Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ο πενηντάρης...


Να μπλέκετε με σιτεμενους 50άρηδες κοριτσα, να μη φοβάστε οτι θα σας τον παρει η μαμα πατρίδα... Μονο ο χάρος

Ποιός Βαλεντίνος;


Ποιος προπονητής , θέλοντας να δείξει την αγάπη του προς την ομάδα την οποία υπηρέτησε, όχι μόνο απέσυρε την προσφυγή εναντίον της, αλλά προθυμοποιήθηκε και να συμβάλλει οικονομικά,προκειμένου να εξοφληθούν οι πρόσφυγες ποδοσφαιριστών αμφιβόλου αξίας, που κυνηγούν το Σύλλογο, και αφορούν στο διάστημα της θητείας του?

Τόλης Τερζής : Άριστη φιλοξενία στο ΠΑ.Γ.Ν.Η


Αριστη χαρακτήρισε τη φιλοξενία στο Πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου ο τεχνικός της Βέροιας κ Τόλης Τερζής.
Να υπενθυμίσουμε ότι μετά το παιχνίδι ΟΦΗ Βέροια που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, Όπου ο ΟΦΗ φιλοδώρησε με 3-0 την ομάδα της Βέροιας, και μετά την "επίθεση που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ" όπως ισχυρίστηκε ο κ Τερζής σύσσωμη η αποστολή της για καθαρά προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά και γεύτηκαν τα τοπικά εδέσματα που είχε φροντίσει ο διευθυντής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Μάλιστα παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας πήραν μαζί τους παραδοσιακό παξιμάδι ελιές ανθότυρο καθώς και ξεροτήγανα από τοπικούς συλλόγους γυναικών της περιοχής.

" είναι πολύ σημαντική αυτή η κίνηση φιλοξενίας" είπε χαρακτηριστικά ο κ Τερζής, και συνέχισε " μέσα στα τόσα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας αυτά τα τρόφιμα που πήραμε από τους ανθρώπους της Κρήτης είναι πολύ σημαντικά για εμάς, τουλάχιστον θα μπορέσουμε να περάσουμε το προσεχές διάστημα αξιοπρεπώς".
Για την Ιστορία να πούμε ότι όλοι οι παίκτες το προπονητικό τιμ και οι άνθρωποι που συνόδευαν την αποστολή της Βέροιας είναι καλά στην υγεία τους και όλο το θέμα προέκυψε από μία κρίση πανικού την οποία αντιμετώπισε ο κύριος Τόλης Τερζής.
"Ηταν πολύ δύσκολο να χωνευτεί η τριάρα" είπε ο καθηγητής της γαστρεντερολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

ΣΟΚ : Αυτό βρέθηκε στην Αμφίπολη!!!


Νέα τροπή φαίνεται να παίρνουν οι ξεχασμένες ανασκαφές στην Αμφίπολη οι οποίες ξανά έρχονται στην επιφάνεια με βάση το σκάνδαλο της novartis!
Έτσι σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από το Πες τα χρυσόστομε, κατά τις ανασκαφές στον τάφο της Αμφίπολης μπορεί να μη βρέθηκε ο σκελετός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όμως βρέθηκαν δύο μηχανισμοί μίζας οι οποίοι σύμφωνα με τους αρχαιολόγους που προΐστανται των ανασκαφών,πρόκειται για μίζες της υπόθεσης novartis..
" θα πρέπει να διερευνήσουμε την υπόθεση σε βάθος για να δούμε πώς σχετίζονται οι δύο μηχανισμοί αυτοί με τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου" δήλωσε στο πέστα χρυσόστομε ο προϊστάμενος της αρχαιολογικής υπηρεσίας της περιοχής.

Αγιε Βαλεντίνε,λαμόγιο!!!


Από μικρό παιδί βίωνα με πάθος την άρνηση να γιορτάσω του Αγίου Βαλεντίνου
Από τότε δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα αυτής της γιορτής. Καλά για την ακρίβεια το νόημα πολλών γιορτών δεν μπορώ να καταλάβω αλλά λέμε τώρα.
Ο έρωτας δεν είναι γιορτή άσχετα με το τι θέλουν μα μας παρουσιάσουν. Ο έρωτας είναι μια διαρκή μάχη με τον εαυτό σου και την παράνοια. Συνήθως κερδίζει η παράνοια. Παράνοια βρε παιδί μου. Τρέλα πως το λένε. Σφίξιμο στο στομάχι κομμένη ανάσα τρέμουλο ιδρώτας και αυτό το διαρκές κενό όταν το υποκείμενο του πόθου σου δεν βρίσκεται διπλα σου.

Ο έρωτας είναι πληγή. πληγή ανοιχτή η οποία δεν κλείνει ποτέ. Και μόλις κλείσει θα σου αφήσει ένα σημαδάκι κάπου. Ο έρωτας χτυπάει στο μυαλό. Ο έρωτας είναι εγωιστής κτητικός ζητάει τα πάντα από εσένα. Ο έρωτας ζητάει εσένα.
Δεν είμαστε πάντα ερωτευμένοι όπως νομίζουμε!!!
Δημιούργούμε αυτές τις δίχως νόημα σχέσεις οι οποίες βασίζονται στην αμοιβαία παραδοχή να μην είμαστε μόνοι μας, γιατί εντάξει ως γνωστόν η σχέση μας με την μοναξιά είναι απαράδεκτη.

Θα κλείσω με αυτή την σκέψη. Αν κάποιοι από εσάς εκεί έξω ζείτε τον αμοιβαίο δυνατό πανέμορφο έρωτα σας παρακαλώ κρατήστε τον ζωντανό,αφήστε τις καρδούλες,τα τριαντάφυλλα και τα αρκουδάκια, και απολαύστε τον ,όπως εμας που τον έχουμε ζήσει,δώστε αγάπη και σεβασμό στο άνθρωπο σας!!
Αν πάλι δεν τον έχετε βρει, μέχρι να τον βρείτε,σταματήστε να συμβιβάζεστε με σχέσεις λίγες, αποκλειστικά σαρκικές και φτωχές. (με λίγα λόγια μην γίνεστε κυριλέ ξεπέτες). Σταματήστε να κλαίτε για τους παλιούς σας έρωτες και προς θεού και άλλων δυνάμεων μην πιστεύετε σε χαζογιορτές. Απλά αν όντως είστε με έναν άνθρωπο που σας κάνει να γελάει βγείτε μια ωραία βόλτα απλά με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή, φάτε σποράκια ή πασατέμπο, και για εμάς που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε τον εαυτό μας ,τουλάχιστον υπάρχουν πάντα τα κρουασανάκια σοκολάτας....και το Simeco για μετα 😉👠💓💓💓