Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΣΟΚ:Οσο υπάρχουν άνθρωποι

Ρίγη συγκίνησης εχει προκαλεσει σε όλη την Ελλάδα η πρόθεση του Β Κουτσιανικούλη να δωρισει το αναπηρικό του καρότσι σε συνάδελφό του στο σταρ συστεμ,στην παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες που αγωνίζεται με τους διάσημους στο δημοφιλές παιχνίδι....

Ηράκλειο: Πολιτισμός στους δρόμους

Το Ηράκλειο,πολιτιστική πρωτεύουσα της Κρήτης,αποκτάει κάθε μέρα κάποια εργα τεχνης,που άγνωστος street artist,λατρης του νησιού, φιλοτεχνεί καθημερινά στους δρόμους της πολης!
Ενα απο τα εργα του αγνώστου φιλο-Κρητικού,έπεσε στην αντίληψη του ρεπόρτερ μας Νίκου Μπιστίλογλου το οποίο και σας παρουσιάζουμε σήμερα!
Το εργο,ο τιτλος του οποίου είναι "ο
Τροχός στην αγκαλιά" εμφανίστηκε χθες ξαφνικά σε δρόμο της Φοινικιάς και πραγματικά έχει προκαλέσει εντύπωση σε όσους το είδαν, αφου κυριολεκτικά "ζωντανό",πραγματικά "αγκαλιάζει" σχεδόν καθε διερχόμενο όχημα,με μια ιδιαίτερη αδυναμία στους τροχούς...

Κάποιοι πιθανολογούν ότι πίσω από το νέο έργο βρίσκεται ο Δήμος Ηρακλείου και η Δνση Οδικού Δικτύου,οι οποίοι θέλοντας να δώσουν μιά ακομη ενισχυση στην πολυαναμενόμενη Τουριστική Σεζόν που ξεκιναει,φιλοτεχνούν καθημερινά παρομοια εργα τεχνης.