Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Μεταγραφική βόμβα!!


Ο Χούλιο Μπάλμας στο Ηράκλειο

Μεσα στη μεταγραφολογία, ο Αργεντίνος ασσος εμφανίστηκε στο Ηράκλειο της Κρητης, και μεσούσης μεταγραφικής περιόδου, καθολου τυχαίο δεν ειναι...
Μένει να δούμε αν υπογράψει με κίτρινη ή με μαύρη πένα...

Ταχείας κυκλοφορίας ο "Σταυρός της πόλης"?


Μια έξυπνη κίνηση φαίνεται να εξετάζουν οι Δημοτικοί Άρχοντες, μετά το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατεί στο κεντρο της πολης του Ηρακλείου απο τις μονοδρομήσεις λόγω εργων.
Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες που έφτασαν στο Πέστα Χρυσόστομε, θέλουν το Τμημα Αθλητισμού του Δημου, να εξετάζει το ενδεχόμενο να "εκμεταλευτούν" την ολισθηρότητα των μαρμάρων της Πλ.Ελευθερίας (που για πολλά χρονια παραπονούνται οι δημοτες για την ολισθηρότητά τους) και με την ευκαιρία της πεζοδρομησης της Λ.Δικαιοσυνης, να επιτρεπεται η κυκλοφορία με παγοπέδιλα,ειδικοτερα τους χειμερινους μηνες που η ολισθηροτητα είναι αυξημένη.
"Με αυτο το μέτρο θα αποσυμφορηθεί το κεντρο κατα 70%" μας είπε ανθρωπος "εκ των έσω"...
Περιμένουμε εξελιξεις...

Ι.Ι.Ε.Κ ΓΚΏΝΙΑ


Στον βασανισμενο χωρο της εκπαίδευσης θα κανει επιχειρηματικό βήμα ο άλλοτε παικτης του Ολυμπιακου και νυν προπονητής του Εργοτέλη Τακης Γκώνιας.
Δημοσιεύματα του επιχειρηματικού τυπου, τον θέλουν να εξεταζει σοβαρά υο ενδεχομενο της δημιουργίας Σχολής Ποδοσφαίρου, στην οποια θα διδασκεται το συστημα που ο ίδιος δημιουργησε και με επιτυχία εφηρμοσε τόσο κατα το περασμα του απο τον πάγκο της Καλιθεας, οσο και απο αυτόν του Εργοτέλη.
Μάλιστα πρόσωπο της διοίκησης μας διαβεβαίωσε οτι ο Σαμι Μαγκετ σκεφτεται σοβαρά το ενδεχομενο οχι μόνο να τον κρατήσει για πολλά πολλα χρονια στον πάγκο του Εργοτέλη,αλλα και να αναλάβει χρέη chief coach ακομη και για την Βελγική Λιρς που είναι δικων του συμφερόντων!!!