Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Πινόκιο στο ιντερνέτ!!!


To ιντερνέτ βοηθά τους απανταχού Πινόκιο να ξετυλίξουν το ταλέντο τους και να δημιουργήσουν μια τέλεια εικόνα για τον εαυτό τους- τόσο εξωτερική όσο και πνευματική. Όσοι χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να φλερτάρουν έχουν ακόμη ένα λόγο να φουσκώσουν λιγάκι τα.. προσόντα τους.

Λεφτά υπάρχουν!!!

Συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων.....5 μέτρα απο την θάλλασα στην μαγευτική Κρήτη....ΔΩΡΕΑΝ??


Κρήτη: Πτώση 15% στα ενοικιαζόμενα δωμάτια


Αλλά μυαλό δεν βάζουν οι ιδιοκτήτες....τα έχουν άδεια και τα βλέπουν και όταν ακούσουν "Ελληνας πελάτης" τότε σχηματίζουν δολλάρια η ευρώ τέλος πάντων στα μάτια τους και σκέφτονται "τώρα θα σου δείξω εγώ".......Αναγνώστης μας είπε οτι στην Παλαιόχωρα που πήγε μέσω γραφείου απο.....την Ολλανδία!!!! έκλεισε το δωμάτιο 27 ευρώ την ημέρα ενω αν το έκλεινε απο Ελλάδα για την ίδια μονάδα του ζητούσαν 55 ευρώ την ημέρα!!!
Βάλτε μυαλό γιατι σας βλέπω πολύ σύντομα να αλλάζετε χρήση στα καταλύματα σας....

Λέτε να χει βάλει το χεράκι του???


Ελέγχονται διεξοδικά τα δάνεια που εξέδωσε η Marfin στη μονή Βατοπεδίου με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου τα οποία όπως φαίνεται προκάλεσαν την εισαγγελική παρέμβαση.

Tι δεν θα δούμε ποτέ στα Ελληνικά γήπεδα

Οχι ρε παιδιά πείτε μου....υπάρχει περίπτωση να το δούμε ποτέ αυτο στα Ελληνικά γήπεδα????





Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την εικόνα

Διακοπές με τροχόσπιτο!

Η οικογένεια της φωτογραφίας λόγω οικονομικής κρίσης είπαν να κάνουν διακοπές με τροχόσπιτο......δείτε το

«Όραμα» του Σ. Γκιόλια το troktiko

Η ανακοίνωση του blog
«Για όλους εμάς πλήρωσε ουσιαστικά ο Σωκράτης», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο το blog αναφερόμενο στη δολοφονία του δημοσιογράφου και στη σχέση του με το blog.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το troktiko ήταν ιδέα και όραμα του Σωκράτη Γκιόλια.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Κάποτε μιλούσαμε....


Σήμερα "γράφουμε" και κάνουμε τσάτ....

1.000 θέσεις εργασίας στον αέρα

Εξαιτίας της πτώσης των πωλήσεων στα σούπερ μάρκετ
Κινδύνους απώλειας τουλάχιστον 1000 θέσεων εργασίας διαβλέπουν αναλυτές του κλάδου των σούπερ μάρκετ ως αποτέλεσμα της μεγάλης πτώσης των πωλήσεων στα ράφια. Ήδη μεγάλη είναι η πτώση πωλήσεων στην αλυσίδα Carrefour η οποία έχει απώλειες στα non food προϊόντα ενώ κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα σε μια αγορά που βιώνει την πίεση των ταλαιπωρημένων οικονομικά καταναλωτών.

το «φιλί της ζωής»...


9,2 δις. ευρώ θα ρίξει στην αγορά η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη σε μια προσπάθεια να τονώσει την ταλανιζόμενη αγορά και να δώσει το «φιλί της ζωής» σε χιλιάδες ασφυκτιούσες μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το «πακέτο» είναι μέρος του «Εθνικού Σχεδίου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων 2010-2013», μαζί με θεσμικές παρεμβάσεις για τη στήριξή τους.

Το ποσό θα δοθεί υπό μορφή επιδοτήσεων, πιστώσεων και εγγυήσεων για τραπεζικό δανεισμό.

Ειδικότερα, περίπου 1,9 δισ. θα διατεθούν μέσω δράσεων ΕΣΠΑ, ενώ το υπόλοιπο αφορά τις εγγυήσεις που δίδονται μέσω του ΤΕΜΠΜΕ.

Το «Εθνικό Σχέδιο Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» θα επικαιροποιείται κάθε χρόνο, με δωδεκάμηνο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση συγκεκριμένων θεσμικών και τριετή στρατηγικό σχεδιασμό.

Οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων ζήτησαν από την υπουργό αλλαγή της φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης, γιατί, όπως τόνιζαν, σε λίγο καιρό δεν θα υφίσταται αγορά, άρα και φορολογητέα ύλη.

Newslink

Στρίβειν δια του αρραβώνος


Σύμφωνα με απόφαση του Άρειου Πάγου δεν αποτελεί σπουδαίο λόγο η ακύρωση ενός αρραβώνα για την ακύρωση συμβολαίου ενοικίασης σπιτιού.

Πρόβλεψη - σοκ για 1 εκατ. ανέργους


Εκτίμηση- σοκ για ανεργία στο 20% με 1 εκατομμύριο ανέργους το 2011 διατυπώνει το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ με δεδομένη την εφαρμογή του νέου νόμου για τα εργασιακά που περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις, οι οποίες καθιστούν ευκολότερες τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα με μικρότερες αποζημιώσεις, εφόσον ο εργοδότης προειδοποιήσει εγγράφως τον εργαζόμενο.

Δηλαδή μας δουλεύουν κανονικά


Οτι το 11880 και το 11821 είναι της ίδιας εταιρείας είναι κάτι που γνωρίζαμε....
Εκέινο όμως που δεν ξέραμε είναι οτι ο ένας χρεώνει 0,97 ευρώ από σταθερό ενώ το 11821 κάτω από 0,39 λεπτά με το ίδιο τηλεφωνικό κέντρο ( λογικά )!!!! Δηλαδή μας δουλεύουν κανονικά και κάποιοι από εμάς από την πλύση εγκεφάλου που έχουμε φάει από την διαφήμιση του 11880 πληρώνουμε τα τριπλάσια από ότι πρέπει, Τέλος λοιπόν το 11880 και όλοι όταν ψάχνουμε κάτι να καλούμε στο 11821 που είναι το ίδιο και πιο φτηνό.

Ας είναι καλά ο Τσιφούτης μας που το ανακάλυψε....

Παράδειγμα Δύναμης...


«Πάντα πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου»

Ο Huang Jianming από την Κίνα κατάφερε να ανέβει το Σινικό τείχος, παρόλο που εδώ και 12 χρόνια έχει μείνει χωρίς πόδια, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε με τρένο. Χρειάστηκε δύο ώρες για να τα καταφέρει καθώς ωθούσε τον εαυτό του με δύο βάσεις που είχε τοποθετήσει στα δύο του χέρια του.

«Πάντα πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Θαύματα μπορούν να γίνουν , όταν πιστεύεις και επιμένεις στα όνειρα σου», δήλωσε ο Huang Jianming. Ο θαρραλέος και αποφασιστικός άντρας δεν το έβαλε κάτω, ακόμα και όταν μετά το ατύχημά του έχασε τη δουλειά του και τον παράτησε και η γυναίκα του.


Αυτόν λέτε να τον φοβίζει η οικονομική κρίση?? Λέτε να τον τρομάζει η ανεργία? Λέτε να τον σκιάζει το Δ.Ν.Τ? Λέτε να τον φοβίζει η απόρριψη? Τι λέτε??

Πόσο δίνουμε για μπουρμπουάρ;


Το λογικό μπουρμπουάρ και το πιο διαδεδομένο στον κόσμο είναι ένα 10 - 15% του λογαριασμού που κάνατε στο εστιατόριο ή στην ταβέρνα

Σε κάποιες χώρες όπως οι ΗΠΑ το μπουρμπουάρ συμπεριλαμβάνεται και μέσα στον λογαριασμό.

Εκτός αν είστε Τσιφούτης

Αύριο η απάντηση της google

Αύριο αναμένεται να απαντήσει η google στο αίτημα που εστάλη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την άρση του απορρήτου του blog troktiko.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η Αστυνομία εκτιμά πως από την άρση του απορρήτου στο συγκεκριμένο blog θα αποκαλυφθούν αρκετά στοιχεία, που θα συμβάλλουν στις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια.

Προσοχή προσοχή!!!


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία συνολικά 387.000 πλαστά τραπεζογραμμάτια, το πρώτο εξάμηνο του 2010.

Τα τραπεζογραμμάτια των 20 και των 50 ευρώ εξακολουθούν να παρουσιάζουν τα υψηλότερα ποσοστά παραχάραξης. Πάντως, παρουσιάζεται μείωση 13% από το προηγούμενο εξάμηνο.

Το Ευρωσύστημα καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες, ώστε να διασφαλίσει ότι οι πολίτες είναι σωστά ενημερωμένοι για τον τρόπο αναγνώρισης των πλαστών τραπεζογραμματίων και ότι, όσον αφορά τους φορείς που κατ' επάγγελμα χειρίζονται μετρητά, τα μηχανήματα διαχείρισης και επεξεργασίας τραπεζογραμματίων μπορούν να εντοπίζουν με αξιόπιστο τρόπο τα πλαστά τραπεζογραμμάτια και να τα αποσύρουν από την κυκλοφορία.

Τώρα ΟΛΟΙ λυπούνται ε?

Τώρα όλοι βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις και συλληπητήρια....να μας συγχωρέσουν οι κυρίες και τα παιδιά αλλά απο εμάς ΜΟΝΟ αυτό τους αξίζει.....

Γιατί άραγε?


Αποκλεισμένη από την Αστυνομία είναι η οδός Σόλωνος, μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο που στεγάζεται η «Τειρεσίας ΑΕ».

Ο άγνωστος τηλεφώνησε στις 11:30 στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Μασσαλίας, αφήνοντας περιθώριο 30 λεπτών, το οποίο, όμως, έχει παρέλθει.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, ωστόσο δεν έχει εντοπίσει κάτι ύποπτο.

Aπό σήμερα αλλάζουν όλα στην Δημοσιογραφία....


Η εν ψυχρω δολοφονια του Σωκρατη Γκιολια,η οποια ουσιαστικα αποτελει εκτελεση συμβολαιου θανατου,(μπορει καποιοι να το πουν και τρομοκρατικο χτυπημα,κανεις δεν ξερει και πλεον δεν πιστευουμε κανεναν),ειναι η αρχη ενος νεου κυκλου αιματος που φαινεται να ανοιγουν καποιοι,ωστε να αντιμετωπισουν κατα μετωπο αυτους απο τους οποιους νιωθουν πως απειλουνται...
Τωρα ποιοι μπορει να ηθελαν νεκρο το Σωκρατη κανεις δεν ξερει...
Πολλα ακουγονται απο πολλους...
Αλλοι παλι,οπως η Ελευθεροτυπια,σχετιζουν τη δολοφονια του,επειδη οπως αναφερει η εφημεριδα ηταν φερομενος ως διαχειριστης του troktiko...κατι το οποιο ειχε αποδειχτει παλαιοτερα απο τη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος πως ΔΕΝ ισχυει.
Χαρακτηριστικα η εφημεριδα αναφερει:
" Ο Σωκράτης Γκιόλιας, ήταν παντρεμένος και πατέρας και είχε ένα παιδί δύο ετών. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως διευθυντής στο ραδιοφωνικό σταθμό "Θέμα 989" και φέρονταν ως ένας από τους διαχειριστές του blog troktiko, ενώ υπήρξε και για χρόνια στενός συνεργατής του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου."

Σε χειροτερο μηκος κύματος η Ποπη Τσαπανιδου,η οποια μεσα απο το ΣΚΑΙ πριν απο λιγο ρωτησε εαν θα πρεπει μετα απο αυτη τη δολοφονια να ανοιξει και ο φακελος με την ανωνυμια στα blogs!!!

Ελπιζουμε ο λογος της δολοφονιας να μην ηταν η μαλακισμενη εικασία διαφορων καφρων για τη δηθεν εμπλοκη του με το troktiko.
Ελπιζουμε να μην βαφτισουν καποιοι αυτη τη δολοφονια ως τρομοκρατικο χτυπημα.
Ελπιζουμε να μην αρχιζουν να αυτολογοκρινονται οσοι μεχρι τωρα μιλαγαν και τα ελεγαν εξω απο τα δοντια.
Ελπιζουμε να βρεθουν οι πραγματικοι ενοχοι,οχι μονο οι δολοφονοι,αλλα και αυτοι οι οποιοι οπως φαινεται πληρωσαν γι'αυτο το συμβολαιο θανατου.

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

περισσοτερα σε λιγο...

ΠΡΕΖΑ TV

Μη μας σώζετε... Καλύτερα άνεργοι


Ποιος διάβολος μπήκε μέσα σας και φραγκέψατε. Ποιος σας είπε ότι εμείς θέλουμε τα φράγκικα συστήματα της ιδιωτικοποίησης. Ποιος δαίμονας σας έκανε να αμερικανικέψετε. Γιατί φέρνετε στην «ευλογημένη» οικονομία της Ελλάδας τα αμερικάνικα συστήματα των συγχωνεύσεων και του γιγαντισμού των επιχειρήσεων; Γιατί μας οδηγείτε σε συμφωνίες με τους εργοδότες που είναι μόνιμοι εχθροί του λαού; Αν πρόκειται να φραγκέψουμε πουλώντας τις κρατικές καρέκλες μας στους ιδιώτες. Αν πρόκειται να χάσουμε τα μετερίζια μας στο δημόσιο. Αν πρόκειται να μας λένε ότι τα βρήκαμε με τους άθλιους εργοδότες...Τότε εκατό φορές άνεργοι. Εμείς δεν προσληφθήκαμε για να δουλέψουμε. Μια θέση στο δημόσιο επιδιώξαμε και την πετύχαμε. Θέλετε τώρα να την χάσουμε γιατί εσείς υπογράψατε μνημόνια με τους κουτόφραγκους και τους Αμερικάνους;

Αλτσχάϊμερ...?


Η ηλικιωμένη που κατήγγειλε ότι αστυνομικός της έκλεψε τα χρήματα που είχε κρυμμένα σε βάζο, μέσα στο σπίτι της, απέσυρε τη μήνυση σε βάρος του υπαρχιφύλακα.

Η γυναίκα πήγε σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, δήλωσε ότι βρήκε τα λεφτά και πήρε πίσω την καταγγελία.

Όπως είχε ισχυριστεί η ηλικιωμένη, την Τετάρτη 14 Ιουνίου ο αστυνομικός είχε μεταβεί στο σπίτι της ηλικιωμένης στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής του συζύγου της. Εκείνη την ώρα, και χωρίς η ίδια να το αντιληφθεί, αφαίρεσε περίπου 1.200 ευρώ που είχε κρυμμένα σε ένα βάζο.

Μετά από την καταγγελία, ο υπαρχιφύλακας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος, αφού ορίσθηκε τακτική δικάσιμος.

newsbeast.gr

Παπανδρέου : "Θα πάμε καλύτερα"

δείτε ΕΔΩ

Για δέσιμο......


Ψυχομετρικές εξετάσεις στους αστυνομικούς, έδειξαν πως 197 εξ’ αυτών είναι ακατάλληλοι για να οπλοφορούν, σύμφωνα ειδικούς επιστήμονες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Συνολικά, εξετάστηκαν 5.925 αστυνομικοί σε όλη τη χώρα.

Τυχαίο? Δε νομίζω..


Την Παρασκευή και το Σάββατο ο άτυχος δημοσιογράφος έλεγε οτι θα βγάλει στοιχεία για το πώς αξιωματικοί των σωμάτων ασφαλείας εμπλέκονται με τον υπόκοσμο....και χθές τα ξημερώματα τον "έφαγαν".....Τυχαίο? Δε νομίζω....ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου

Το τέλειο κύμα









Ο φωτογράφος Clark Little ρισκάρει κυριολεκτικά τη ζωή του εδώ και χρόνια σε ενα χόμπυ που του έγινε πάθος. Θέλει να φωτογραφίζει τα κύματα στην πιο εντυπωσιακή τους φάση. Οταν "σκάνε".


http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_5321.html

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ


Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) επισημαίνει ότι «οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν θα επιτρέψουν στη σημερινή συγκυρία της κρίσης, της φτώχειας και της ανέχειας να επιβαρυνθεί ούτε στο ελάχιστο ο πολίτης για να ...εξασφαλίσει τις υπηρεσίες περίθαλψης που δικαιούται μέσω της γενικευμένης λειτουργίας ιδιωτικών απογευματινών ιατρείων στα δημόσια νοσοκομεία».

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ΟΕΝΓΕ, δεκάδες αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων σε όλα τα νοσοκομεία έχουν απορρίψει την απόπειρα ιδιωτικοποίησης της νοσοκομειακής περίθαλψης μέσω του νομοσχεδίου που προωθεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και την καλούν να το αποσύρει.

Ειδικότερα, οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν αποδέχονται την πρόταση του Υπουργείου Υγείας για το εφημεριακό καθεστώς των νοσοκομείων, καθώς θεωρούν ότι «όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την εκκρεμότητα της κλαδικής συμφωνίας, αλλά θα επιδεινώσει δραματικά το πρόβλημα των απλήρωτων εφημεριών και θα ιδιωτικοποιήσει το σύνολο της νοσοκομειακής περίθαλψης» και προσθέτουν ότι «εμμένουν στην κατάθεση πλήρων και ασφαλών προγραμμάτων εφημέρευσης, τα οποία θα εκκαθαρίζονται και θα αποπληρώνονται έγκαιρα και στο ακέραιο από κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού».

http://rokakias.blogspot.com/2010/07/blog-post_6107.html

Υπάρχουν και χειρότερα......????


Ενας αναγνώστης μας που ταξίδεψε σήμερα απο Αθήνα για Ηράκλειο μας είπε οτι "είνα τρομερό το πόσο κοντά στην περιοχή Αλλικαρνασός του Ηρακλείου πετάνε τα αεροπλάνα".....επειδή νομίζουμε οτι τα παραλέει........ας δούμε αυτό το βίντεο..... το σκηνικό πρέπει να είναι πολύ συχνό φαινόμενο στο Saint Martin στην Καραϊβική. Πρόκειται για ένα νησί 87 τ.χλμ που ανήκει το μισό στην Γαλλία και το άλλο μισό στην Ολλανδία. Στην Ολλανδική μεριά δεσπόζει το αεροδρόμιο που είναι μία ανάσα από την παραλία.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ