Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Φεστιβάλ στα Μάταλα

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την έναρξη του διάσημου πλέον τριημέρου Φεστιβάλ στα Μάταλα Ηρακλείου, που και για φέτος οι διοργανωτές υπολογίζουν οτι θα περάσει περισσότερος απο 80.000 κόσμος οπου θα διασκεδάσει με ρόκ συγκροτήματα, ελληνική και ξένη μουσική και μπύρα!!!!!
Φυσικά όπως κάθε χρόνο, απαγορεύεται η αισχροκέρδια πράγμα το οποίο πλέον έχουν κατανοήσει μετά απο 3 χρόνια οι διοργανωτές και το έχουν πατάξει όπως και άλλα κακώς κείμενα....

Ενα "αλλιώτικο" Νοσοκομείο, οπως το οραματιζόμαστε όλοι!!


Τη δυνατότητα να μπορούν να λειτουργούν πιο ανθρώπινα και με περισσότερη οικειότητα με τον ψυχρό χώρο του Νοσοκομείου οπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα, φαίνεται να μελετάει η Κυβέρνηση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πέστα Χρυσόστομε, ο Υπ Υγείας με τους συνεργάτες του, φαίνεται να μελετούν διαρθρωτικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των νοσοκομείων με πρώτη απο τις αλλαγές, την άρση απαγόρευσης του καπνίσματος.
Σύμφωνα με έρευνα του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, οι γιατροί, απο την μία λόγω των συνεχόμενων περικοπών στους μισθούς τους, και αφετέρου λόγω των πολλών "απαγορεύσεων" που τους έχουν επιβάλλει οι πρηγούμενες κυβερνήσεις, έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν ποερισσότερο άγχος, και να κάνουν λάθη, που πολλές φορές στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές.
Η κοινότητα των γιατρών φαίνεται ν αγκαλιάζει την εν λόγω σκέψη και μάλιστα γνωρίζοντας πόσο ευεργετικό είναι για την υγεία μας "ενα ποτηράκι κρασί", να υποχρεούνται με την ανάληψη της βάρδιας τους, να καταναλώνουν ενα ποτηράκι που ούτως η άλλως κάνει καλό στην καρδιά.
Προφανώς λόγω αδικαιολογήτων αντιδράσεων απο φορείς, θα περάσει στο θερινό τμήμα τηης Βουλής.
Μείνετε συντονισμένοι, για να είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε!!!

Σε δημοπρασία τα παπούτσια του Λάγιο Ντέταρι!!!

Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Λάγιος Ντέταρι ζήτησε ο γνωστός οίκος Σόθμπις προκειμένου να εκτεθούν σε δημοπρασία για 10 ημέρες ξεκινώντας την 1η Ιουλίου 2016 με τιμή εκκίνησης 21 εκ ευρώ!!!!
.

Μάτζικ Τζόνσον : Οσο υπάρχουν Άνθρωποι!!!!

Ενα ολόκληρο χωριό αποφάσισε να βοηθήσει οικονομικά ο Ματζικ Τζόνσον θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους κατοίκους του χωριού για την βοήθεια που προσέφεραν στο γιό του.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρωτότοκος γιός του διάσημου θρύλου του μπάσκετ  EJ Johnson,

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Διαφημιστείτε με 2,8 ευρώ την εβδομάδα!!!

Κατόπιν επιθυμίας αναγνωστών μας, παρατείνεται η μεγάλη προσφορά!!!


Την ευκαιρία να προβληθούν οι επιχειρήσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος, σε περισσότερους απο 30.000 καθημερινούς επισκέπτες των επιχειρήσεων,στα Social Media, στα κινητά τηλέφωνα και στις αναζητήσεις που κάνουν οι πελάτες σας στην Google(!!!) σας προσφέρει το Πέστα Χρυσόστομε!
Απο σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα,έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα νέα ολοκλγρωμένα πακέτα προβολής, απο 1η Ιουλίου 2016 εώς και 1η Ιουλίουν 2017 με κόστος 150 ευρώ, δηλαδή λιγότερο απο 2,8 ευρώ την εβδομάδα, και ΔΩΡΕΑΝ προβολή για ολόκληρο τον Ιούνιο!!!