ενετικών τοιχών στ...ο κομμένο μπεντένι , τον καθαρίσαμε , τον περιποιηθήκαμε και ανοίξαμε ένα διαφορετικό αναψυκτήριο δίνοντας ζωή σε ένα εγκαταλελειμμένο χώρο !!!!