Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!!!

Ο λαός συνηθίζει να λέει για του φευγάτου τη μάνα που ποτέ της δεν έκλαψε...
Παρ όλα αυτά, κάθε λίγο, σαν τα μανιτάρια, ξεφυτρώνουν "πολυχώροι" οπου μαζί με τη Zumba, τις Pilates και το Crossfit σου παρέχουν και μαθήματα αυτοάμυνας.
Επειδή είναι ενα πολύ μπερδεμένο κουβάρι όλο αυτό,βρήκαμε πολύ αντικειμενικό το παρακάτω άρθρο το οποίο σας παραθέτουμε για ανάγνωση ΕΔΩ

Η Ντίβα στο ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο μάγκα είναι πάθος!!
Το ποδόσφαιρο μάγκα είναι καψούρα!!
Και ακόμη μεγαλύτερη καψούρα απο το ποδόσφαιρο το ίδιο, είναι η ομάδα σου!!
Οταν πρέπει να σε παρακαλέσουμε πολύ για να έρθεις στην ομάδα που λες οτι είναι η καψούρα σου...
Οταν πρέπει να μας βγάλεις την ψυχή με το αν θα έρθεις ή οχι...
Όταν με κάνεις να φοβάμαι μη τυχόν και στην πρώτη στραβή την κάνεις και με κρεμάσεις...
Όταν θέλεις να παίζεις σε ενα παιχνίδι χωρίς καμμία δυσκολία και απαιτείς εξασφαλίσεις για τα πάντα..
Όταν βλέπω καφενεία να οργανώνονται και εγώ περιμένω κάθε μέρα την απάντησή σου...
Ε τότε ρε φίλε να τη χέσω τη μαγκιά σου και την καψούρα σου!!!
Παρ όλα αυτά, θα περιμένω ακόμα λίγο...γιατί η καψούρα έτσι είναι....Ακούς Χούλιο Μπάλμας?

Βραβεύουμε τα καλύτερα νύχια!!!

Είναι σα να κλέβουμε εκκλησία, αλλά επειδή η χαρά της νίκης δεν περιγράφεται, καλούμε τις αναγνώστριες του Χρυσόστομου, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό "Νύχι Νίκη".
Οι όροι συμμετοχής απλούστατοι!
Στείλτε μας ΕΔΩ φωτογραφία με τα νύχια-έργο τέχνης σας, και μπείτε στην κλήρωση για μια φωτογραφική μηχανή Sony, για να απαθανατίζετε και να ανεβάζετε στα social Media καθημερινά τα νύχια σας, σε υψηλη ανάλυση!!!

Μύνηση για παρατεταμένη καθυστέρηση!!

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο Εισαγγελέας κ.Χαρίτογλου στην Μαρία Κ. η οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο του συζύγου της, "ηταν σαδιστική, με είχε και περίμενα στο αυτοκίνητο ακόμα και 45 λεπτά προκειμένου να ολοκληρώσει τις τελευταίες πινελιές στο μακιγιάζ της ενώ κάποιες φορές δεν δίστασε να με πάρει τηλεωνο και να μου πεί "κατεβαίνω αγάπη μου σε ενα λεπτό" πράγμα το οποίο σαφώς και δεν έγινε".
Η συμπεριφορά αυτή είχε σαν αποτέλεσμα τον νευρικό κλωνισμό του 39χρονου συζύγου που προκειμένου ν  απαλλαγεί απευθύνθηκε στον δικηγόρο του που άσκησαν ποινική δίωξη και δικαιώθηκαν πρωτόδικα!!
Ενας νέος δρόμος ανοίγει για τους απανταχού καταπιεσμένους "στημένους" συζύγους μετά και την τελεσίδικη απόφαση...εν αναμονή λοιπόν

ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ :Πελάτης ΔΕΝ είπε "ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ" σε Ασφαλιστή!!

Ολα δείχνουν οτι μπαίνουμε σε τροχιά ανάπτυξης, αρχικά απο τον Κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων της αγοράς, είναι σταδιακά ορατές οι αλλαγές στην ψυχολογία των καταναλωτών που για πολλά χρόνια απέφευγαν τους Ασφαλιστικούς συμβούλους που τους προσέγγιζαν,αναβάλοντας για αργότερα, με το γνωστό "Ασε να το δούμε τον επόμενο μήνα".
Σύμφωνα πάντα με κύκλους της αγοράς, στις 11 Ιουνίου, Ασφαλιστικός σύμβουλος που δραστηριοποιείται στο χώρο περισσότερα απο 19 χρόνια, προσέγγισε υποψήφιο πελάτη με σκοπό την ενημέρωση για ενα νοσοκομειακό πρόγραμμα.
Ολα πήγαν καλά κατα την ενημέρωση και οταν έφτασε στο νευραλγικό κομματι της λήξης της παρουσίασης, ο πελάτης απόλυτα ευχαριστημένος είπε "οκ, μ ενδιαφέρει, μπορούμε να προχωρήσουμε"!!!!
Ενα πρώτο δείγμα της ανάκαμψης της αγοράς που ταλανίστηκε για αρκετά χρόνια αλλά με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης είναι πλέον ορατά!!!