Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ξεχάστε την "επιστροφή φόρου"!!



«Μαχαίρι» στις επιστροφές φόρου θέλει να βάλει το ΔΝΤ

Eκει που τα παιδιά διδάσκουν .... όσα δεν σκότωσαν ακόμα οι φασίστες !



Προσοχή στους ΜΗ πιστοποιημένους Ασφαλιστές!!!

Crete Focus - Κρήτη, www.cretefocus.gr

Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων με αφορμή πρόσφατη επώνυμη καταγγελία για κατάχρηση χρημάτων από μη πιστοποιημένο ασφαλιστή.

Πρώτα φταίμε ΕΜΕΙΣ,και μετα τα "λαμόγια οι πολιτικοί"!!!



Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα στην χώρα μας , είναι ο ωχαδερφισμός και η συνενοχή των πολιτών με το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Έξωση απο Τράπεζα σε ΝΕΦΡΟΠΑΘΗ και πολύτεκνο!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ & ΟΡΓΗΣ !!



Απίστευτο κι όμως αληθινό.. Μία τετραμελής οικογένεια ανέργων με ένα νεφροπαθή, μάλιστα, βρέθηκε κυριολεκτικά στο δρόμο, μετά την αναγκαστική έξωσή τους, από την πρώτη κατοικία που είχαν αποκτήσει με στεγαστικό 

Φτού σου ρε ξεφτίλα!!!



Ευτυχώς που υπάρχει και το ΙΣΡΑΗΛ, που κάνει το αυτονόητο και επιβάλει την νομιμότητα στην Αν. Μεσόγειο, φυσικά με τις εντολές και την ΑΝΟΧΗ των ΕΙΡΗΝΟΦΙΛΩΝ Αμερικανών και
της ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ Ευρώπης.

Παρακάτω ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τους τρομοκράτες παλαιστινίους... 

Πως φτάσαμε να "μην είν ο άντρας Αντρας"



Τη συζήτηση άνοιξε φίλος μου που εργάζεται στο χώρο της μόδας. «Έχεις δει τους άντρες στην παραλία;», «Όχι, αφού έχω να πάω στη θάλασσα από πρόπερσι. Για πες εσύ που τους είδες», είπα.
Άρχισε. «Αποτριχωμένοι. Όλοι. Σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία του σώματός τους».

Μην πείτε ΠΟΤΕ στο γιατρό σας «Το διάβασα στο Google»



Ο γιατρός μας είναι και ο εξομολόγος μας. Σ’αυτόν συνήθως εμπιστευόμαστε απόρρητες πληροφορίες για την υγεία μας, για το πώς νοιώθουμε, τους φόβους μας, αλλά και κάθε τί που ακούμε ή διαβάζουμε γύρω μας σχετικά με την ασθένεια από την οποία πάσχουμε ή για τον τρόπο ζωής που έχουμε επιλέξει να ζούμε.
Ετσι οι γιατροί γίνονται πολύ συχνά αποδέκτες, όχι μόνο λογικών, αλλά και παράλογων επιχειρημάτων και αιτημάτων από τους ασθενείς τους, με την ανάλογη κάθε φορά αντίδραση ή αντιμετώπιση από αυτούς. Γιατί εκτός από …Θεοί, είναι κι αυτοί απλοί άνθρωποι, με συγκεκριμένα όρια αντοχής.
Διαβάστε, λοιπόν, ποιές είναι οι 9 φράσεις που μπορεί να …βγάλουν τον γιατρό σας έξω από την ιατρική ποδιά του!

Πέντε μήνες γολγοθάς των δόσεων για τους πολίτες!!



Κάθε μήνα στον γκισέ της Εφορίας οι φορολογούμενοι. Καλούνται να πληρώσουν φόρους που αγγίζουν τα 8 δισ. ευρώ

Πάρτα ρε Τουρκαλά!!!



Ηχηρό χαστούκι στην τουρκική εταιρεία Chobani που πουλά στο εξωτερικό γιαούρτι παραπλανώντας τους καταναλωτές ότι είναι ελληνικό, έδωσε η βρετανική δικαιοσύνη, στη διαμάχη με την ΦΑΓΕ. Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε τέλος στην υπόθεση “Greek Yoghurt”, με την απόφασή του να είναι οριστική, χωρίς δυνατότητα άσκησης περαιτέρω ενδίκων μέσων.

Πρωτοφανής απόφαση για τα ματωμένα φραουλοχώραφα



Αθώοι κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας, ο επιχειρηματίας που κατηγορείτο για την υπόθεση της επίθεσης εναντίον δεκάδων μεταναστών τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μανωλάδα, καθώς και ένας ακόμη κατηγορούμενος, που ήταν επιστάτης στα φραουλοχώραφα.

Πως θα κάνετε πιο γρήγορο το iPhone



Τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας και δεν είναι λίγες οι φορές που παθαίνουμε «πανικό» όταν διαπιστώνουμε ότι δε λειτουργούν το ίδιο καλά με πριν.

Τα ωραία κορμιά και τα άλλα… (όχι τα χαμένα)



Τα ωραία κορμιά! Ωραίο πράγμα τα ωραία κορμιά! Τα χαζεύω, τα ζηλεύω, όπως ποζάρουν στον αόρατο καθρέπτη τους.

Συναγερμός για τον Έμπολα: Εκτός ελέγχου η επιδημία προειδοποιούν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα



Η επιδημία του ιού Έμπολα στη δυτική Αφρική εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα και κινδυνεύει να πλήξει και άλλες χώρες, προειδοποιεί ο επικεφαλής των επιχειρήσεων της οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα Μπαρτ Γιάνσενς, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Libre Belgique.

Με νύχια και με δόντια ο Σαμαράς κρατάει την Ελλάδα «Πρωταθλήτρια» στην ανεργία



Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση διατηρεί η Ελλάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία Eurostat για τον μήνα Ιούνιο. Η ανεργία στην Ελλάδα (στοιχεία Απριλίου) βρίσκεται στο 27,3%, 2,8 μονάδες πάνω από τη δεύτερη Ισπανία (24,5%) και 11 μονάδες πάνω από την τρίτη Ουγγαρία (16,3%).

Μεγάλα Κόλπα. Ποιος είναι ο κερδοσκόπος που ευθύνεται για τη νέα πτώχευσης της Αργεντινής



Ο Αργεντινός υπουργός Οικονομικών Άξελ Κούσιλοφ δήλωσε πως οι “απρόθυμοι” απέρριψαν κάθε συμβιβαστική πρόταση που κατέθεσε η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Λατινικής Αμερικής. Χαρακτήρισε εκ νέου τους “απρόθυμους” ως “όρνια” και σημείωσε πως η χώρα του δεν πρόκειται να αποδεχτεί κανέναν “εκβιασμό”.

Ένας νεαρός ζητά από έναν άστεγο να δανειστεί τον κουβά του. Αυτό που θα συμβεί θα σας κάνει να ξεσπάσετε σε δάκρυα



Ένας Γερμανός φοιτητής περπατάει στο κέντρο της πόλης και παρατηρεί έναν άστεγο να ζητάει ελεημοσύνη. Δίπλα του έχει έναν κουβά, τα λιγοστά υπάρχοντά του κι ένα καπέλο για να μαζεύει λεφτά. Η μέθοδός του δεν φαίνεται να αποδίδει.

Χρεοκοπεί ξανά η Αργεντινή



Σε κατάσταση χρεοκοπίας βρίσκεται από σήμερα η Αργεντινή, για δεύτερη φορά σε διάστημα 13 ετών